mehmet2404
Üye
Ben facetune'u 90 kurusa almıştım bi ara indirimden onunda yarısını iade etti enparaafterlight yüklemek istedim bunun için root yapmam gerekiyormuş. Facetune da denedim o internet olmadan açılıyor çok şükür
Yok ya merak ettigimden suan bakilmiyor satin aldığım icin deTam olarak fiyatında değilim işte bizler alışmışız bir kere windowstan cra ck olayına her türlü onu arıyoruz..
Maalesef yok. Yine muzik playerimiz iyi de deezerda daha da az geliyor cok sinirli ses seviyesi var. Artık kulaklık mı alicaz yazilim mi yukeleyecegiz hic fikrim yok bulursaniz mutlaka yazin buraya bende muzdaribim o konuda muzik telefonu diye aldım bangır bangır dinlenmiyor. Hakkını vermiyor telefonBir de kulaklık ile aldığım ses çok az geliyor. Kalite olarak 5 üzerinden 4 veririm fakat o kalitedeki sesi yüksek dinlemek istediğimde aldığım haz çok azalıyor bunun için ne yapabilirim? Hadi diyelim onları apk kurarak ya da satın alarak bir şekilde hallettik buna yapabileceğimiz bir çözüm var mı?
Dar kotlar giydiğim halde hayır hiç telefon izi olmadı yırtılma da yokarkadaşlar kot pantolon giyenlere bişi sorcam. telefonu cebinize koyuyorsunuz ya belli bi zamandan sonra (1 ay vs.) cep telefonunuzu koyduğunuz cep kısımlarında (hizalarında) kot pantolonunuz yırtılıyor mu? (çizgi şeklinde yırtılmalar)
Bende olmadı öyle bir şey, kılıflı kullanıyorum birdearkadaşlar kot pantolon giyenlere bişi sorcam. telefonu cebinize koyuyorsunuz ya belli bi zamandan sonra (1 ay vs.) cep telefonunuzu koyduğunuz cep kısımlarında (hizalarında) kot pantolonunuz yırtılıyor mu? (çizgi şeklinde yırtılmalar)
Sıradan bir kot pantolonu koseler yipratabilir. Ben hic cepte tasimam ama biraz büyük bir telefon cebe koyunca özellikle oturunca bayağı zorluyor cebi. Dediğim gibi cok kaliteli olmayan cepli pantolonların dikislerini zorlar açılmasını saglar ama bir bıçak gibi delmez elbet.arkadaşlar kot pantolon giyenlere bişi sorcam. telefonu cebinize koyuyorsunuz ya belli bi zamandan sonra (1 ay vs.) cep telefonunuzu koyduğunuz cep kısımlarında (hizalarında) kot pantolonunuz yırtılıyor mu? (çizgi şeklinde yırtılmalar)
Ben hala altın üyelikteyim.Benim Xperia Lounge hesabım altın üyelikten çıktı ya, neden acaba
ben deBen hala altın üyelikteyim.
Google hesabımla giriş yaptım altın üyelik geri geldi tamamBen hala altın üyelikteyim.
Ben de manyetik şarj düşünüyodum ama bu yorumdan sonra bilemedim. Şu Sony'i severim ederim ama bazen de acayip ayar oluyorum. Uyduruktan plastik bir manyetik şarj standını bile pahalı denilebilecek fiyattan satıyorlar. Çin malı alsak sıkıntı çıkarıyor aslında mantıken çin malı kablo değil de çin malı adaptörün sıkıntı yaratması lazım. Ama bilemedim gene de.Benim batarya ölmek üzere çok çabuk bitiyor artık. Ya şarjda iken çok kullnadım aşırı ısınmadan zarar gördü yada çin malı manyetik şarj bozdu. Valla sonyden beklemezdim saglam felan olur dedim ama çok üzdü bu. Bu arada bataryada da milimlik bir şisme var. İlk fırsatta garantiye vereceğim umarım sorun çıkartmazlar. Benim gibi sarjda oynayan veya manyetik çakma şarj kullanıp batarya sorunu yaşayan oldu mu?
Adaptör orjinal ama yinede bozuyor. kendiside kablo satmiyor zaten sadece dock var. Kendileri kaşınıyor vallaBen de manyetik şarj düşünüyodum ama bu yorumdan sonra bilemedim. Şu Sony'i severim ederim ama bazen de acayip ayar oluyorum. Uyduruktan plastik bir manyetik şarj standını bile pahalı denilebilecek fiyattan satıyorlar. Çin malı alsak sıkıntı çıkarıyor aslında mantıken çin malı kablo değil de çin malı adaptörün sıkıntı yaratması lazım. Ama bilemedim gene de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?