Haber Sony Xperia Z4 Hakkında Bilgiler Sızdırıldı

Z4 hangi işlemci ile gelmeli?

• S805

Kullanılan: 2 9.5%
  • S810

Kullanılan: 19 90.5%

• Kullanılan toplam oy
    21

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z4 Hakkında Bilgiler Sızdırıldı
Gelen bilgilere göre cihaz S805 ve 3GB RAM ile gelecek. Cihazın 21 MP Exmor IMX230 kamera sensörü ile gelmesi bekleniyor. Asıl karışıklık ise cihazın ekran bilgilerinin değişik olması. Cihaz ya 5.2" FullHD ekran ile ya da 5.4" QuadHD ekran ile gelmesi bekleniyor.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Tepkiler: Darqos ve Nextman
Resmin üzerindeki yazılar reklama girmiyor değil mi
Vallaha Z4 deli bir cihaz olacak bakalım dört gözle bekliyorum

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Reklam olmaz, adamlar kendileri sızdırmış (sanırım). Sen yapsan yazmaz mısın?

Tepkiler: @@DiAbLo@@
Şu z4 ü çok merak ediyorum sony e hep güveniyorum ama s805 le gelirse kötü s810 la bekliyorum

Emre

Üye
Z4 Bu Özeliklerle gelirse S900 5000 mAh Android 5.1 PS5 -
5GB Ram 500 gb dahili hafıza Yüksek Ses 2000p HD video 50 mp kamera

Nextman

Emekli Yönetici
Sanal tuş eklemesin de ne yaparsa yapsın çok sıkıyor o sanal tuş ekrandan çalıyor.

Tepkiler: B.A.R.O.N

Emre

Üye
sony acaba ps tasarımını ne zaman değiştirecek Cihazlar hep birbirinin kopası.
(bkz ps5 çıktı)

smh60

Üye
S810 değil mi yav

Nextman

Emekli Yönetici
Tamam ben de z1 kullanıyorum zaten abi Ben gayet memnunum yalnız.
Parnakların güccüktür senin . Sorun yok genç bende fazla takmıyorum olmasa daha iyi olur dedim. Bursa sanayi'de olmadı torna çektiririz.

Son düzenleme:
Parnakların güccüktür senin . Sorun yok genç bende fazla takmıyorum olmasa daha iyi olur dedim. Bursa sanayi'de olmadı torna çektiririz.
Yok abi parmaklar küçük değil orta Ama ben de olmasa olur dedim de olmasa olmaz abi ama kaybolsaydı üst bar gibi çekince gelseydi iyi olmaz mıydı

Tepkiler: Nextman
Sony çok yanlış yapıyor bence. Cihazlar birbirinin aynısı gibi. Gerçek anlamda Z2'den bariz üstün bir cihaz çıkarmadılar. Hepsi Z2 ile benzer. Eğer böyle olursa Z4 alacaklar bence Z2 alsın.

Z4 çok iyi bir donanım ile gelecek. Beklediğim tek telefon bu.

Sony iphone gibi sıralama yapıyor örneğin . Z ile z1 aynı gibi . Z2 ile 3 aynı sayılı . 4 ile 5 baya benzer olur

Haberlerini okumaya bile sıkıldım..!

Invoke

Üye
Boşuna S810 beklemeyin...

man20

Üye
810 ile gelmesini isterim ama 805 ile gelmesi daha mantıklı. bi 6 ay sonra da 810'u koyar. Eğer şimdiden en üst işlemciyi kullanırsa 6 ay sonra hangi işlemciyi koyacak? Bnce z5 ten sonra yılda bir amiral gemi çıkarmaya başlar.