Valla ben olsam 1200 e G2 falan bakardım. Performansı aslında gayet iyidir xz1 in ama ekranına değmez. İki cihazı koyun yanyana anlarsınız dediğimi. Ayrıca kasa da gereksiz büyük.
Biraz daha fazla verip ithalatçı garantili Z2 de alabilirsiniz.
Şu an titreşim sorunu yaşıyorum internette araştırdım yazılımsalmış çok fazla aynı sorunu yaşayan var titreşim bazen kesiliyor bazen ses yapıyor bazen de çok zayıf çalışıyor motor bozuldu sandım klavye titreşimi canavar gibi ama diğer yerlerde titreşim yok gibi cepte hiç hissedilmiyor bunu yazarken titreşim tamamen gitti ben bi hard reset atayım bakalım sonuçlar ne olacak
Beyler z1 arkadasda var bende g3 var. G3 derim z1 in ekran cok kotu kamera mp sinede takilmayin g3 unku cok daha iyi. Z1 lollipop da kaldi guncelleme almayacak. Z1 i sadece su gecirmezligi icin tercih edebilirsiniz.
Beyler z1 arkadasda var bende g3 var. G3 derim z1 in ekran cok kotu kamera mp sinede takilmayin g3 unku cok daha iyi. Z1 lollipop da kaldi guncelleme almayacak. Z1 i sadece su gecirmezligi icin tercih edebilirsiniz.
Evet yapabilirsin linkte anlatıyo
forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/root-xperia-z1-lollipop-5-1-1-build-14-t3246373
Ben burdan yaptım.
(.236da da işe yarıyor.)
Evet yapabilirsin linkte anlatıyo
forum.xda-developers.com/xperia-z1/general/root-xperia-z1-lollipop-5-1-1-build-14-t3246373
Ben burdan yaptım.
(.236da da işe yarıyor.)