Değiştirilebilir batarya bu konuda emin misiniz benim bildiğim değiştirilmiyor. Amoled ekranı elbette biliyorum samsung hayranı olan birisiyim sony ye yönele sebebim fiyatı ve yakın fiyatlı olan E5 ten iyi olması.İkisinide eline alıp son parlaklığa aldığın zaman alpha beni al diye bağıracaktır. Üstelik değiştirilebilir batarya var. Eğer benim gibi batarya kiti kullanan biriysen vazgeçilmezin olacaktır.
Anladım yalnız dediğim şey şu oyunu açtım mesela 1. çekirdek %80 güçte çalışıyor 2. çekirdek %70 güçte çalışacak 3. çekirdek % 60 civarı bu şekilde gidiyor yani çekirdek olayı çok kaba anlamında bu şekilde.Evet. Ve dediğim gibi uygulama bu konuda bir cpu yada çekirdek sınırlaması yapmaz. Ne kadar çok çekirdek beraber çalışmaya uygunsa uygulama için gereken güç çekirdekler arasında paylaştırılır.
Değiştirilebilir batarya bu konuda emin misiniz benim bildiğim değiştirilmiyor. Amoled ekranı elbette biliyorum samsung hayranı olan birisiyim sony ye yönele sebebim fiyatı ve yakın fiyatlı olan E5 ten iyi olması.
Anladım yalnız dediğim şey şu oyunu açtım mesela 1. çekirdek %80 güçte çalışıyor 2. çekirdek %70 güçte çalışacak 3. çekirdek % 60 civarı bu şekilde gidiyor yani çekirdek olayı çok kaba anlamında bu şekilde.
aynen bencede önemli ama yeni cıkan modellerin bircogu cıkarılamıyorBatarya değişikliği çok önemli bence
"Premium" dalgasına kapıldı bütün firmalar.aynen bencede önemli ama yeni cıkan modellerin bircogu cıkarılamıyor
alpha ile z2 aynı fiyat neden z2 değilde z1 bakıyorsunuz madem alphayı alabilecek maddi imkan var z2 yide alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.beyler sanırım bu konuda ortak en iyiy sonuç z1 çünkü diğer yazılar diğer modeller hakkında çok fazla ikna edici olmadı. Yalnız alpha ve z1 arasında çok kesin farklar var bir kişi eğer ekrana çok önem veriyorsa alph ama sd kart gibi özelliklere takılıyorsa z1 almalı
a101 de alpha indirimde o yüzden ikisini kıyaslıyorum.alpha ile z2 aynı fiyat neden z2 değilde z1 bakıyorsunuz madem alphayı alabilecek maddi imkan var z2 yide alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
A101 de kaç tl alphaa101 de alpha indirimde o yüzden ikisini kıyaslıyorum.
ve bu arada alpha kitkat sürümünde lolipop sürümüne göre düşük aldı
ama sanki kitkat daha akıcı gibi hatırlıyorumhocam benmi yanlış baktım tam emin olamadım ama z1 1000tl çoğu yerde alphada 1250tl z2 de aynı şekilde 1250-1300tl civarlarındaydı.a101 de alpha indirimde o yüzden ikisini kıyaslıyorum.
bak sana şunu söyliyim ben alpha yı ilk aldığımda z3 ün kamerasyla karıştırdım fakat benimki daha doğal canlı ve biraz daha net çıktı neden olabilir bemce alpha almalısınhocam benmi yanlış baktım tam emin olamadım ama z1 1000tl çoğu yerde alphada 1250tl z2 de aynı şekilde 1250-1300tl civarlarındaydı.
her iki telefonda çekilen resimleri pc ye atıp büyütüp öyle karşılaştırın birde alpha ile z3 ün kamerasını karşılaştırmışınız z1 de değil.bak sana şunu söyliyim ben alpha yı ilk aldığımda z3 ün kamerasyla karıştırdım fakat benimki daha doğal canlı ve biraz daha net çıktı neden olabilir bemce alpha almalısın
z3 ünki daha iyi bir kamera ondan öyle kıyasladımher iki telefonda çekilen resimleri pc ye atıp büyütüp öyle karşılaştırın birde alpha ile z3 ün kamerasını karşılaştırmışınız z1 de değil.
işte bende onu diyorum alphanın kamerası nasıl olurda z3 kamerasından daha iyi olabilir?z3 ünki daha iyi bir kamera ondan öyle kıyasladım