Haber Sony Xperia Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
4K gereksiz fazla şarj tüketimi ve insanın gözlerinin o ekranda algılamayacağı bir çözünürlük. Onu da geçtim Note 3 N9005 4K video çekiyorum bilgisayar oynatmak için yemiyor. O çözünürlükte video çektin nerede sağlıklı oynayacaksın. 5 DK video 2 GB yakın yer tutuyor hafıza mu yeter.
ben anlarım çoğu kişi de anlar fakat önemli olan Değer mi?
yani fazladan pil tüketimi donanım kullanımı falan gereksiz sayılır
daha 4k da 10tl lik pcler can çekişirken sen gidip neden zaten ısınma sorunu olan bi işlemciyi de kullanırsın ki.. ah be sony
neyseki z5 2k değil
z5p biraz; bende en son çıkanı var demek için var

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
S810 ile o ekran :D yanacak o telefon iyi bir batarya performansı vereceğini de sanmıyorum.
G4 ile ekran karşılaştırmalarını bekliyorum yanına bile yaklaşamayacağından eminim ama bakalım.Yanılt bizi Sony :D
Şöyle göz dağı verelim amoledlere diz çöktüren quntum ips ekran :D

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
z5 compact pil 2700 mah olmuş ama telefon kalınlaşmış 8.9 mm olmuş z3 compact 2600 mah 8.6 mm idi.bence bu iyi olmamış.pili 2500 veya 2600 yapıp telefonu daha ince yapabilirlerdi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şu 4K sanki "off herkes yaptı şimdi bende birşey yapmak zorundayım" gibi zoraki bir durum gibi duruyor ama bakalım. :)

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
DH kullanmış ısınma fazla yok abartmayın. 4K videoda paylaştım ilk sayfada. 4K sadece özel anlarda kullanılır zaten yarım saat video çekecek değilsiniz.
4K ekranı ilk Samsung ve LG çıkarsaydı vaaayy helal be 2k'dan sonra olurdu, Sony çıkardı amaaaan pöfff oldu.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
4k yaptın hadi onu neden gidip 810 ile çıkarırsın?Z5'i çıkarıp 820'yi bekleyebilirdi Premium için.
Isı sorunlarını geçtim 810'un yetip yetmeyeceği bile tartışılabilir 4k için.
Sanırım '820'yi beklersek Lg ya da Samsung 4k çıkarabilir' diye düsündüler aynı şeyi onlar yaparsa aynını derim 810 başlı başına bir planlama hatasu 4k ile olunca zaten başka bir şey söylemeye gerek yok.
İyi satış yapacağını sanmıyorum.Compact iyi olmuş onu da anlamsızca kalınlaştırmış.Ne yaptığından bir habersin Sony.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3, 2K ile geldiğinde kim vayy helal olsun dedi? :D fanlık yapmayalım.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
z5 compact pil 2700 mah olmuş ama telefon kalınlaşmış 8.9 mm olmuş z3 compact 2600 mah 8.6 mm idi.bence bu iyi olmamış.pili 2500 veya 2600 yapıp telefonu daha ince yapabilirlerdi.
Belki kamera yüzünden olabilir. Yinede Z3C şu ana kadar en iyi Compact tasarım olarak.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Cihazlar güzel begendim dahili depolamayı sonunda 16 gb'dan 32'ye çıkartmışlar umarım bu sene sony'in senesi olur :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Şişenin dolum noktası vardı full hd yarıdan fazla doldurmuştu 2k bence şişeyi tamamen doldurup kapağı kapamıştı.
Daha ilerleyeceğini hiç düşünmemiştim.4k bence taşırdı.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z5 Premium hızlı şarj özelliğine sahip. Kutudan hızlı şarj edebilen adaptör çıkıyormuş.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3 Plus'ta 10 dakika şarj 4 saat tarzı birşey vardı bunlardada varmıymış?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
4k yaptın hadi onu neden gidip 810 ile çıkarırsın?Z5'i çıkarıp 820'yi bekleyebilirdi Premium için.
Isı sorunlarını geçtim 810'un yetip yetmeyeceği bile tartışılabilir 4k için.
Sanırım '820'yi beklersek Lg ya da Samsung 4k çıkarabilir' diye düsündüler aynı şeyi onlar yaparsa aynını derim 810 başlı başına bir planlama hatasu 4k ile olunca zaten başka bir şey söylemeye gerek yok.
İyi satış yapacağını sanmıyorum.Compact iyi olmuş onu da anlamsızca kalınlaştırmış.Ne yaptığından bir habersin Sony.
S810 4K için yetiyor. Dediğim gibi diğer siteler çoktan incelemiş cihazları gidip bakabilirsiniz sitelere.
Diğerleri için bir şey diyemem firmaların kararları ne kadar iyi olacak cihazlar görücez ileride.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben üç modelide çok beğendim tasarım olarak da özellik olarak da ama 4k ekran bence de fazla olmuş :) o yüzden z5 ya da z5 compact daha çok alınası olmuş :)

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Acaba Avrupa fiyatları belirlendimi acaba. :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z5 Compact'ın sarısı gel beni ye diyor :D Gelsin de bir an önce incelemek istiyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
yapmışlar arkadaş...
806 ppi mi? :oha:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fena :D

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
0MG90