Sony Xperia S - Tom Clancy's H.A.W.X. HD (versiyon 1.0.2)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia S - Tom Clancy's H.A.W.X. HD (versiyon 1.0.2)
Tom Clancy's H.A.W.X. HD

[video=youtube;fMyg_LJMkgU]http://www.youtube.com/watch?v=fMyg_LJMkgU&feature=related[/video]

Arkadaşlar eklediğim tüm oyunlar Sony Xperia S'e tam olarak uyumludur ve kendi telefonumda denenmiştir...

Link:

• Beğen
Tepkiler: Dede

canaytekin

canaytekin

Üye
tesekkürler

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

canaytekin

canaytekin

Üye
bn paylasmıstım modern combat 3ü ama kasılıyor denedım de heralde uygulama surumunden kaynaklanıyor istersen dene o bnm actıgım konulardan bırsındeydı ama hangısındeydı hatırlamıyorum splinter guzel deıl kardesım bence aramana bıle degmez bnm eskı tel xperia neoda oynamıstım cok yapmacık gelmıstı

bu arada mesaj hafızan dolmus bi kontrol et istersen

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

bn paylasmıstım modern combat 3ü ama kasılıyor denedım de heralde uygulama surumunden kaynaklanıyor istersen dene o bnm actıgım konulardan bırsındeydı ama hangısındeydı hatırlamıyorum splinter guzel deıl kardesım bence aramana bıle degmez bnm eskı tel xperia neoda oynamıstım cok yapmacık gelmıstı

bu arada mesaj hafızan dolmus bi kontrol et istersen

splinterı yinede bulabilirsen haberim olsun biraderim ben araştırmadım...

canaytekin

canaytekin

Üye
hocam bn paylasmamısım hıc moder combat 3 ü k bakma uykusuzluktan sacmaladım simdi accam konuyu burayada atcam lınkı sen hemen dene ama unutma

- - - Eklendi - - -

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
olur öyle biraderim, sen denedinmi mc3'ü?

- - - Eklendi - - -

soruyu düzeltiyorum, bu linkini verdiğin senin deneyip kasılıyor dediğinmi?

eklediğin apk cihazınız uyumlu değil hatası verdi...

canaytekin

canaytekin

Üye
evet bu o hata vermemesi lazım bi dakka yanlıs olanı atmıs olabılırım bı daha kontrol edeyım

- - - Eklendi - - -

yanlıs olanı paylasmamısım apk nin ***** inde bi sorun var heralde ben takılıo dıye sılmıstım sımdı yenıden yukledım bndede lısans hatası verdı bı tane buldum onu bı deneyım paylasacam bu arda xperia s e uyumlu nova 3 budum su anda ınıyo kontrol edıyım onada konu accam cok saracak valla

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
nova 3'ü hemen ekle... :)

canaytekin

canaytekin

Üye
ilk sana paylasıyorum kıymetını bıl :D

bu arada oyun sorunsuz oldukca serı calısıyo grafıklerde hıc fena sayılmaz
bu da modern combat 3 bu calısıo ama daha wifi cekme isim bitmedi kasabilir belki yada sorunsuzdur ins

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
checking compatibility off yani uyumluluk kontrolü yapmayan versiyonu bulmuşsun, belki xperia serisine özel versiyonunda grafikler daha iyi olur (grafikler hiç fena sayılmaz dediğin için yazdım bunu çünki harika grafikler bekliyorum bu oyundan), şuanda indiriyorum bakalım (1705,42 MB :oke:)...
:tşk:

Bu arada PC'de HALO oynadınmı hiç?

doctorrr

doctorrr

Üye
aa bu oyun bizdede var :ehe

canaytekin

canaytekin

Üye
:D yok oynamadım ilk bolumu bitirdim grafikler iyi canm fena sayılmaz derken sunu kastettim modern c 3 ün grafikleri daha hos geldı bana splinter cell e daha bakmadım onada bakarım

canaytekin

canaytekin

Üye
hocam bırak symbıanı gel androide allah askına

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi

ben hayatta inanmam derken NOVA 3'ü kastetmiştim... :oke:

- - - Eklendi - - -

:D yok oynamadım ilk bolumu bitirdim grafikler iyi canm fena sayılmaz derken sunu kastettim modern c 3 ün grafikleri daha hos geldı bana splinter cell e daha bakmadım onada bakarım

üsse dönmeye çalıştıkları yere kadar oynadım NOVA 3'ü, kapalı otopark gibi yerde bıraktım, grafikler iyi gerçekten, ara videolar güzel, atmosfer sağlam, v.s. v.s. oynanacak oyun olmuş... :oke:

canaytekin

canaytekin

Üye
valla bende tam orda bıraktım tesadüf olmus xperia s hakkını veriyo oyuna ama ha acayıp sarıyo

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
hocam bırak symbıanı gel androide allah askına

6630'da N-GAGE oyunlarını azmı oynadım, vbag'le azmı gameboy advance oyunu bitirdim, hey gidi günler hey... :oke:

- - - Eklendi - - -

valla bende tam orda bıraktım tesadüf olmus xperia s hakkını veriyo oyuna ama ha acayıp sarıyo

aynen biraderim, PSP kıskanır oldu Xperia S'i, gerçekten banamısın demiyor, maşallah nazar değmesin diyelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt