Haber Sony Xperia Z4’e Ait Yeni Görseller Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z4’e Ait Yeni Görseller Sızdırıldı
Sony’nin henüz net olarak günyüzüne çıkmayan, Xperia Z4 modeline ait görseller gelmeye devam ediyor.

Sony‘nin cihaz duyurma politikasında yapmış olduğu değişiklikle, uzun süredir gelmesi beklenenXperia Z4 modeline ait görseller gelmeye devam ediyor.

Sony Z serisinin dördüncü üyesi olan Xperia Z4 modeli, kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor. Sony peş peşe modellerini duyurmaktan vazgeçmesiyle, daha da merak uyandıranXperia Z4 için yeni görseller sızdırılmaya devam ediyor. Benchmark test ve fotoğraflarından anlaşıldığı üzere Snapdragon 810 işlemci ile görüntülen modelin henüz kesin tanıtım tarihi belli değil.

20.7 Mp çözünürlük olduğu görülen arka kameranın arttırılmış özellikleriyle gelmesi bekleniyor. Sony Xperia Z4 5.1 inç, 432 ppi 1080 x 1920 çözünürlükte ekran ile geleceği GFXBench tarafından belirtilmişti. Son zamanlarda sürekli ısınma problemi ile gündeme gelen Snapdragon 810 işlemcinin, bu modelde nasıl bir tepki vereceği ise ayrı bir merak konusu.

Adreno 430 GPU grafik işleme modülüne sahip modelin 3 GB Ram ile desteklenmiş olduğu görülüyor. 32 GB dahili depolama ile birlikte microSD kart yuvasının da mevcut olması bekleniyor. Elbette bir klasik haline gelen su geçirmezlik özelliği de IP68 sertifikası ile kesinlik kazanan özellikleri arasında. 3400mAh kapasiteye sahip bataryası, Android 5.0 yazılımı ile gelecek modelde, ön kameranın 5 Mp çözünürlükte olması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: makrostaj, Furkan Emekli, ŞenolTÜRK ve 3 diğerleri

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z4 serinin 5.si
Ois kamera var mı? Belirtmemişsiniz.

0MG90

0MG90

Üye
1080p ile gelirse iyi olur cidden.
Ön kameranında 4.8mp olması lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teknik özellikler şu anlık değişken ki rastlamadım
Daha öncesinde teknik özellikleri hakkında konu vardı buraya birleştirsek olmaz mı daha resmi duruyor bu konu.

Sony Xperia Z4;( E6553 kod adı) Android 5.0.2,(5.1) 3200mAh ile gelecek.

0MG90

0MG90

Üye
3200 zaten Z2'de var. Anlamsız olur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Google Nexus ile aynı çeyrekte çıkarsa fazla tutturamazlar şimdi tanıtıp S6 ile M9'u indirmeli yoksa Nexus alır başa geçer :)
LG zaten pasif

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kalabilir mehmet kardeşim, ABD FCC 3400 onayına dayanarak GFXbench bilgileri ile çelişiyor biliyorum. Ön kamera 4 veya 5 mp gelmesi dahi yeterli

0MG90

0MG90

Üye
Nexus farklı diğer cihazlar farklı.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sana göre youtube'a gir izle hepsini bir tutuyorlar. Apple iPhone 6s'i suya dayanıklı yapacağı iddiasını doğru çıkarırsa Google'ın aşağı kalacağını hiç zannetmiyorum rakibi büyük ama Son çeyrekte :)

0MG90

0MG90

Üye
O değilde kendi kamerama baktım bide resimdekine köşeleri daha siyahlaşmış. :hmmm

erko merko

erko merko

Üye
Biraz değiştirin şu tasarımı be kardeşim yenilik diye sunuyorlar birde bunları, samsung bile elit bir tasarım ve malzeme kalitesine geçti

0MG90

0MG90

Üye
Tasarımı değiştirmesini bekliyorsanız çok beklersiniz.

StatTrak

Üye
kronik sorunlar olmasın kvk ve teleservice ile çalışmasın başka bişey istemiyoruz :)

erko merko

erko merko

Üye
Tasarımı değiştirmesini bekliyorsanız çok beklersiniz.
Bunu bana yazdın sanırım, evet bekliyorum 5 tane z serisi telefonda birbirinin kopyası sizin hoşunuza gidiyorsa birbirinin kopyası telefonları kullanmak bilemem

Invoke

Invoke

Üye
Google Nexus ile aynı çeyrekte çıkarsa fazla tutturamazlar şimdi tanıtıp S6 ile M9'u indirmeli yoksa Nexus alır başa geçer :)
LG zaten pasif

Nexus zor alır başa geçer, nexus alan adamlar belli. 6'yı bayağı şişirdiler gerek özellikler gerek fiyat olarak ama 5 kadar sevilmedi. Bakalım yenisi nasıl olacak ama ne yaparlarsa yapsınlar yeni Nexus'un Z4'e rakip olması mümkün değil gibi.
Z4 tabletteki gibi arka taraf cam değil ve köşelerde nylon yerine metal var gibi.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nexus 6'nın Türkiye girişi olsaydı sanki çok tutulur gibi bir his vardı içimde :hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 6'nın Türkiye girişi olsaydı sanki çok tutulur gibi bir his vardı içimde :hmmm

Hem pahalı hem büyük abi. Note alır millet. Çoğu kişi nexus nedir bilmiyor bile.

Benim başta hoşuma gitmişti ama sonradan hevesim söndü, hala gelmemiş olmasının da etkisi var tabi. Yenisini merakla bekliyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hem pahalı hem büyük abi. Note alır millet. Çoğu kişi nexus nedir bilmiyor bile.

Benim başta hoşuma gitmişti ama sonradan hevesim söndü, hala gelmemiş olmasının da etkisi var tabi. Yenisini merakla bekliyorum. :D
Tamam Note işin içinde olmamalı bence, çünkü o telefonu alan kişi adı üstünde kalem ile oldukça sık kullanılanlara yönelik olduğunu düşünüyorum. :)

Pahalı mı? Evet pahalı ama parasını hakediyor şahsi görüşüm :)

Luck Star

Luck Star

Üye
İnsan bi tasarımı değişir be. Bi yenlik yap yani insanlar yeni modele geçmek için bir sebep görsün. Bu ne şimdi, bi s4 s5 s6 arasındaki farka bakın bir de z2 ile z4 arasındaki farka. Olur şey değil valla.

Paylaşım için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt