Sony Xperia Z’nin Avrupa fiyatı belirlendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Japonya kökenli akıllı telefon üreticisi Sony, uzun yıllardan beri elektronik cihaz üretimi ile tanınan teknoloji devi son yıllarda akıllı telefon ve tabletlerin popüler olması ile birlikte faaliyetlerine bu yönde hız vermeye başladı.

Sony, Xperia adı altında piyasaya sunmuş olduğu akıllı telefon ve tablet modellerinden biri olan yeni akıllısı ve aynı zamanda yeni amiral gemisi olarak adlandırılan cihazı Xperia Z‘yi geçtiğimiz hafta ABD‘nin Las Vegas kentinde düzenlenmiş olan CES 2013‘te resmi olarak duyurmuştu.

Tanıtımın ardından cihaza ilişkin yeni detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Sony Mobile‘ın İtalya Satış Müdürü tarafından yapılan açıklamaya göre Xperia Z, 649 Euro etiket fiyatı ile satışa sunulacak. Sony Xperia Z‘nin başta İtalya olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinde de satışlarına başlanacak.

Sony‘nin yeni amiral gemisine ülkemizde dahil olmak üzere tüm dünyada yoğun bir ilginin gelmesi bekleniyor.

Xelord

Xelord

Üye
Bizde 1800 lira filan olur heralde

yılmazcan07

Üye
Bende Sony Xperia İon var daha alalı 1 ay olmadı bundan önce Sony Xperia S vardı S'i ablam alınca ben de bunu aldım telefonumdan memnunum ama bekleyip bu telefonu alsam daha mı iyi olacaktı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
avrupadaki fiyati 650€x2.38=1547TL
Artı gümrük ve kdv vergisiyle minimum 1900 civarı olucaktır. Tabi operatör anlaşmasi olmazsa.

AynstaynModeOn

Üye
En aşşağı 1700 ile gelir

lordufuk

lordufuk

Üye
1800 den aşağı olmaz

MrExpert

MrExpert

Üye
1600tl den az olmaz ;)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
özelllik ve görünüm olarak lumiadan daha iyi görünuyor bence

CasuS_87

CasuS_87

Üye
1500 tl den aşağı olmaz :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Görürsünüz 1400 1550 :tl: Arasında O Zamanda Dersiniz 1800:tl: Diye
:evet:

1500 liraya denk geliyor ingilterede türkiyede 1400 lira mı olacak bu neyin kafası arkadaş!

Ben Türkiyeden. 800 liraya Xperia neo v aldım
Almanyada 400 lira filandı sanırım.

enes-1907

enes-1907

Üye
arkadaşlar bnde telefonu bekliorum ve inşallah diorumki 2000 tl yi geçmez eğer geçmezse öpüp basıma koyarım :D bana kalsa 1,999 tlden koyarlar piyasaya D:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bu telefondan cok daha iyisini htc cikaricak onu bekleyin

enes-1907

enes-1907

Üye
bu telefondan cok daha iyisini htc cikaricak onu bekleyin
daha iyisini derken 3 gb ram olanını yada 15 mp kameralı olanını çıkaracağını sanmam yada 8 çekirdek işlecili olanını htc de çıkarsa çıkarsa xperia z note 2 s3 gibi bişi çıkarır bu modelleri geçeceğini sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...