Haber Sony Xperia XZ resmi olarak duyuruldu: Snapdragon 820, 23MP kamera, USB-C

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
xz'nin 64 gb ve 32 olan iki versiyonu varmış

0MG90

0MG90

Üye
Xperia XZ İngiltere fiyatı ortaya çıktı. 3 renginde 32GB fiyatı vergiler dahil 549 sterlin (2154 TL).

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Kamera özelliği tanıtımı

one_useR_0007

one_useR_0007

Üye
Sony e Laf yok :ehe: :ehe:
No;1 Sony Xperia [emoji4]

[SONY] | Xperia

0MG90

0MG90

Üye

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Sony sonunda kamera işini çözdü heralde akşamları nasıl acaba? [emoji5]

Z3 Compact

0MG90

0MG90

Üye

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
türkiye fiyatı ne kadar olur acaba z2 satıp gecebilirim belki 2 yıldır z2 kullanıyorum mutluyuz :D
Telefon değişecek olsam yine sony den şaşmam :)

byAndroid

byAndroid

Üye
  • Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
0MG90

0MG90

Üye
Bence en az 3000 olur. Sağolsun TRT vergisi de var artık 100-200 lira fark ediyor.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
lazye

lazye

Üye
bu telefon 2500+ olduğu takdirde çöpün ötesini geçmez ...

seco_can_can

seco_can_can

Üye
sony yi hep beğenmişimdir donanım manyağı olmamak lazım stabilite ses kamera batarya sony de üzmez kullanıcıyı şahsi düşüncem 6 gb olsa ram ne değişicek sanki cebindeyken kendi mi çıkıcak cebinizden bilgisayarda var aynı takıntı 8 gb olunca windows uçmuyor 2 gb la da ölmüyor yani böyle düşünmek lazım 1 gb ram le bile çalışır android neden bu ram takıntısı apple kullanıyorum ama sony candır :)

furyzer0

furyzer0

Üye
sony yi hep beğenmişimdir donanım manyağı olmamak lazım stabilite ses kamera batarya sony de üzmez kullanıcıyı şahsi düşüncem 6 gb olsa ram ne değişicek sanki cebindeyken kendi mi çıkıcak cebinizden bilgisayarda var aynı takıntı 8 gb olunca windows uçmuyor 2 gb la da ölmüyor yani böyle düşünmek lazım 1 gb ram le bile çalışır android neden bu ram takıntısı apple kullanıyorum ama sony candır :)
1 gb ramle 64 bit sürünüyor. Arkada bir uygulama bile açık bırakamıyorsun ama 3 den fazlasının gerçekten anlamı yok. Ancak madem kısıyorsun bunu fiyattan da indirmesini beklerim ben.

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

• Beğen
Tepkiler: seco_can_can
0MG90

0MG90

Üye
1 gb ramle 64 bit sürünüyor. Arkada bir uygulama bile açık bırakamıyorsun ama 3 den fazlasının gerçekten anlamı yok. Ancak madem kısıyorsun bunu fiyattan da indirmesini beklerim ben.

iPhone 5S hala tıkır tıkır çalışıyor.
Android'deki RAM yarışı tamamen saçmalık bana göre. Android'de şu an yapılanlar belli. 4GB RAM'den fazlasına gerek yok bence. O bile fazla hatta.

byAndroid

byAndroid

Üye
Saf Android de 2 GB yeterli, diğerleri en az 3 kullansın :D
4 GB da eşantiyon olabilir

furyzer0

furyzer0

Üye
iPhone 5S hala tıkır tıkır çalışıyor.
Android'deki RAM yarışı tamamen saçmalık bana göre. Android'de şu an yapılanlar belli. 4GB RAM'den fazlasına gerek yok bence. O bile fazla hatta.
Tamam az olsun bence de gereksiz. Ama koymayacaksa parasını da kırpsın yoksa olmamasının bir anlamı yok benim için.

0MG90

0MG90

Üye
Xperia XZ kamera teknolojisi

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Xperia XZ ekran teknolojisi

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Xperia XZ ses teknolojisi

Karşılaştırmada Z3+ hiç yok yalnız :D Bildiğin üvey evlat yerine konulmuş :D

furyzer0

furyzer0

Üye
Ekran teknolojisine OLED ile karşılaştırmış ama bunun amoledi hatta super amoledi ve clearblacki var.

0MG90

0MG90

Üye
Ekran teknolojisine OLED ile karşılaştırmış ama bunun amoledi hatta super amoledi ve clearblacki var.

Hangi OLED'den daha iyiyse onu gösterecekler herhalde, hepsiyle kıyaslama yaparlarsa daha iyi olanda var
Aşık oldum resmen :D Gelse de incelesem, bunun için Z2'den vazgeçebilirim ama alamam :yagmur:

Xperia XZ su altı video kayıt

Xperia XZ video kayıt - 5 eksenli görüntü sabitleme kapalı - bisiklet sürerken telefonu sallıyor

Xperia XZ video kayıt - 5 eksenli görüntü sabitleme açık - bisiklet sürerken telefonu sallıyor

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn

Üst Alt