Sony XPERIA veya XPERIA U Kullanan Arkadaşlar Bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basrisokmen

Üye
    Konu Sahibi
Sony XPERIA veya XPERIA U Kullanan Arkadaşlar Bakabilir mi?
Arkadaşlar telefonum yurtdışından geldi, pasaporta işlettim ama 1 ay sonra telefon kendiliğinden kapanın açılmamaya başladı, servise yolladım önce 30tl karşılığında sistem geri yükleme yaptılar, sonra 2 gün kullandım telefonu ve tekrar aynı sorun. Bu sefer izmir servis sorunu çözemedi ve istanbula yolladılar, orda da 200tlye bir parçası değişti. telefon daha dün geldi ve bugün yine aynı sorun :off::off::off::off:.Babamlar maxicepten indirdiğim oyunlar ve uygulamalar yüzünden olduğunu düiünüyor. Acaba başka bu sorunu yaşayan varmı? Yoksa indirdiğim oyunlarla bir ilgisi yokmudur kesin bir bilgi verirseniz sevinirim

taylan08

Üye
öyle bir şey olacağını sanmıyorum telefonunuz büyük ihtimal rootsuzdu onunn içinde sistem dosyalarını değiştirecek bir uygulama yukledınızde açılmaz ve bir işlem yapamaz ve maxicep'te paylaşılan oyunlar gayet güvenlidir ve test edildikten sonra indirilmeye sunulur

• Beğen
Tepkiler: adam john
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Maxicepten zarar gelmez, ben her şeyi buradan indiriyorum.

Yurtdışından telefon almayın o zaman arkadaşım, garantisi olmayacağını biliyordunuz yurtdışından alırken. Niye aldınız bile bile, kar ediyim derken iki katı servis parası ödüyorsun işte.

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]rom at sorun düzelmezse yapılacak bişey yok seninkine yaklaşık bi durumu symbianda yaşadım ama cfw atınca düzelmişti sende telefona uygun rom bulup at bakalım ne olacak[/SIZE][/COLOR]

basrisokmen

Üye
    Konu Sahibi
peki sony xperia u'ya rom yada root nasıl atabilirim?

- - - Eklendi - - -

Maxicepten zarar gelmez, ben her şeyi buradan indiriyorum.

Yurtdışından telefon almayın o zaman arkadaşım, garantisi olmayacağını biliyordunuz yurtdışından alırken. Niye aldınız bile bile, kar ediyim derken iki katı servis parası ödüyorsun işte.
bu arada telefon hediye geldi o yüzden kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt