berkmeric18
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ayarları kurcalayın biraz, ses yükselerek artsın gibi bir ayar var mı ? Onu kapatmanız lazım.
Rica ederim. İsterseniz telefonu açmamak şartıyla arayabilirim
bendede aynı sorun var son güncellemeden sonra oldu zil sesleri az çıkıyor hala nedenini çözemedim bidahaki güncellemeyle sorun çözülür inşallah.
sorun büyük ihtimal yazılımsal telefonda sorun yok bende aveadan aldım sanırım buralardan alınan telefonların geneli böyle defolu
5.0.2 sürüme gecincemi oldu?
genel bir hata degil yazılımdan kaynaklı sorunda degil sorun aslında bilindik konular.
rom kurarken veya sistem güncellemeleri yaparken eskiden kalma kalıntılar temizlenmedigi icin bu tür karışıklıklar olabiliyor.
Sorunsuz kullanım icin pc ile güncelleme yapın veya recovery ile wipe data, dalvik ve sistem formatı ile,
şuanki sorun icin alternatif var ayarlar/cihaz hakkında konumuna gelip buradaki yönergeleri takip edebilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Verdigim linkte konuya baktınmı?cozum olarak ne uygulayacagimizi anlayamadim. Ben zaten iki defa bilgisayardan guncelleme yaptim hatadan sonra ama bi cozum degil.
Verdigim linkte konuya baktınmı?
Zaten yüklü olması gerekiyor, sony resmi uygulaması , bu tür sorunların cözümü icin alternatifBaktim ama googleplaye yonlendiriyor bunumu kurmam gerekiyor? Biraz aciklarsan sevinirim kardesm pek anlamyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?