sony xperia t, iphone 5, samsung gl s3, samsung note 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yildizkiran

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia t, iphone 5, samsung gl s3, samsung note 2
selam arkadaslar sony xperia t, iphone 5, samsung gl s3, samsung note 2 bu telefonlardan hangisini almami tavsiye edersiniz... ve nedenleri ile bilgilendirirseniz sevinirim... tskler

yildizkiran

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkurler bakiyorum..

zappinger

Üye
ekran sorun degilse note2 acik ve net

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
bence not 2 veya s3

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Lumia gelince denemellsln sonra pişman olmayın

Kerim.

Kerim.

Üye
note2:)

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Ahaha lumia kaybolur buarin arasinda

Microsoft; bir Google kadar çokluğa dayanmış, bir Apple kadar güvene dayanmış bir firma değildir.
Microsoft 1 yapar tam yapar, hepsini toz eder.
Lumia 920'nin ön satışlarının ne durumda olduğuna ve neden durdurulduğuna dair bir bilgin yok gibi görünüyor :oke:
Ayrıca o çok sevdiğiniz Samsung ve HTC de WP işine bulaştı. Onları yakında başka saflarda görünce şaşırmayın. Çünkü bu iki paragöz firma para neredeyse oraya gider.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Microsoft; bir Google kadar çokluğa dayanmış, bir Apple kadar güvene dayanmış bir firma değildir.
Microsoft 1 yapar tam yapar, hepsini toz eder.
Lumia 920'nin ön satışlarının ne durumda olduğuna ve neden durdurulduğuna dair bir bilgin yok gibi görünüyor :oke:
Ayrıca o çok sevdiğiniz Samsung ve HTC de WP işine bulaştı. Onları yakında başka saflarda görünce şaşırmayın. Çünkü bu iki paragöz firma para neredeyse oraya gider.

-987

amcalu1

amcalu1

Üye
Xperia t veya note 2

zappinger

Üye
Samsungun badasida var tizenide adamlar 30 milyon s3 satmis daha ne parasi android zaten cok iyilestirildi jb de. Ve microsoftun o yeni arayuzu kullanicilara ne kadar itici geldigini ve w8 in rabet gormedigini bilmiyosun heralde. Market isini ne kadar hafife aliyosunuz meego filanda cok akiciydi ama ne oldu çöp zaten samsung o alana girerse nokianin yine sansi olmaz artik kozlar samsungun elinde s3 dedin mi bi bakan birdaha bakiyo lumia dedin mi o ne ? Market oyle kolay kolay yapilmaz play store yeni yeni adam oldu artik rahatca kullansbiliyoruz.wp cok tutarsa konu acmistim verir a15 ve mali600u gorur nokia

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
Samsungun badasida var tizenide adamlar 30 milyon s3 satmis daha ne parasi android zaten cok iyilestirildi jb de. Ve microsoftun o yeni arayuzu kullanicilara ne kadar itici geldigini ve w8 in rabet gormedigini bilmiyosun heralde. Market isini ne kadar hafife aliyosunuz meego filanda cok akiciydi ama ne oldu çöp zaten samsung o alana girerse nokianin yine sansi olmaz artik kozlar samsungun elinde s3 dedin mi bi bakan birdaha bakiyo lumia dedin mi o ne ? Market oyle kolay kolay yapilmaz play store yeni yeni adam oldu artik rahatca kullansbiliyoruz.wp cok tutarsa konu acmistim verir a15 ve mali600u gorur nokia

Yazık. Yazdıklarımı hiç araştırmamışsın ve şu at gözlüğünü bir an çıkaramadın. sizden ve sizln gibi olan klavyetörlerden nefret ve illet ediyorum. Size para mı veriyorlar bu konuşmaları yapmanız için?

zappinger

Üye
Yazık. Yazdıklarımı hiç araştırmamışsın ve şu at gözlüğünü bir an çıkaramadın. sizden ve sizln gibi olan klavyetörlerden nefret ve illet ediyorum. Size para mı veriyorlar bu konuşmaları yapmanız için?
He kardes savuncak olsam sonyi savunurum ama olay bu artik bizim ulkemizde nokia alt seviye insan telefonu galaxy ve iphone ust sinif

yildizkiran

Üye
    Konu Sahibi
nokia kesinlikle almam nedeni n8 de yasadigim hayal kirikligi ve sonu bitmez sorunlardan nokia ile olan baglarimi tamamen kopardim..xperia T guzel bir telefon neden hic onu tavsiyede bulunmuyorsunuz iphon de olmayan ozellikler var kamerasi 13 mp vs.. diger sayfadaki yorumlara bakarak note 2 on planda ama xperia t yide denemek istiyorum ama bu cikhaz hakkinda fazla bilgi ve paylasim yoktur..

Nick Kalmamış

Nick Kalmamış

Üye
He kardes savuncak olsam sonyi savunurum ama olay bu artik bizim ulkemizde nokia alt seviye insan telefonu galaxy ve iphone ust sinif

Kardeşim diyorum ki lumia 920 ve 820'nin ön satışları hakkında araştırma yap göreceksin lumialar çoğu kişi tarafından sevildi.
Sizin sevmenizi beklemiyorum, ama yanlış bilgi aklınızda kalmasın.

zappinger

Üye
note2 performansta acik ara onde alabiliyosan hic dusunme

- - - Eklendi - - -

Kardeşim diyorum ki lumia 920 ve 820'nin ön satışları hakkında araştırma yap göreceksin lumialar çoğu kişi tarafından sevildi.
Sizin sevmenizi beklemiyorum, ama yanlış bilgi aklınızda kalmasın.
Cogu kisi dedigin bir firmayi duzluge cikarcak kisi sayisi mi en az yilda 50 milyom lumia saticaklarda oyle

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Kardeşim önce lütfen forumdaki üslubunu artık düzelt,sürekli tartışma çıkartacak şekilde yorumlar yapıyorsun. Galaxy s3 henüz 30 milyon satmadı,samsung un açıklamasına göre yıl sonuna kadar böyle bir rakam bekliyorlar bu da kesin bir bilgi değil. MeeGo Nokia tarafından terkedilmesine rağmen hala nasıl rağbet görüyor bunu geliştiricilerin yaptığı uygulamalara bakarak görebilirsin. WpStore marketine hergün 217 yeni uygulama yükleniyor. Wp çok tutarsa samsung un donanım canavarı cihaz yapması birşeyi değiştirmez. O a15 verirse öbürü s4 pro verir sonra o başka bişey verir o başka bişey bu böyle devam edip gider,siz rekabet ölsün android alsın yürüsün samsung dünyanın tek telefon üreticisi olsun istiyorsunuz,sanırım. Eğer durum böyle olursa galaxy s3 ü 1600 tl den değil 2500 Tl den almak zorunda kalırız,rekabet her zaman müşteriye yarar ve müşterinin ürünü ucuza almasını sağlar. Lütfen tahrik edici mesajlar yazma.. Son olarak Windows 8 in tutmadığını söylüyorsun ;

Uzun bir süredir çıkış tarihi beklenen Windows 8, geçtiğimiz günlerde ardından, artık son kullanıcı için ön siparişe açıldı.
Beklenen patlama ise Amazon üzerinde yaşandı. Ürün ön siparişe açıldıktan kısa bir süre sonra "Best Sellers" listesinin birinciliğini kaptı. Bu durum pek tabi Windows 7'nin ardından sırtlarında büyük bir ağırlık taşıyan Ballmer ve Redmond'da çalışan ekibe ilaç gibi gelmişe benziyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt