Haber Sony Xperia Z4 Hakkında Bilgiler Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Z4 hangi işlemci ile gelmeli?

• S805

Kullanılan: 2 9.5%
  • S810

Kullanılan: 19 90.5%

• Kullanılan toplam oy
    21
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kanki sen 4k ekrana düşmanmısın :) Ne güzel adamlar yapmış Bundan sonra Ünlü telefon markacıları 4k ekran çıkarır eninde sonunda Ama Pil ömrünü kısaltsada Lg g3 4000 mAH lık Batarya satıyor
4K düşmanı değilim. Şuanda 4K ekranda oyun oynamak mümkün değil. Ayrıca bunu hangi işlemci ve hangi Gpu yapacak ? Bataryalar nasıl idare edecek ? Bence 1080 gayet yeterli. Arkadaşların da dediği gibi 4K video oynatmak için ekranın 4K olmasına gerek yok. Sony Z2 , Z3 , Samsung S5 vs. bunlar da 4K çekebiliyorlar. Ekranları 1080P olduğu hâlde oynatabiliyorlar. Video playerla halledilebilecek bir iş.

98farom98

98farom98

Üye
4K düşmanı değilim. Şuanda 4K ekranda oyun oynamak mümkün değil. Ayrıca bunu hangi işlemci ve hangi Gpu yapacak ? Bataryalar nasıl idare edecek ? Bence 1080 gayet yeterli. Arkadaşların da dediği gibi 4K video oynatmak için ekranın 4K olmasına gerek yok. Sony Z2 , Z3 , Samsung S5 vs. bunlar da 4K çekebiliyorlar. Ekranları 1080P olduğu hâlde oynatabiliyorlar. Video playerla halledilebilecek bir iş.
Aynen haklısın hadi 2k neyse de 4k ney ya baya bi abartmışlar batarya ve performans bakımından çok kötü bide çok ısınır

Darqos

Darqos

Üye
Bak o doğru işte ekran ısınıyor Bataryada en az 3000 mAH olması lağzım Ve islemci ne kadar iyi ise o kadar performans bakımından iyilesir
Ben Lg g3 almayı düşünüyorumsizce nasıl

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bak o doğru işte ekran ısınıyor Bataryada en az 3000 mAH olması lağzım Ve islemci ne kadar iyi ise o kadar performans bakımından iyilesir
G3 harika bir cihazdır ama çıkalı çok uzun zaman oldu G4 ü bekle. :oke:

98farom98

98farom98

Üye
Bence cihaz baya iyi ama Z2 veya Z3 de düşün derim 2 side süper cihaz lg g3 de 2k ekran tasarım bakımından iyi

Darqos

Darqos

Üye
Bence cihaz baya iyi ama Z2 veya Z3 de düşün derim 2 side süper cihaz lg g3 de 2k ekran tasarım bakımından iyi
Z2 hemen ısınıyor diyorlar ve z2 ile lg g3 kamera testi var lg g3 z2 den daha başarılı O yüzden z2 sevemedim Z2 nin Beğendiğim özellikleri Su geçirmezlik Playstation mağazasından GTA 5 oynayabiliyorsun
Lg g3 daha iyi

İlerde telefon düşünürsem Lg g4 Z4 veya lg g3 düşünürüm

peki z3 ün kamerasında lens değişiklikliği felan varmı daha iyi olmuşmu kamerası ?

98farom98

98farom98

Üye
Z2 hemen ısınıyor diyorlar ve z2 ile lg g3 kamera testi var lg g3 z2 den daha başarılı O yüzden z2 sevemedim Z2 nin Beğendiğim özellikleri Su geçirmezlik Playstation mağazasından GTA 5 oynayabiliyorsun
Lg g3 daha iyi

İlerde telefon düşünürsem Lg g4 Z4 veya lg g3 düşünürüm

peki z3 ün kamerasında lens değişiklikliği felan varmı daha iyi olmuşmu kamerası ?
Kamera bakımından Z2 de Z3 de aynı sadece Z3 ıso değeri artmış ikiside çok güzel

Darqos

Darqos

Üye
Yapma canım sende öldürdün sony i :) ilerleme var ya o kadarda değil
Ben ancak şunlar olursa alırım sonny yi 2k Ekran ,çok ısınma sorunu artık kalksın, Kamerası daha gelişsin yetersiz,Ve gorilla glas 3 ekranı bana çok sert gelmedi ve Snapdragon 810

98farom98

98farom98

Üye
Ben ancak şunlar olursa alırım sonny yi 2k Ekran ,çok ısınma sorunu artık kalksın, Kamerası daha gelişsin yetersiz,Ve gorilla glas 3 ekranı bana çok sert gelmedi ve Snapdragon 810
Kesinlikle haklısın snap 810 2k ekran ısınma sorununun kalkması ve kameranın iyi olması bence bunlar z4 ile olacak gibi

• Beğen
Tepkiler: Darqos
Darqos

Darqos

Üye
olursa alırım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sony , Gorilla glass kullanmıyor. Dragontrail kullanıyor.

Karşılaştırma - Corning Gorilla Glass vs Dragontrail ! - MaxiCep

Ayrıca Sony Z2'nin Drop testlerine bakabilirsin , gayet sağlam. Ekran konusuna gelirsek bence 1080p olması daha iyi. Güzel gibi görünebilir ancak G3'teki 2K ekran performans kaybına yol açabilir. SnapDragon 810 demişsin. Mevcut piyasada bu işlemciyi kullanan yok. Garantisi de iyi olsa Forever Sony :rock:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
o değilde htc one m9'u bekleyin siz snapdragon 810'la gelecekmiş :yuru

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
xperia z4'ün bataryası 3400mah olacakmış vede ramide 3gb olarak gelebilirmiş

98farom98

98farom98

Üye
Ya şu xperia Z4 4gb ram ile gelirse süper olur bide snap810 işte süper :) :thumbup:

Üst Alt