Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

kelooo

Üye
Z3 cihazımda ses yok

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Z3 cihazımda ses yok
sessiz ortamda telefonu 20 cm yukardan yatağa bırak telefonun üst hoporlör kısmından çızırtı gibi ses çıkıyor. sanki içinde parça oynuyormuş gibi normal elle sallaynca duyulmaz

kelooo

Üye
Anladım onu bilmiyorum belki bende de vardır

ilyascivi

Üye
Kitkat a nasıl dönerim, bilgisi olan varmı arkadaşlar. 5.0.2 de şimdi

ha.kanka.ya

Üye
Ya bende 2 ay icinde almayi dusunuyorum LG den biktim hergun bela okuyorum fakat LG G2 ye bile 5.0.2 ile gelen sanal tuşları gizleme var mı Xperia Z3 te. Ayrıca bildirim çubuğundaki ufak boş yere çift tıklayınca ekran uykuya geçiyor mu? Lolipopla neler geldi acaba? Birde son olarak bildirim ledi cihazın neresinde ,fotorafını atarsanız çok iyi olur. Bunlar merak ettiğim konular cevap verirseniz sevinirik Ayrıca önceden forumda sorulmuş soruları sorduysam kusuruma bakmayın

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Ya bende 2 ay icinde almayi dusunuyorum LG den biktim hergun bela okuyorum fakat LG G2 ye bile 5.0.2 ile gelen sanal tuşları gizleme var mı Xperia Z3 te. Ayrıca bildirim çubuğundaki ufak boş yere çift tıklayınca ekran uykuya geçiyor mu? Lolipopla neler geldi acaba? Birde son olarak bildirim ledi cihazın neresinde ,fotorafını atarsanız çok iyi olur. Bunlar merak ettiğim konular cevap verirseniz sevinirik Ayrıca önceden forumda sorulmuş soruları sorduysam kusuruma bakmayın
çift tıkla açılma var kapatma yok. çoğu yerde programda gizleniyor zaten sanal tuşlar gerek duymazsın z3 sanal tuşları gizlemeye göze batmıyor. Lolipopla daha şık bir görünme sahip oldu sony güncelleme konusunda çok iyi hemen hemen her programlar görünüşü yeniliyor güncelleme harici kendi uygulamalarına her ay ayrı güncelleme geliyo walkmen videolar my files gibi.. z3den şaşma derim

002851

Üye
Arkadaşlar ben z3 dual aldım cıhaz gayet güzel fakat bir sorunum 2 hatta mesajlar gelmiyor hattımı baska cihaza taktıgım zaman mesajlar gelmeye başlıyor acaba neden kaynaklanıyor olabilir

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
bugün siyah modelini aldım çok şükür yalnız bir sorum olacak şarjı %0 yaptıktan sonra şarja taktım doğru mu yaptım ayrıca ölü piksel testi yaparken bir sıkıntı görmedim fakat şarj ederken (telefon kapalı) bir nokta gibi yerde siyah renk yerine rengarek renk vardı sizce ne yapmalıyım bu piksel yayılır mı ? :(
beni de ekler misiniz kulübe :)

Invoke

Invoke

Üye
Şarjı bitirip takmana gerek yoktu. Aynı şekilde 8-10 saat şarjda tutma. Dolunca çek.

Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Şarjı bitirip takmana gerek yoktu. Aynı şekilde 8-10 saat şarjda tutma. Dolunca çek.

Hayırlı olsun.
bir osrun olur mu şarj süresinde bu arada 1 nokta görmüştüm rengarenk siyah olması gerekirken ne yapmalıyım ?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
%20'nin altına gelince şarja takın
Tamamen şarjı bitirmeyin.
En uzun performansı pil koruna için bunları yapın derim.

Invoke

Invoke

Üye
bir osrun olur mu şarj süresinde bu arada 1 nokta görmüştüm rengarenk siyah olması gerekirken ne yapmalıyım ?
Bilemiyorum, görmediğim nokta hakkında ne söyleyeyim. :D

Sorun olmaz 1 kereden ya da hep yapsan da ne kadar sorun olur bilmiyorum ama batarya az uyarısı verdiğinde %10-15 gibi takmak tavsiye ediliyor.

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
bugün siyah modelini aldım çok şükür yalnız bir sorum olacak şarjı %0 yaptıktan sonra şarja taktım doğru mu yaptım ayrıca ölü piksel testi yaparken bir sıkıntı görmedim fakat şarj ederken (telefon kapalı) bir nokta gibi yerde siyah renk yerine rengarek renk vardı sizce ne yapmalıyım bu piksel yayılır mı ? :(
beni de ekler misiniz kulübe :)
bende aynısı var ama darbe aldığından sonra oldu :(
hayılrı olsun kardeşim sıfırmı aldın kaça aldın %10 olunca takman gerek %0 iyi değil
bende aynısı var ama darbe aldığından sonra oldu :(
hayılrı olsun kardeşim sıfırmı aldın kaça aldın %10 olunca takman gerek %0 iyi değil
eklendin :)

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish
zencibitc

zencibitc

Üye
sonyn tüm z telefonlarından sallaynca geliyo:angry:
benim z2 var sayyaınca gelmiyorda yatağa atınca fazladan tık ssi geliyo sonradan farkettim arka camdan geliyo küçük vurunca geliyo ses ama camın ne oynadığını görüyosun nede su geçirdiğini sizin arka camınızdamı öyle ?

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
benim z2 var sayyaınca gelmiyorda yatağa atınca fazladan tık ssi geliyo sonradan farkettim arka camdan geliyo küçük vurunca geliyo ses ama camın ne oynadığını görüyosun nede su geçirdiğini sizin arka camınızdamı öyle ?
sallanıncadan kastım sadece 20cm yukardan zemine bırakınca çınn çınn sesi geliyo

zencibitc

zencibitc

Üye
arka camdanmi geliyo benimde ona benzer telefonun icinden degil benimki

Üst Alt