Sony xperia z Root ?

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia z Root ?
merhaba arkadaslar root dıye bırsey duydum arastırdım ogrendım sanırım garantıyı etkılıyormus yanı bız bu telı yapınca garantı dısı mı kalıyor kesın olarak ? ve telı yenı aldım herseyı cok guzel root yapmalımıyım sızce veya nasıl root yapabılırım baktım ama pek bırsey anlamadım bu zamana kadar nokıa kullandıgım ıcın bıraz yabancıyım acıkcası... ?

emreli01

emreli01

Üye
Kardeş ben sana cvp vereyim garanti dışı kalıyo evet hiç uğraşma bende one x plus aldım yeni root yapmaya değmez dedi herkez bi sorun olsa garanti de sıkıntı çıkar hiç uğraşma ben gibi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Root kısaca bir çok kök dizinlere erişim sağlama demek oluyo. Rootlu iken garanti dışı kalıyor ama unroot yaptığında ve sayacı sıfırladığında tekrar garanti kapsamına giriyor. Yap yada yapma diyemem sen iyice nedir neler yapabilirsin araştır ondan sonra karar ver.

Peocawe

Peocawe

Üye
Kısaca Root yaptığın zaman telefonda şuan yaptığın şeylerin daha fazlasını ve iyisini yapabilirsin. Ama daha yeniysen bence bulaşma.. Zaten elinde ki cihaz her ihtiyacını karşılar root olmasa dahi. Şahsen ben Root'u telefonumun performansını yükseltmek için kullanıyordum, senin öyle bir şeye ihtiyacın yok. :) Arkadaşında dediği gibi iyice bi araştır, daha sonra istediğin gibi yapabilirsin. Garanti konusuna gelincede, öyle bir sıkıntı yaşamazsın. Unroot işlemini yaptığında ya da yeni yazılım yüklediğinde Root yetkisi telefondan kalkar ve garantide sıkıntı çıkmaz. Gerçi ben telefonumu garantiye verdiğimde içinde custom rom ve root da vardı. Hiç bir sorun yaşamadım, senin bileceğin iş. :)

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
aynen hiç bir şeye ihtiyacım yok sadece cok cabuk batarya gidiyor hiç birsey açmadığım halde?

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
bende de xperia z var ve root olmayı sadece gereksiz uygulamaları kaldırmak için istiyorum.

çokkötüü

çokkötüü

Üye
Kardeşim bir dünya para verip xperia z1 aldım. Aldığım ilk günden beri root yapmak istiyorum. Neden mi? İstemediğim uygulamalardan kurtulmak için facebook youtube vb uygulamalar için telefon hafızasındakileri hafıza kartına alabilmek için dns programı yükleyip istediğim sitelere girebilmek için freedoom için gamekiller için roehsoft için daha yazmıyorum bile bunlar olmayınca çocuk oyuncağı gibi kullanasım gelmiyor. bootloder kildini kaldırmadan root yapmak en iyisi. sadece nasıl kullanmasını bilmek. farzet rootlu tlf garantiden cıktı. mekaniksel bir arıza var. yaa bunun içine bakıp root var mı diye bakan yok. hadi onu geçtim yazılımsal bir arızadan servise gitti. tlf'a sony pc comp. son versiyonu yükleyip gönderiyorlar. servis root var mı yok mu diye bakmıyor bile..