Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey
Konuda kullanıcılar arasında yardımlaşmayı cihaz hakkındaki olumlu veya olumsuz düşünceleriyle bilgi alışverişini sağlamak, almayı düşünenlere veya merakı olanlara bilgi vermek için açılmıştır.




Tasarım



Zamana meydan okuyacak tasarım
Sony’nin mükemmellik tutkusuyla birleşen bu çift SIM kartlı suya dayanıklı akıllı telefonlar, tasarım ve mühendisliğin harmanlanmasından ortaya çıkan adeta sonsuz bir güzellik sunar. Etkileyici özellikteki inceliği, yuvarlak hatlara sahip alüminyum çerçevesi, benzersiz biçimde tasarlanmış güç düğmesi ve dayanıklı, temperli cam panelleri, ona zarif ve yüksek kaliteli bir kusursuzluk katar. Ayrıca, kullanımı kolay bir arabirime ve simetrik bir tasarıma sahip olan bu akıllı telefon elinizdeyken de çok konforludur.





Çığır açan 2 günlük pil ömrü





2 gün* tahmini kullanım süresi (standart)


Pil bitecek endişesinden kurtulun. Bu akıllı telefon, 2 günlük pil ömrü* ve benzersiz pil tasarrufu modu ile sizi her zamankinden daha fazla ileriye götürür.

*Temmuz-Eylül 2014 tarihleri arasında, Sony Mobile Communications AB tarafından, Tipik Akıllı Telefon Kullanıcısını yansıtan aktif kullanım koşulları altında, bir laboratuvarda gerçekleştirilen çok sayıda pil performans testini temel almaktadır.

Pil STAMINA Modu – Daha da ileriye gidin

İyi bir şeyi nasıl iyileştirebilirsiniz? Pil STAMINA Modunu etkinleştirin ve büyük bir ödün vermeden pilinizin daha uzun süre idare etmesini sağlayın.


Uzatılmış bekleme modu
Bekleme modunu dört kat daha uzatmak ister misiniz? Uzatılmış bekleme moduna geçin. Ekranı kullanmadığınız zamanlarda uygulamalarınız ve fonksiyonlarınız sezgisel olarak devre dışı kalır. Ancak aramaları, metinleri, alarmları ve seçtiğiniz uygulama bildirimlerini halen alabilirsiniz. Güç düğmesine bastığınızda her şey yeniden hazır ve çalışır duruma gelir.


Uzatılmış kullanım modu
Pil seviyeni düşük ama daha yapacak işleriniz mi var? Uzatılmış kullanım moduna geçin ve kullanım süresinin %14′ü kadar ekstra süre kazanın. Uzatılmış kullanım modu, telefonunuzun performansını, beklemede olmadığınızda bile pil tüketimini azaltacak şekilde ayarlar.

Ultra STAMINA Modu – Her damladan yararlanın
Bazen beklenmeyen olur ve kendinizi şarj ünitesinden çok uzaktayken pilinizin önemli ölçüde azaldığı bir durumun içinde bulursunuz. Böyle bir durumda Ultra STAMINA Modu yardımınıza koşar ve telefonunuzu aramalar ve SMS’ler gibi temel özelliklerle sınırlayarak pilinizin şarjından en iyi şekilde yararlanmanızı sağlar. Bunu akıllı telefonunuzun yedek deposu olarak düşünün, bu depo sizi bütün hafta boyunca idare eder.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız



Yeni deneyimlere dalın



En yüksek suya dayanıklılık** derecesi
Xperia™ Z3, akıllı telefonlar arasındaki en yüksek suya dayanıklılık derecesine sahiptir. IP 65/68 derecelendirmesi, akıllı telefonunuzun lavaboya düşürülmekten havuza dalmaya kadar her şeyle başa çıkabileceği anlamına gelir. Özel kamera düğmesi ile su altında fotoğraf bile çekebilirsiniz.

