Sony Xperia U Türkiye'de satışta: 800 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony Xperia U Türkiye'de satışta: 800 TL
Sony'nin MWC 2012 Fuarında tanıttığı, orta seviye yeni akıllı telefonu Xperia U, ülkemizde Turkcell üzerinden satışa sunuldu.

İlk olarak teknik özelliklerini anımsayalım sonra diğer detayları aktaralım:

1. Android 2.3 işletim sistemi+Timescape arayüz
  2. STE NovaThor U8500 yongaseti (Çift çekirdekli, 1GHz işlemci+Mali-400MP GPU)
  3. 512MB RAM
  4. 3.5-inç'lik (480 x 854) Reality Display ekran (Mobile Bravia Motoru)
  5. 112 x 54 x 12 mm; 110 gram
  6. 8 GB dahili hafıza (microSD yok)
  7. 5MP arka kamera (720p video kaydı/ Led Flaş/ Oto. Odaklanma)+VGA ön kamera
  8. 3G ([email protected] Mbps), Wi-Fi ve BT 3.0 bağlantıları; A-GPS
  9. Müzikçalar, radyo, 3.5mm kulaklık jakı (xLoud ve Sony 3D surround ses teknolojileri)
  10. Dahili Fizy uygulaması (Bu sayede örneğin müzik çalarda dinlediğimiz herhangi bir şarkının farklı versiyonlarını ya da şarkıcının diğer tüm şarkılarını Fizy üzerinden aratıp, dinleyebileceğiz. Ayrıca bu ay sonunda gerçekleşecek TrackID güncellemesiyle birlikte radyoda veya sokakta duyduğumuz bir müziğin ne olduğunu bulup, doğrudan Fizy'de aratıp, dinleyebileceğiz.)
  11. 1320 mAh batarya

Bu arada modele yönelik belirtebileceğimiz bir diğer güzel detay da telefonun alt bölümünü çevreleyen saydam bantın, uygulamalarımızla (örneğin galeriden baktığımız fotoğraflar veya çalınan müziğin albüm kapağı) uyumlu olarak renk değiştiriyor olması.

Keza yine telefonun değiştirilebilir kapak ve temalarla kişiselleştirebileceğimizi de not olarak düşelim.

Xperia U'nun peşin fiyatı 800 TL olarak belirlenmiş. Yahut da eğer Turkcell abonesi ise mevcut tarifemize ek olarak 24 ay boyunca ayda 19 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyoruz.

Renk seçenekleri siyah ve beyaz olarak. Siyah renk için pembe, beyaz renk için de sarı yedek alt kapak da kutu içeriğine dahil.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine

foreverthe

foreverthe

Üye
Bu telefonun tasarımına hastayıım.

klongs

klongs

Üye
sonyden donanimda geri kaldigi surece birsey olmaz mali 400 e 512 mb ram mi koyulur

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tasarım iyi ama donanım...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
4 inc olmaliydi

besim.farhan

besim.farhan

Üye
ram düşük gibi geldi bana da ama turkcell kampanyası supermiş turkcell'e geçip alabilirim ama 24 ay çok :s ne olur bilinmez..

cyber

cyber

Üye
o hafıza kime yetecek sony iyi güzel de ram de yetmez

Enes

Enes

Üye
800 çok gibi mi :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Xperia Pro almışım, bu cihaz yanında halt etmiş :ehe Klavyesi bile yok :kop:

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Hala ram neden 512, neden!?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence bu telefon Xperia S in tasarımına bayılıp alamayanlar için biçilmiş bir kaftan..Özellikleri elbette onunkinden daha aşağıda fakat iyi satılır gibi geliyor bana..Ama nedense bu telefonun tasarımını beğenmiyorum tabi bu benim görüşüm :)

- - - Eklendi - - -

Hala ram neden 512, neden!?
1 Gb olsa fiyatı 800 olmazdı..

cyber

cyber

Üye
birde xperia p var oda ayno böyle

futbol123

futbol123

Üye

2 yeni model daha çıkmış ancak sony xperia u nun sar değeri çok 1.62w çok yüksek bir deger

KayraBey

KayraBey

Üye
Yinede güzel telefon.Sonuçta ace kullanıyorum ve bu telefon onun yanında uçak uçak :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tehlike ";4798616][COLOR=darkred][SIZE=3][URL="http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/Sony-Xperia-P.aspx' Alıntı:
Sony Xperia P[/URL]

2 yeni model daha çıkmış ancak sony xperia u nun sar değeri çok 1.62w çok yüksek bir deger

Xperia P nin S den farkı ne ki ?? :allalla:
[/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt