burak_102
Üye
Yüz kilidi için ayarlar/güvenlik/smart lockArkadaşlar, bu Google sesle yazma tuşu hala yok yaa, android 5.0 ile olmasını bekliyordum ortalarda yok. Yada var da benmi bulamıyorum acaba. Bir de Ayarlar / güvenlik / ekran kilidi ,, içinde yüz tanıma kilidi yok? bilgisi olan var mı acaba? (bu arada root'SUZ resmi sürümü kullanıyorum)
Klavye için klavye ayarlarından google voice' yi seç buton gelecek
Rica ederim klavye ayarlarında bunu bulmanız lazımyüz tanıma kilidini buldum yardımın için çok teşekkürler.
Google voice yazma için de gelecek demişsiniz, daha sonra bi güncelleme ile falan mı gelecek? çünkü klavye ayarları içinde öyle bir buton görünmüyor benim telefonumda?
Rica ederim klavye ayarlarında bunu bulmanız lazım
eyvah eyvah.. benim telefonda sıkıntımı var,, ben de öyle bir seçenek yokki yaa..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eyvah eyvah.. benim telefonda sıkıntımı var,, ben de öyle bir seçenek yokki yaa..
tek elle kullanılan klavye de pasif durumda bende..!!
Temiz kurulum mu yaptınız pc den onar diyebilirsiniz yada Flashtool ile başka ülke yazılımı flashlayın
evet pc"den sorunsuz bir şekilde yaptım. zaten daha önce de millette olan seçenek bende pasif olarak seçilemiyordu. android 5 ten sonra da kayboldu tamamen..Temiz kurulum mu yaptınız pc den onar diyebilirsiniz yada Flashtool ile başka ülke yazılımı flashlayın
Root gerekmiyor garanti dışı kalmıyor neyse ki siz olayı çözmüşsünüzevet pc"den sorunsuz bir şekilde yaptım. zaten daha önce de millette olan seçenek bende pasif olarak seçilemiyordu. android 5 ten sonra da kayboldu tamamen..
başka ülke rom"u için bunun için telefon root"lamak gerekiyormu?
TAMAM OLDU SORUN ÇÖZÜLDÜ. UYGULAMALAR ARASINDA GOOGLE UYGULAMASI ADINDA Bİ UYGULAMA DEVRE DIŞI GÖRÜNÜYORDU. ONU ETKİNLEŞTİRDİM VE SEÇENEK AKTİF OLARAK GERİ DÖNDÜ. ÇOK MUTLUYUM.
Evet hata düzeltmeleri için güncelleme geldi
Beyler Z1 Compact telefonumu bilgisayara bağladığımda aldığım uyarı telefonum zaten 5.0.2 Lolipop sanırım hata düzeltmek için küçük çaplı bir güncelleme gelmiş.
Lollipop geleli oluyor biraz. Ekranı çok iyi değil açıkçası. Bütçe söylersen başka modeller de önerebilirim.İyi günler bende z1 almak istiyorum sizce nasıl bir telefon 3 sene kullanicagim bu telefonu kasma donma varmi lolipop gelicekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?