**IP65 ve IP68 standartlarına uygun olarak Xperia™ Z3, toz girişine karşı korumalı ve suya dayanıklıdır.


En parlak anılarınız için üstün loş ışık kamerası
Xperia™ Z3 yılların Sony fotoğraf makinesi deneyimini bir akıllı telefona taşıyor. 20,7 MP kamera, geniş bir sensöre ve loş ışık koşullarında mükemmel sonuç veren yüksek ISO'ya sahiptir. Anılarınızı gece veya gündüz keskin bir şekilde yakalayın. Hareket halindeyken dengeli videolar çekin. Ve benzersiz Xperia kamera uygulamalarımızı keşfedin.

Xperia Z3 ile çekilmiş büyüleyici görüntüler


  • Capcanlı detaylar

  • En parlak renkler

  • Düşük ışıkta bile mükemmel

  • Çok net yakın çekimler

Daha büyük sensör ve en yüksek ISO
Cep telefonu için Exmor RS™ sensörümüz ve akıllı telefonlarda bir ilk olan ISO 12800 sayesinde, akıllı telefonunuzla düşük ışıkta yaptığınız çekimleri yepyeni bir düzeye taşıyıp istediğiniz kareyi elde edebilirsiniz.

(1) Herhangi bir akıllı telefonun en yüksek ISO değeri
Piyasaya sürüldüğü sırada mevcut olan ortalama akıllı telefon ISO değeriyle karşılaştırıldığında

(2) Daha büyük kamera sensörü
Piyasaya sürüldüğü sırada mevcut olan ortalama akıllı telefon sensörü boyutuyla karşılaştırıldığında

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Handycam akıllı telefonla buluşuyor
Xperia Z3 ile, ünlü Handycam kayıt teknolojimizi kompakt bir akıllı telefonda sizlere sunuyoruz. En önemli anlarınızı büyüleyici 4K çözünürlükle kaydedin ve bu kayıtlarınızı doğrudan telefonunuzda düzenleyin. Akıllı telefonlarla yapılan film çekimlerinde zaman zaman sarsıntılı kayıtlar olabildiğini bildiğimiz için bunu önlemek amacıyla SteadyShot™ teknolojisini geliştirdik. Artık Intelligent Active Mode* ile birlikte çok daha iyi olan bu özellik, hareketleri tahmin eder ve onlarca kareyi analiz edip daha iyi ve daha sarsıntısız video çekimleri yapmanızı sağlar.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

4K – Çok Yüksek Tanımlı video kaydı
Xperia Z3, gördüğünüz her şeyi yüksek çözünürlüklü harika 4K videoda yakalamanıza olanak sağlar. Full HD 1080p görüntü kalitesine kıyasla dört kat daha ayrıntılı olan çekimleriniz Çok Yüksek Tanımlı olarak sunularak gerçek ayrıntılarla dolu eşsiz bir netlikte izlenir. Bu model, 4K (3840 x 2160) çözünürlüğü ve en son MHL 3.0 konnektörünü kullanarak 4K bir TV’de veya projektörde oynatmayı destekler.

Sony kamera uygulamaları ile yaratıcılık kazanın


Face in
Fotoğraf çekerken aynı anda yüz ifadenizi de kaydetmek istediğiniz oldu mu? Face in özelliği, Xperia cihazınızın hem ön hem de arka kamerasıyla çekim yaparak bu görüntüleri çeşitli şekillerde üst üste yerleştirmenizi sağlar.


AR eğlence
AR eğlence, vizörde gördüğünüz görüntünün üzerine bir şeyler karalamanıza ve çizmenize olanak sağlar. Üzerinde AR animasyonları, nesneleri ve mesajları olan fotoğraflar çekin ve dünyanıza eğlence katın.


Movie creator
Fotoğraflarınızı ve videolarınızı kullanarak harika bir film yapın. Movie Creator, olayları kümelemek ve yüzleri ve konumları algılamak için medyanızı analiz eder ve anılarınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir şeye dönüştürmenize yardımcı olur.


Önceden yüklenmiş uygulamaların tümünü keşfedin
Xperia Z3 cihazınız size şimdiye kadarki en çeşitli ve eşsiz kamera uygulaması seçeneklerini sunar. Bu uygulamalar Sony için özel olarak geliştirilmiştir ve tümü kameranızda mevcuttur. Keşfedilmeyi bekleyen ve her biri ayrı ayrı yaratıcı özelliklere sahip olan çok sayıda uygulamayla, fotoğraf çekmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı.

