Sony Xperia XZ3 Hem Önde Hemde Arkada Çift Kameraya Sahip Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Sony Xperia XZ3 Hem Önde Hemde Arkada Çift Kameraya Sahip Olacak
Sony Xperia XZ3 Hem Önde Hemde Arkada Çift Kameraya Sahip Olacak

Sony'nin bir sonraki amiral gemisi Xperia XZ3 hakkında oldukça önemli bir iddia ortaya atıldı. Sony Xperia XZ3'de önde ve arkada ikişer tane olmak üzere toplamda dört kamera kullanılacağı söyleniyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


apon firmanın piyasadaki en güçlü cihazı olan Sony Xperia XZ2 Premium hem Çin hem de ABD pazarlarında sırasıyla 999 dolar ve 5699 yuan fiyat etiketleri ile ön sipariş olarak satılıyor. Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alan cihazın fiyatının bir hayli yüksek olduğunu söylememiz gerekiyor.

Şuanda ülkemizde normal Xperia XZ2 modeli de bulunmuyor. Bu fiyat etiketleri göz önüne alındığında böylesine pahalı bir cihazın ülkemize gelme ihtimali bir hayli düşük görünüyor. Yeni ortaya çıkan bir görsele göre Xperia XZ3 modelinde hem önde hemde arkada çift kamera sensörü kullanılacak.

Japon şirketin bugüne kadar dört kameralı bir cihazı piyasaya sürmediğini düşünürsek Sony Xperia XZ3'ün bu anlamda bir ilk olması bekleniyor. Sızıntı kaynağına göre Sony Xperia XZ3, Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2018 fuarı kapsamında Berlin'de tanıtılacak. Amiral gemisi modelin ayrıca daha küçük ekran boyutuna sahip Xperia XZ3 Compact ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Raporlarda telefonun su ve toza karşı IP sertifikasına sahip olacağı ve cam arka yüzeye sahip olacağı söyleniyor.

Sony Xperia XZ3'ün raporlardan öğrenilen özellikleri arasında 5,7 inç boyutunda 18: 9 en boy oranına ve Full HD + çözünürlüğe sahip bir ekran paneli yer alıyor. Donanım tarafında sekiz çekirdekli Snapdragon 845 yonga seti ile gelmesi beklenen telefonda ufak bir ihtimal de olsa bir sürpriz yapılarak Snapdragon 855 işlemcisi kullanılabilir. 6 GB RAM ve en az 64 GB dahili depolama alanı bulunması beklenen cihazda ayrıca 960 fps ağır çekim video kaydı özelliğinin de yer alması bekleniyor.



Sony Xperia XZ3 Hem Önde Hemde Arkada Çift Kameraya Sahip Olacak
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Oyun çıkmıyor kamerayla oyalanıyorlar işte. Gerek yok gpu geliştirmeye :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper


Üst Alt