najanaja
Üye
yok kardeş önce normal video çekiyo çekim tamamlanınca videonu tamamını yada belirli bölegelerini yavaşlatıyo ama hız ayarlanmıyo belli bi seviyede kendince yavaşlatoıyo timeshift video ama daha sonra düzenleyicide ne kadar daha yavaşlatmak istiyosan ayarlıyosun onda seçenek var.telefondadamı böyle takılıyomuş gibi?
birde videoyu ne kadar yavaşlatacağımızı ayarlaya biliyor muyuz?
rica ederim.Tmm saol
Smackcam misalitokatlayacak birini bulsak öyle çeksek bakalım nasıl olur
walla çok üzel olurdu harbiden ama sorun bu iş için tokat yemek isteyecek birini bulmaktatokatlayacak birini bulsak öyle çeksek bakalım nasıl olur
ooo kardeş çok sağol ya hiç değişmez sandıydım format atmadıktan sonra . Allah razı olsun .Merhaba, hayırlı olsun.
AYARLAR + UYGULAMALAR butonu tıkla sol üst köşede 3 nokta üst üste var onu tıklar UYGULAMA TERCİHLERİNİ sıfırla
Öncelikle hoşgeldin, soruna cevap olarak ; maalesef görüntülü konuşma Sony'de yok.Merhaba arkadaşlar bende z1 bugün aldım ve Sizinleyim.. İlk soru şu olacak.. Görüntülü arama özelliği nasıl yapılıyor.. Lütfen acil yardım..
Özellikler arasında görüntülü arama var yazıyor.. Ben bir müşteri temsilcisi ile görüşüp buraya konu ile ilgili yorumumu yazarım.. Ama siz kesin olarak eminsiniz galiba..Öncelikle hoşgeldin, soruna cevap olarak ; maalesef görüntülü konuşma Sony'de yok.
Ben bilgiyi bizzat müşteri temsilcisinden aldım,Hoş buldum..Özellikler arasında görüntülü arama var yazıyor.. Ben bir müşteri temsilcisi ile görüşüp buraya konu ile ilgili yorumumu yazarım.. Ama siz kesin olarak eminsiniz galiba..
Onları bende keşfettim benim istediğim operatör üzerinden arama normalde telefonun özelliklerini incelediğimiz de görüntülü görüşme var diye belirtilmiş ilginç bir olay oldu..Skype, Tango, gibi uygulamalar üzerinden görüntülü görüşme mevcut, benim dediğim operatör üzerinden görüşmenin olmadığı..
3G olayı ile karıştırmış da olabilirsin.Onları bende keşfettim benim istediğim operatör üzerinden arama normalde telefonun özelliklerini incelediğimiz de görüntülü görüşme var diye belirtilmiş ilginç bir olay oldu..
Hayır görüntülü konuşma yazıyor GOLD BİLGİSAYAR sitesine gir bak istersen..3G olayı ile karıştırmış da olabilirsin.
Cihazda 4G desteği de var, ama Türkiye'de yok.
O tarz siteler ürünü satmak için herşeyi yazarlar, istersen Sony’nin sitesine mail at, emin ol. Net bilinmeyen daha çok şey var..Arkadaşlar Bootloader kilidini kaldırmak için;Hayır görüntülü konuşma yazıyor GOLD BİLGİSAYAR sitesine gir bak istersen..
Öncelikle hoşgeldin.Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak isterim zaten çok az z1 kullanıcısı var. Bilgisi olan varsa 4.4.4 sürümüne root anlatabilir mi? Eski telefonumu hep rootlu ve romlu kullandım bu konuda bilgim var ama z1 için yazılar çok az bir de bootloader kapatmak mümkün mü
Hoşbuldum da bootloader açmayı biliyorum kapatmak istemiştim benÖncelikle hoşgeldin.
Please note! It will only be possible to unlock the boot loader for certain releases. You can check if it is possible to unlock the boot loader of your device in the service menu by following the steps below:
1.In your device, open the dialler and enter *#*#7378423#*#* to access the service menu.
2.Tap Service info > Configuration > Rooting Status. If Bootloader unlock allowed says Yes, then you can continue with the next step. If it says No, or if the status is missing, your device cannot be unlocked.
Yolları uygulayarak Bootloader kilidini açabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?