Daha fazla kamera uygulaması indirebilirsiniz
Önceden yüklenmiş olarak gelen Xperia kamera uygulamalarının yanı sıra, kullanabileceğiniz bir dizi ekstra uygulama mevcuttur. Sürekli olarak yeni uygulamalar yayınlandığı için, kameranız size her zaman yeni ve heyecan verici deneyimler sunabilir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

EKRAN

Şimdiye kadar ürettiğimiz en parlak ekran
Xperia Z3, alıştığınızın çok daha ötesinde bir ekran parlaklığıyla parlaklık konusunda çıtayı yükseltiyor. Sony’nin sezgisel kontrast arttırma teknolojisiyle birlikte, parlak güneş ışığında bile keskin bir görüntüleme elde edilir.



Her zaman muhteşem bir izleme açısı
IPS teknolojisi sayesinde, Sony akıllı telefonunuz daha iyi bir izleme açısı sunar. Böylece, cihazınıza hangi açıdan bakarsanız bakın, üstün netlikte resimler ve doğru renkler görürsünüz.


Cep telefonu için TRILUMINOS Ekran ve Live Colour LED
Sony’ye özgü TRILUMINOS™ Ekran teknolojisi, daha geniş, zengin ve doğal bir renk paleti oluşturur. BRAVIA® TV uzmanlığımızla, yeniden oluşturulması zor kırmızılar, açık maviler ve zümrüt yeşilleri, daha canlı bir izleme deneyimi ve artırılmış derinlik hissi sağlamak için güzel şekilde görüntülenir.

TRILUMINOS™ teknolojisi, daha saf kırmızılar ve yeşiller yayarak, kaynağın gerçek renklerini yakalayan daha parlak ve daha tekdüze bir ışık oluşturan LED’leri kullanır. Sony, yemyeşil manzaralardan doğal cilt tonlarına kadar önemli ölçüde daha geniş bir renk aralığı sunar. Böylece, her anı şaşırtıcı derecede gerçek renklerde ve nefes kesen bir kalitede izleyebilirsiniz.

Live Colour LED, size, dünyanın bir akıllı telefon veya tablet ekranındaki en derin ve en yoğun renklerini sunan ve yalnızca Sony cihazlarına tümleşik olan yepyeni bir teknolojidir. Bu yenilik, fosforlu kırmızı ve yeşili mavi LED’lerle ve özel renk filtreleriyle birleştirerek daha parlak ve daha tekdüze bir ışık üretir. Aşırı doygunluk tehlikesi olmadan gerçek renkleri yakalar.

Yukarıdaki görüntü temsilidir.

Cep telefonu için X-Reality™ ile kristal netliğinde görüntüler
Sony’nin benzersiz görüntü yazılımı motoru, fotoğraflar ve düşük çözünürlüklü videolardan yüksek çözünürlüğe sahip filmlere kadar, her bir görüntüyü analiz ederek, renk, parlaklık ve kontrastı optimize eder ve kumlanmayı azaltır. Üstün çözünürlük işlevi, etkileyici netlik ve mükemmel ayrıntılar için eksik pikselleri yeniden üreterek en sevdiğiniz anların görüntü kalitesini Full HD kalitesine yaklaştırır.


(1) Pikselin yeniden üretimi:
Sony’nin benzersiz Süper Çözünürlük işlevi gördüğünüz her şeye yeniden hayat verir. Bu teknoloji görüntüdeki her bir pikseli çözümler ve eksik olan pikselleri yeniden üreterek en net görüntüleri size sunar.

(2) Doku ve ana hat iyileştirmesi:
Dokuyu canlandırmaya ve ana hatları keskinleştirmeye yardımcı olan unsurlar titizlikle geliştirilerek, görüntüler daha net ve canlı hale getirilir.

(3) Renk ve kontrast geliştirmesi:
Akıllı Görüntü Geliştirme görüntünün canlılığını orijinal renginde yeniden üretir. Resimler kontrastın geliştirilmesiyle titizlikle en iyi hale getirilir; böylece görüntüler daha ayrıntılı ve gerçek hayattaki gibi görünür.

(4) Kumlanma azaltma:
Akıllı Kumlanma Azaltma özelliği, hareketli sahneler veya az ışıkta çekilen sahnelerde ortaya çıkabilen kumlanmayı azaltır. Sonuç olarak, görüntüler daha net ve pürüzsüz hale gelir
İnanılmaz bir hız ve güç
Son derece hızlı bir web tarama, süper akışkan kullanıcı arabirimi ve etkileyici çok görevli çalışma kabiliyeti elde etmek için, bu Android cihaza en yeni ve en güçlü dört çekirdekli Qualcomm® Snapdragon™ 801 işlemciyi yerleştirdik. Krait 400 CPU, 2,5 GHz’lik etkileyici bir maksimum saat hızına sahiptir. Ayrıca, asenkron işlemci, her bir çekirdeğe bağımsız olarak güç verilmesini sağladığından, tam olarak ihtiyaç duyduğunuz kadar gücü ihtiyaç duyduğunuz anda alırsınız ve gücü boş yere tüketmezsiniz.

Ultra hızlı LTE/4G teknolojisi
Bu cihaz, sektörde 3. nesil LTE/4G modeme sahip olan tek cihazdır. Bu, iki katına çıkan indirme ve yükleme hızlarıyla yüksek hızlı İnternet bağlantılarına olanak sağlar; böylece dosya aktarımları ve indirirken izleme/dinleme eylemleri çok daha iyi olur.




Her zamankinden daha hızlı işlemci
Yeni Snapdragon™ 801 işlemci, kendisinden önceki işlemcilere kıyasla önemli ölçüde geliştirilmiş bir performans sunar:

(1) Oyun grafiği performansı
Snapdragon™ 801 – Snapdragon™ 800 karşılaştırması

(2) Kamera sensörü işleme hızı
Snapdragon™ 801 – Snapdragon™ 800 karşılaştırması




  • PS4™ Uzaktan Oynatma özelliğine sahip tek akıllı telefon
PS4™ oyunlarına sahip tek akıllı telefon
Xperia™'da PS4™ Remote PLAY Xperia™ Z3 gerçek PS4 oyun deneyimini premium bir telefona getirir. Ev Wi-Fi ağınızdan PS4 konsolunuza erişin ve en sevdiğiniz oyunları istediğiniz odada oynayın. Xperia™ Z3 en yeni oyun teknolojisini en yeni Qualcomm® Snapdragon™ 801 işlemci, parlak bir ekran ve dijital gürültü önleme teknolojisi ile eşleştirir.


Tek dokunuşla bağlanabilirlik


  • Yaşamınızın kaydını tutmak artık daha kolay
    Xperia Z3 ile herhangi bir Sony SmartWear parçasını bağlamak için tek bir dokunuş yeter.

  • SmartWear senkronizasyonu

  • Müzik çal

Tek dokunuşla bağlantı
NFC etkin SmartWear ile Xperia Android cihazınızı bağlamak için dokunun. Doğrudan SmartWear’iniz üzerinden bildirim alarak, müziklerinize kumanda ederek ve daha da fazlasını yaparak gittiğiniz her yerde yaşamınızı kayıt altına alın.


Tek dokunuşla dinleme
Android cihazınızdaki müzikleri, kablosuz NFC özellikli Sony hoparlör veya Sony kablosuz kulaklık aracılığıyla dinleyin.


Tek dokunuşla yansıtma
Android cihazınızdaki fotoğraflara TV’nizde bakın. Ekran yansıtmayı etkinleştirmek için Android cihazınızı BRAVIA® TV uzaktan kumandasına dokundurmanız yeterlidir.


Tek dokunuşla paylaşma
İki Android cihaz arasında fotoğraf, müzik ve daha fazlasını paylaşın. Ayrıca, Android cihazınızla NFC özellikli bir dizüstü bilgisayar arasında paylaşım için diğer cihaza tek bir dokunuş yeterlidir.


Tek dokunuşla yedekleme
İster smartphone’unuzla, ister tabletinizle ister kameranızla çekmiş olun, artık resimlerinizi aynı yerde saklayabilirsiniz. Sony Personal Content Station™, fotoğraflar ve videolar için kablosuz bir merkezdir.


XPERIA™ Z3 TEKNİK ÖZELLİKLER




İşletim sistemi Google ™ Android 4.4.4 KitKat
İşlemci Qualcomm® Snapdragon™ 801 2.5 GHz MSM8974AC Quad-core Krait 400
GPU Adreno 330
Boyutu 146 x 72 x 7.3 mm (5.75 x 2.83 x 0.29 inç)
Ağırlık 152 gram
Renkler Siyah / Beyaz / Gümüş Yeşil / Bakır
SIM kart Nano SIM
Renkler 16.777.216 renkli IPS Live Color LED
Çözünürlük 5.2 inch Full HD TRILUMINOS™ IPS Display for mobile with X-Reality™ for mobile picture engine
Boyutu (diyagonal) 5,2 inch - 424 pixels per inch
Metin girişi Ekranda QWERTY klavye
Dokunmatik ekran IPS LCD Kapasitif
RAM 3 GB
Hafıza 16 GB/32 GB
Genişletme yuvası microSD ™ kart, 128 GB'a kadar (SDXC destekli)
Kamera çözünürlüğü Exmor RS™ 1/2.3” 20.7 MP görüntü sensörü, G Lens F2.2 ile 25 mm geniş açılı lens, BIONZ™ görüntü işleme motoru
Dijital Zoom 8x Digital zoom
Optik Zoom 3x Clear image zoom
Fotoğraf ışığı Evet - LED Darbeli
Video kayıt 4K (3840 x 2160) 2160p@30fps, 1080p@60fps, 720p@120fps, video stabilization, HDR
Ön Kamera Görüntülü sohbet ve kamera çekimi için 2,2 MP HD 1080p@30fps
Ses S-Force Front Surround - Güçlü ikili stereo hoparlörler
Accelerometer Evet
Yakınlık sensörü Evet
Ortam ışığı sensörü Evet
Waterproof IP65/IP68
Wi-Fi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
Bluetooth 4.0, A2DP
USB microUSB v2.0 (MHL 3), USB On-the-go, USB Host




PİL
Konuşma süresi (2G) 14 saate kadar
Bekleme süresi (2G) 890 saate kadar
Konuşma süresi (3G) 16 saate kadar
Bekleme süresi (3G) 740 saate kadar
Bekleme süresi (LTE) 760 saate kadar
Müzik dinleme süresi 130 saate kadar
Video oynatma süresi 400 dakikaya kadar
Pil (Embedded) 3100 mAh çıkartılamayan batarya



Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız



Z3 KULLANICILAR LİSTESİ
1) cici60
2)muratalperr55
3)nazmican6180
4)BlackhoviX
5)98farom98

6)ŞenolTÜRK
7)kelooo
8)PrisonerMacTavish

...

..

 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, ŞenolTÜRK ve 98farom98


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Zamanı gelince almayı düşündüğüm cihazlardan biri olacak.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Yönetici tarafından düzenlendi:
98farom98

98farom98

Üye
:tşk: eline sağlık
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cici60
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Eline emeğine sağlık kardeşim yararlı ve bilgilerimizi paylaşacağımız bir konu olmuş ya yaz beni bu listeye ama şimdilik yedeklerde durayım kısmetse 2.5 ay içinde alıyorum hoşuma giden bir telefon
 
  • Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Eline emeğine sağlık kardeşim yararlı ve bilgilerimizi paylaşacağımız bir konu olmuş ya yaz beni bu listeye ama şimdilik yedeklerde durayım kısmetse 2.5 ay içinde alıyorum hoşuma giden bir telefon
şiddetle tavsiye ediyorum kardeş sorun varsa cevaplarız ne listesi kardeş :) ?
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Z3 kullanıcılar listesi diye
 
  • Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
tamam olur :D
 

nazmican6180

Üye
Şuan kullandığım telefon sony z3 memnunum güzel 1aydır kullanıyorum dayanıklı ama benimmi şansım bilmiyorum ilk düşürüşte köşesini yuvarlak tarafını biraz kırdım ben metal sanoyordum ama plastikmiş birde biraz ekran hassasiyeti düşük gibi geliyor telefonun eldiven moduna alıncada klavyede tusa 2 kere basıyor yada bu sorun benim temperli camdanda kaynaklanabilir biraz adi gibi kamera konusunda ışık ve ortam güzel olunca çok güzel görüntüler çekebiliyorum ön kamera çekerken puslu çekiyor ama sonradan düzeltiyor ram kullanımı çok iyi boş alan çok telefon yeni olunca oyun performansı denemedim kıyamadım şarj soketleri her an kopacakmış gibi duruyor ama ben zaten yakında manyetik şarj kablosu alacam arkadaşımın lg g3 var telefonun şarjı çabuk bitior şikayetçi ekran deseniz hep parlaklık düşük o yüzden 2 k fln belli olmuo g3 kameradan daha iyi ve daha çok yer alıyor lensten dolayı daha kaliteli bir çekim var test ettim laser odaklama ise saniselerle fark var ekran benimki daha parlak oluyor yan yana koyunca note 4 ile kamera karşılaştırmamda note 4 ışığı önüne aldığında yinede net çekim yapabildi bnmkinde dağılmalar oldu hafif ama geri kalnda bnm telefonum daha hızlı performansta note 4 daha çok ram kullanımı var ilerde stabil olmayabilir samsungun kronik donmalar rehber geç açılma ara sıra ondada oluyor panoromik selfie özelliği var note 4 ama bi türlü kullanamadım sony bütün özellikleri daha kolay kullanıyor.En sevdiğim özellik yavaslatılmış çekim sonyde gerçekten çom yavas oluyor yumruk atıldığı yeri dalgalı göstertiyor.Sanal tuşlar biraz rahatsız edici özellikle samsung kullananlar çözemior gıcık oluyorum.4K dan hiçbisi anlamadım heralde programı fln gerekiyor zaten çektim pc ye attım cam gibi değildi programınıda indirmeye grk duymadım ben ilk defa sony kullandım telefon kullanışlı samsungda kullandım birçok özelliği vardı tv kumandası fln yapma tlfonu ama hiçbi ise yaramaz 2 senede 3 kere fln kullandım sony ise gereksiz özellikler kullanmıyor ekrana 2 tık ile açma güzel bi özellik mesela kullanışlı özellikler lazm bna parmak izi okuyucusunu iphone da 2 gün kullandım parmagı basıyon basıyon algılamıo kalp ritmi desen ne işe yrar sırf hava atmak için yapılmış bişi benim yazımı okudugunuz için teşekkür ederim
 
  • Beğen
Tepkiler: ilksenbeyaz

nazmican6180

Üye
Kamera ile çektiğim fotoları ekliycektim ama eklenmiyor
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Para olursa Z3 olmazsa Z2 almayi düşünüyorum. Note 3 sıktı artık romda yok zaten. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: cici60

nazmican6180

Üye
Yani z2 ile arasında fark yok diolar ama görünüme ve yıllarca kullancam diosan herzama üstünü almak iyidir
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarım açısından Z2 daha güzel geldi. Z3 ün çerçeveleri Z2'ye göre çok daha geniş. Z3'ün kahverengi rengi gerçekten muhteşem!
 

nazmican6180

Üye
Ya bende begeniyorum o z2 nin koşelerini ama bu telefonun köşesinin tokmak gibi olması içindeki demirin ezilmemesi için dışını plastikle kaplamaları ben düşürdüm o kırık yerden az da olsa altının demiri gözüküyor ordan farkettim görünümü kotuleştirmiş olabilir ama dayanıklılık artmıştır sony magazasındaki adam kosesini tahtaya vurdu hiç bişi olmamış bna kanıtlamak için birazda onun yuzunden aldım bna ezilmez demişti ama bnmki kırıldı
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3'ün ekranıda cezbediyor. Sice Z3'ün xda developers ı nasıl olur? Z2 de baya bir geliştirici var.
 
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Şuan kullandığım telefon sony z3 memnunum güzel 1aydır kullanıyorum dayanıklı ama benimmi şansım bilmiyorum ilk düşürüşte köşesini yuvarlak tarafını biraz kırdım ben metal sanoyordum ama plastikmiş birde biraz ekran hassasiyeti düşük gibi geliyor telefonun eldiven moduna alıncada klavyede tusa 2 kere basıyor yada bu sorun benim temperli camdanda kaynaklanabilir biraz adi gibi kamera konusunda ışık ve ortam güzel olunca çok güzel görüntüler çekebiliyorum ön kamera çekerken puslu çekiyor ama sonradan düzeltiyor ram kullanımı çok iyi boş alan çok telefon yeni olunca oyun performansı denemedim kıyamadım şarj soketleri her an kopacakmış gibi duruyor ama ben zaten yakında manyetik şarj kablosu alacam arkadaşımın lg g3 var telefonun şarjı çabuk bitior şikayetçi ekran deseniz hep parlaklık düşük o yüzden 2 k fln belli olmuo g3 kameradan daha iyi ve daha çok yer alıyor lensten dolayı daha kaliteli bir çekim var test ettim laser odaklama ise saniselerle fark var ekran benimki daha parlak oluyor yan yana koyunca note 4 ile kamera karşılaştırmamda note 4 ışığı önüne aldığında yinede net çekim yapabildi bnmkinde dağılmalar oldu hafif ama geri kalnda bnm telefonum daha hızlı performansta note 4 daha çok ram kullanımı var ilerde stabil olmayabilir samsungun kronik donmalar rehber geç açılma ara sıra ondada oluyor panoromik selfie özelliği var note 4 ama bi türlü kullanamadım sony bütün özellikleri daha kolay kullanıyor.En sevdiğim özellik yavaslatılmış çekim sonyde gerçekten çom yavas oluyor yumruk atıldığı yeri dalgalı göstertiyor.Sanal tuşlar biraz rahatsız edici özellikle samsung kullananlar çözemior gıcık oluyorum.4K dan hiçbisi anlamadım heralde programı fln gerekiyor zaten çektim pc ye attım cam gibi değildi programınıda indirmeye grk duymadım ben ilk defa sony kullandım telefon kullanışlı samsungda kullandım birçok özelliği vardı tv kumandası fln yapma tlfonu ama hiçbi ise yaramaz 2 senede 3 kere fln kullandım sony ise gereksiz özellikler kullanmıyor ekrana 2 tık ile açma güzel bi özellik mesela kullanışlı özellikler lazm bna parmak izi okuyucusunu iphone da 2 gün kullandım parmagı basıyon basıyon algılamıo kalp ritmi desen ne işe yrar sırf hava atmak için yapılmış bişi benim yazımı okudugunuz için teşekkür ederim
öncelikle Z3 Kullanıcılar kulübüne ekledim sizi :)kırılan ekranın köşe kısmı plastik kısımdır sony özellikle düşmelere karşı değişimi olsun diye tasarlamıştır. Garantiye gönderip para karşılığı değiştirebilirsiniz. 4k videoları sadece 4k monitörlü pcler ve tvler açıyo onlarda en az 5 6bin tl :)
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

nazmican6180

Üye
Kardeş söylediklerin için teşekkür ederim peki düşme su dayanıklılıgına bi etkisi olmuşmudur yada garantiye yollasam orayı değiştirince su alırmı almaz diye düşünüyorum ama ne kadar fiyat isterler ki disbiritor garantisi var teleservice götürcem degilmi
 
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım açısından Z2 daha güzel geldi. Z3 ün çerçeveleri Z2'ye göre çok daha geniş. Z3'ün kahverengi rengi gerçekten muhteşem!
kahverengi bakır olan renk benimde hoşuma gidiyo fakat siyahı daha güzel :) tasarımda önden z2 nin hoparlörü güzel duruyo fakat bu tasarımla kasa açıklığı gibi sorunlar vardı Z3'ün kenar çıtaları metal olması daha hoş duruyo sonuçta ikiside güzel cihaz :)
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z3 te hiç Z2 de bulunan kronik adlı sıkıntılar var mı?
 
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş söylediklerin için teşekkür ederim peki düşme su dayanıklılıgına bi etkisi olmuşmudur yada garantiye yollasam orayı değiştirince su alırmı almaz diye düşünüyorum ama ne kadar fiyat isterler ki disbiritor garantisi var teleservice götürcem degilmi
valla kardeş servisten anlamam ama düşme kullanıcı hatası sayılır değişimde ücret talep ederler çok göze batmıyosa değişmeni tavsiye etmem. Su geçirirmi bilemicem kardeş. ben ilk günden beri silikon kılıfla kullanıyorum
 


Üst Alt