Sony Xperia U Tanıtım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia U Tanıtım
Xperia U

[video=youtube;cLX7xP0vjYs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cLX7xP0vjYs[/video]

Telefon 1,2 cm kalınlığa sahip. -Orta kısım ile uç kısımların kalınlığı farklı-
Telefon için 260 saat bekleme süresi biçilmiş.
Cihazda STE U8500 DUAL CORE -çift çekirdek- işlemci kullanılmış.
1 Gb ram ve 1 Ghz hızı sahip telefonda DB U8500 grafik işlemcisi var.
3.5 inc 480x854 pixel yoğunluğa sahip ekranda inc başına 280 pixel düşüyor.
Telefon 4 Gb hafızaya sahip ve bunu arttırma gibi bir seçeneğiniz yok. Ama korkmayın Sony size 50 Gb sanal depolama alanı sunuyor.
Cihazda 5 Mpx kamera bulunuyor. Exmor Sensör vs gibi özellikler ve 3D panaroma çekiş yapılabiliyor aynı zamanda 720p video kaydeliyor.
Telefon Android 2.3 ile geliyor ama 4.0 güncellemesi alıyor.
Extra özellikler : Diğer Xperia'lara nazaran açtığınız uygulamaya hakim olan renk aynı zamanda alttaki barın rengi oluyor. Örneğin bir resim açtığınızda resim mavi ağırlıklı ise alttaki cam bar mavi renk yanıyor.
Telefon vergi dahil toplam fiyatı 900 Tl civarı.

Yakındaki incelemeler;
Xperia Sone
Xperia Neo L

tempestshine

tempestshine

Üye
Etkilendim :D

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Aynen. :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Çok güzelde şu microsd olmaması moralimi bozdu ya.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
zaten bu sony i anlamak mümkün değil çok mu zor hafıza kartı yeri bırakmak şu zamanda 4 gb artırılamayan hafızalı telefon mu çıkartılır
xperia p de de smart dock özelliği gibi harika bir özellik var batarya yetersiz en azından 1500 mah olsaydı
xperia s amiral gemisi diye söyleniyor ne u daki bu özellik var ne de p deki :) işin komedi tarafı android 4.0 ICS en son xperia s e gelecekmiş :D

foreverthe

foreverthe

Üye
zaten bu sony i anlamak mümkün değil çok mu zor hafıza kartı yeri bırakmak şu zamanda 4 gb artırılamayan hafızalı telefon mu çıkartılır
xperia p de de smart dock özelliği gibi harika bir özellik var batarya yetersiz en azından 1500 mah olsaydı
xperia s amiral gemisi diye söyleniyor ne u daki bu özellik var ne de p deki :) işin komedi tarafı android 4.0 ICS en son xperia s e gelecekmiş :D
Arkadaşa katılıyorum :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bu arada arkadaşlar cihazın ekran kartı vasat.Galaxy S2'nin Mali-400x4 Bunun ise Mali-400 yani 4 kat daha vasat ve bu Adreno 205'ten dahada kötü olmasını sağlıyor.....

klongs

klongs

Üye
Bu arada arkadaşlar cihazın ekran kartı vasat.Galaxy S2'nin Mali-400x4 Bunun ise Mali-400 yani 4 kat daha vasat ve bu Adreno 205'ten dahada kötü olmasını sağlıyor.....

bu s2 ile karşılaştırılamazki

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Bunu s2 ike karşılaştıramazsınız ki. Bu aynı segment değil çünkü. S2 ile S'i karşılaştırın bunlada Galaxy S'i.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
yanlız fiyatı gayet uygun geldi bana haksızmıyım ?? :)

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Aynen. Vergisiz fiyatı 650 TL. Vergi ile 900 olurdiye düşündüm. :D

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
:D Umarım öyle olur.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bunu s2 ike karşılaştıramazsınız ki. Bu aynı segment değil çünkü. S2 ile S'i karşılaştırın bunlada Galaxy S'i.

Adreno 205'ten bile kötü diyoruz.Neo V,Galaxy W adreno 205 kullanıyor.4 Gb hafıza koymuşlar birde.Tavsiyem Atrix alın ;)

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Git tanıtımını başka yerde yap. Burda Sony'den başka birşey hakkında konuşma. Biz burda telefonu tanıtıyoruz arkadaş telefonu kötülüyor. İkisinin video performansı ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt