Adam Haklı Beyler...Üreticinin hakkını vermek lazım telefonları klas yapmışlar . Şu ayrıntıya dikkat etmek gerek android cihazların fazla bir geçmişi yok kısacası zamanla daha harika telefonlar gelecek şimdiden acele etmeyin akıllı telefon almak için
Symbian'ın Geçmişi Var tabikide Android'in Geçmişi yok bizi bu günlere getiren Nokia'ya teşekkürler.Andorid telefonların geçmişi mi yok?
Neyin geçmişi var peki? Android ve diğer akıllı cihazlar zirveyi yaşıyor daha bunun üzeri olmaz beklemeyin boşuna.
Ram,ekran çözünürlükleri gereksiz yere artar biz de teknoloji ilerliyor sanırız.
ısıyı işlemciden uzaklaştırsada yine de kasası ısınacaktırZ5 premiumda çift bakır soğutma varmış. Ötekilerde tek.
Hiç yoktan iyidir en azından diğerlerinde olmayan bir özellik. Daha ısınıp ısınmadığını bile bilmiyoruz. Premium testlerini çok merak ediyorum cidden 4K büyük bir idda ümit ederim güzel iş çıkarmışlardır. Film ve özellikle youtube için harika bir telefon.ısıyı işlemciden uzaklaştırsada yine de kasası ısınacaktır
ama üst taraf ile alt taraf arasında ki farkı azaltır
ısınmasını durdurmaz ama geçiktirir
sonuçta aktif bi fan
ekranın ısınması zor(panelin yani)Hiç yoktan iyidir en azından diğerlerinde olmayan bir özellik. Daha ısınıp ısınmadığını bile bilmiyoruz. Premium testlerini çok merak ediyorum cidden 4K büyük bir idda ümit ederim güzel iş çıkarmışlardır. Film ve özellikle youtube için harika bir telefon.
bende tam bu videodan bahsedecektim siz erken davrandınızXperia z5 4k video test videosu. Adamlar yapmış ya videoda 10dk27 boyunca video çekiyorlar ısınma yok
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Binemez zaten oyunlar 2K'yı bırak 4K çözünürlük desteklemiyor daha yani 1080p olarak açılır oyunlarbakır soğutma iş görebilir
ama sonuçta aynı gpuya z5 den z5 pre ye 4kat daha fazla yük binecek (oyunlarda)
geekbench gibi işlemci kayar nokta benchmarklarında 3 model de benzer puan alsa da z5 pre 4k dan dolayı fena fark yiyecek
pek oyun telefonu değil
daha çok film izlemek amaçlı yapılmış gibi
bi yandan da compact'da 720p de 810var bence 720p için aşırı fazla ama her oyunu hiç zorlanmadan oynatacaktır
sanmıyorum texture düşük bile olsa tam çözünrlük açılacaktırİlk sayfada paylaştım zaten onu
Binemez zaten oyunlar 2K'yı bırak 4K çözünürlük desteklemiyor daha yani 1080p olarak açılır oyunlar
Z5 Compact'ta performans telefonu yani 720p-S810 olması daha iyi, rakip telefonu yok
Kamera odak hızı 0.03 saniye. Sony'de 0.03 saniyede neler olur onları göstermiş.
Plastik değil mi ?Z5C çok hoşuma gitti.
sanmıyorum texture düşük bile olsa tam çözünrlük açılacaktır
antutuda benchmark yaparken 4k oluyorsa oyunlarda da olur
eğer öyle olsaydı g3 ile g2 nin arasında hiç bi fark olmaması hatta g3 ün daha yüksek fps vermesi lazımdı ama ekran çözünürlüğü performansı direkt olarak etkiliyor ama
eğer sony yazılımsal olarak SCALE yapabilirse senin dediğin de mümkün olabilir
Tam ben de bunu yazacaktımhocam şu program da iş görmez mi çözünürlük düşürüp fps artırmak içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tabi gönül isterki 4k oynayalım hem de kasmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?