tamam tesekkurler bakiyorum..

Ahaha lumia kaybolur buarin arasindaLumia gelince denemellsln sonra pişman olmayın
Ahaha lumia kaybolur buarin arasinda

Microsoft; bir Google kadar çokluğa dayanmış, bir Apple kadar güvene dayanmış bir firma değildir.
Microsoft 1 yapar tam yapar, hepsini toz eder.
Lumia 920'nin ön satışlarının ne durumda olduğuna ve neden durdurulduğuna dair bir bilgin yok gibi görünüyor
Ayrıca o çok sevdiğiniz Samsung ve HTC de WP işine bulaştı. Onları yakında başka saflarda görünce şaşırmayın. Çünkü bu iki paragöz firma para neredeyse oraya gider.
Samsungun badasida var tizenide adamlar 30 milyon s3 satmis daha ne parasi android zaten cok iyilestirildi jb de. Ve microsoftun o yeni arayuzu kullanicilara ne kadar itici geldigini ve w8 in rabet gormedigini bilmiyosun heralde. Market isini ne kadar hafife aliyosunuz meego filanda cok akiciydi ama ne oldu çöp zaten samsung o alana girerse nokianin yine sansi olmaz artik kozlar samsungun elinde s3 dedin mi bi bakan birdaha bakiyo lumia dedin mi o ne ? Market oyle kolay kolay yapilmaz play store yeni yeni adam oldu artik rahatca kullansbiliyoruz.wp cok tutarsa konu acmistim verir a15 ve mali600u gorur nokia
He kardes savuncak olsam sonyi savunurum ama olay bu artik bizim ulkemizde nokia alt seviye insan telefonu galaxy ve iphone ust sinifYazık. Yazdıklarımı hiç araştırmamışsın ve şu at gözlüğünü bir an çıkaramadın. sizden ve sizln gibi olan klavyetörlerden nefret ve illet ediyorum. Size para mı veriyorlar bu konuşmaları yapmanız için?
He kardes savuncak olsam sonyi savunurum ama olay bu artik bizim ulkemizde nokia alt seviye insan telefonu galaxy ve iphone ust sinif
Cogu kisi dedigin bir firmayi duzluge cikarcak kisi sayisi mi en az yilda 50 milyom lumia saticaklarda oyleKardeşim diyorum ki lumia 920 ve 820'nin ön satışları hakkında araştırma yap göreceksin lumialar çoğu kişi tarafından sevildi.
Sizin sevmenizi beklemiyorum, ama yanlış bilgi aklınızda kalmasın.
note2 performansta acik ara onde alabiliyosan hic dusunme
Samsungun badasida var tizenide adamlar 30 milyon s3 satmis daha ne parasi android zaten cok iyilestirildi jb de. Ve microsoftun o yeni arayuzu kullanicilara ne kadar itici geldigini ve w8 in rabet gormedigini bilmiyosun heralde. Market isini ne kadar hafife aliyosunuz meego filanda cok akiciydi ama ne oldu çöp zaten samsung o alana girerse nokianin yine sansi olmaz artik kozlar samsungun elinde s3 dedin mi bi bakan birdaha bakiyo lumia dedin mi o ne ? Market oyle kolay kolay yapilmaz play store yeni yeni adam oldu artik rahatca kullansbiliyoruz.wp cok tutarsa konu acmistim verir a15 ve mali600u gorur nokia