Murat Alper
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kime diyosun?İkisini elinize alıp inceleyin. İkisi de yüzüstü bırakmayacak cihazlar. Zevkinize göre seçip alın.
Güç tasarrufu açık mıydı? Çünkü bende samsung bayide inceledim zerre kasma görmedimBugün z3'ü Kayseri de bimeksde inceledim çok iyi olmuş menüler arasındaki geçişte hiç sıkıntı yok yağ gibi akıyor resmenbirde note 4'ü samsung Center'da inceledim ama deminki söylediklerimi note 4 için söyleyemeyeceğim malesef ana ekranda gezinirken sekmeler arasında kaydırma yaparken tam 3 defa takılma yaptı bunu kendi gözümle gördüm bazıları beni fanboyluk yapma ile suçlayabilirler ama sonynin arayüzü çok akıcı ve stabil geldi bu yüzden tercihim xperia z3
Kime diyosun?
Note 4'den iyi değil , değil mi arkadaşlar ?
Valla ona dikkat etmedim de 2-3saniye kadar bekletti bunu hissettimGüç tasarrufu açık mıydı? Çünkü bende samsung bayide inceledim zerre kasma görmedim
Hayırlı olsunDün akşam sony xperia z3 aldık
hayırlı olsunDün akşam sony xperia z3 aldık
Hayırlı olsunDün akşam sony xperia z3 aldık
Z3 alasım geldi beahBugün birde sony Center da fiyatını orda 2.275 tl z3 10000mah'lik. Şarj cihazı da kampanyadaymış 250tl yerine sadece 99tl dediler
İlk izlenimlerinizi ve Note 4'ü neden almadığınızı öğrenebilir miyiz? Almayı düşünenler için faydalı olur. Bu arada hayırlı olsun.Dün akşam sony xperia z3 aldık
hayırlı olsun. Su testi bekliyoruz senden bakalım dedikleri kadar dayanıklı mıDün akşam sony xperia z3 aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?