Sony xperia neo kullanıyordum gayet memnundum taki suya düşene kadar. Sonrasında bütçeme uygun olduğu için LG g2 aldim ama keske bekleseydim z3 alsaydim diyorum. Unutmayın : Sony candır gerisi heyecan![]()

yok kapanmıyor kardeş araştırdım yok yani playden uygulama indirdim ,onuda (screen off ) ana ekrana koydum tek tıkla kapanıyo tuş kullanmıyorm@cici60
Çift tıkla kapanmıyor, demişsin. Status bar a bir çift tıkla, bakalım. Var mı bilmiyorum ama basit bir özellik belki koymuşlardır.

g2 kötü bi telefon ilerleyen zamanda sıkılırsan değil z4 alırsın kardeşSony xperia neo kullanıyordum gayet memnundum taki suya düşene kadar. Sonrasında bütçeme uygun olduğu için LG g2 aldim ama keske bekleseydim z3 alsaydim diyorum. Unutmayın : Sony candır gerisi heyecan![]()
)küçülmüyoki çok baktım rootlanın düzeliyo bide nova launcher kuruncaİkonları ayarlardan küçültebilirsiniz diye biliyorum.
asıl ben teşşekür ederim sonye geçmeni şiddetle tavsiye ederim özelliklerini saymakla bitmiyo kötü yanları olsda diğer markalara göre şuan en iyisi bana göreTeşekkürler gerçekten güzel bir konu. Samsung ve apple fanatiği olarak ileride ben de tamamiyle sony'e geçmeyi düşünüyorum. Sende eski bir Note 3 kullanıcısı oldğyn için şüphesiz değerlendirmelerine tamaiyle inanıyorum.![]()
slikon kullanıyorum yakıcı bi sıcaklıkla rahatsız eden bi durumla karışlaşmadım benBen 3 haftadır kullanıyorum, pili gerçekten dediğiniz gibi iki gün rahat rahat yetiyor. Ancak ısınma konusunda size katılmıyorum diğer tüm telefonlar gibi ısınıyor malesef.
50 60 tane foto çektim ben şimdiye kadar çok sükürFotoğraf çekimi sonrası fotoğrafta pembeleşme sorunu var diye okumuştum.Sizde de bu durum mevcut mu ?
Garanti olarak bilemicem ama tasarımı olarak harika kullanısı cok rahat Kesinlikle al derim kardesim dock ile.kullanıyorumufacıcık bir şarj soketi yüzünden ve kameradaki donanımsal siyah lekeleri benim üstüme yığıp kullanıcı hatası demesinden sonra sony gözümden çok düştü kahretsinki tasarımı mükemmel ötesişeytan al diye dürtüyor ama xperia z nin şarj soketine 900 tl istemeside bi yandan aklıma geliyor
![]()

Dayanıklık acısından evet ben korkuyorum.oyüzden 70tl.kırılmaz cam alacam önlü arkalı cekiliyor telefonu istedin kadar düşür bisey olmuyo bide silikon takarsan tadından yenmezyazilim acisindan guzel dayaniklilik acisindan 0 bir cihaz 2 tarafida cam oldugu icin her an dusebilecekmis gibi hissediyorsunuz. ve yere dustugunde ya kirik yada kameraya birsey olmus halde bulursunuz ( arkadasiminkisi yere dustu ve arka kamerasi simsiyah bir daha calismadi ) arka tarafi cam oldugu icin her hangi bir dususte veya vurulmada kolaylikla kirilabiliyor he birde su cok ozendirdikleri suya dayanikli ozelligi fis. 1 2 3te gidiyor garantiye gonderincede sivi temasi var diyip 600 lira cekiyorlar. siz bilirsiniz. note 4 alin saglam olsun suan sonuclanmasini bekliyorum fatura bedelini oderlerse direkt note 4 alicam. bir daha sony mi asla. bin pisman ediyor

Yaklaşık 10 aydır Xperia Z kullanıyorum defalarca elimden kayarak sert zemine düştü ama ne hikmetse tek çizik bile yok. Bence kullanmadığınız bi cihaza o kadar emin yorum yapmayınyazilim acisindan guzel dayaniklilik acisindan 0 bir cihaz 2 tarafida cam oldugu icin her an dusebilecekmis gibi hissediyorsunuz. ve yere dustugunde ya kirik yada kameraya birsey olmus halde bulursunuz ( arkadasiminkisi yere dustu ve arka kamerasi simsiyah bir daha calismadi ) arka tarafi cam oldugu icin her hangi bir dususte veya vurulmada kolaylikla kirilabiliyor he birde su cok ozendirdikleri suya dayanikli ozelligi fis. 1 2 3te gidiyor garantiye gonderincede sivi temasi var diyip 600 lira cekiyorlar. siz bilirsiniz. note 4 alin saglam olsun suan sonuclanmasini bekliyorum fatura bedelini oderlerse direkt note 4 alicam. bir daha sony mi asla. bin pisman ediyor
Yinede tamperli cam tavsiye ederimYaklaşık 10 aydır Xperia Z kullanıyorum defalarca elimden kayarak sert zemine düştü ama ne hikmetse tek çizik bile yok. Bence kullanmadığınız bi cihaza o kadar emin yorum yapmayın

Benim soruya cevap yok heralde?Arkadaş cam arka diyince aklıma geldi. Sony Xperia Z cihazlarında tamamen cam degil sanırım. Bir iPhone 4s cam arka kalitesi yok acaba gerçekten cam mı yoksa başka malzemelerde mi var emin olamadım?

Aslında cihazı almadan önce bende seninle aynı şeyleri düşünüyordum. Ama telefonu aldıkdan sonra suya sokup çıkarmaya cesaret edemiyorumBenim soruya cevap yok heralde?
Z serisi cihaza sahip olsam sudan çıkarmam sonuçta suya dayanıklı diye bas bas bagriyorlaratraksiyona gerek var evet.
![]()
insan korkuyor işte bidaha açılmaz diye
bide dayanıklılık konusunda benim bildiğimden daha sağlam çıktı. Yalan yok bi kere cepten çıkartmaya çalışırken elimden kayarak yaklaşık iki metre uzağa asfalt zemine sert bi şekilde düşmüştü ve hiçbir koruyucu kullanmadığım halde tek çizik bile olmamıştı.ekran shatter proof glass var çizlmeye toza suya karşı dayanıklı ekran. Su testi yaptınmı dersen tabiki denedim küvette attım tırssamdaBenim soruya cevap yok heralde?
Z serisi cihaza sahip olsam sudan çıkarmam sonuçta suya dayanıklı diye bas bas bagriyorlaratraksiyona gerek var evet.
![]()
. sıfır aldığım için kıyamıyorum cihazı silikonsuz dahi kullanamıyorum sıfır çizik var ilk defa bi cihaza bukadar para veriğim için olsa gerek 
sen dock + tempered+ slikon klıf al cihaza istediğin yere at suya at bişey olmaz kafan rahat olsunBen acımam atarım hele ki yazınŞimdi Su geçirmez kılıf arıyorum
![]()