2600 diyorumtürkiye fiyatı ne kadar olur acaba z2 satıp gecebilirim belki 2 yıldır z2 kullanıyorum mutluyuz
Telefon değişecek olsam yine sony den şaşmam![]()

1 gb ramle 64 bit sürünüyor. Arkada bir uygulama bile açık bırakamıyorsun ama 3 den fazlasının gerçekten anlamı yok. Ancak madem kısıyorsun bunu fiyattan da indirmesini beklerim ben.sony yi hep beğenmişimdir donanım manyağı olmamak lazım stabilite ses kamera batarya sony de üzmez kullanıcıyı şahsi düşüncem 6 gb olsa ram ne değişicek sanki cebindeyken kendi mi çıkıcak cebinizden bilgisayarda var aynı takıntı 8 gb olunca windows uçmuyor 2 gb la da ölmüyor yani böyle düşünmek lazım 1 gb ram le bile çalışır android neden bu ram takıntısı apple kullanıyorum ama sony candır![]()
iPhone 5S hala tıkır tıkır çalışıyor.1 gb ramle 64 bit sürünüyor. Arkada bir uygulama bile açık bırakamıyorsun ama 3 den fazlasının gerçekten anlamı yok. Ancak madem kısıyorsun bunu fiyattan da indirmesini beklerim ben.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Tamam az olsun bence de gereksiz. Ama koymayacaksa parasını da kırpsın yoksa olmamasının bir anlamı yok benim için.iPhone 5S hala tıkır tıkır çalışıyor.
Android'deki RAM yarışı tamamen saçmalık bana göre. Android'de şu an yapılanlar belli. 4GB RAM'den fazlasına gerek yok bence. O bile fazla hatta.
Bildiğin üvey evlat yerine konulmuş 
Hangi OLED'den daha iyiyse onu gösterecekler herhalde, hepsiyle kıyaslama yaparlarsa daha iyi olanda varEkran teknolojisine OLED ile karşılaştırmış ama bunun amoledi hatta super amoledi ve clearblacki var.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Gelse de incelesem, bunun için Z2'den vazgeçebilirim ama alamam