Sony Xperia S Oyunları Part 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geneluye

geneluye

Üye
ne yalan söyleyeyim s3 de çıktı bu oyunu iki çekirdekliler bu grafikte kaldırmaz gibime geliyor

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
nova 3 ü rahatlıkla kaldırıyorsa bunu da kaldırır hic merak etme

dadaraz

dadaraz

Üye
NOVA 3'ü çatır çatır oynuyoruz birader Xperia S'imizde, nazar değmesin, bu oyun ne ki, rahatlıkla kaldırır... Ama Samsungçular için birşey diyemeyeceğim... :oke:

• Beğen
Tepkiler: canaytekin
canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
:D aynen öyle ah bide max payne gelse artık bıde onda denesek xperia s imizi

• Beğen
Tepkiler: dadaraz
dadaraz

dadaraz

Üye
biraderim şuanda Mass Effect, Back Stab, H.A.W.X., NOVA 3 ve Asphalt 6 oynuyorum en çok, ama Max Payne'de gelse hayır demem tabii... :oke:

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
yenı bı konu actım bu arada ıns begenırsınız oyunu reddbull x fighters

- - - Eklendi - - -

ya gelsın artık ics bekle bekle agac oldu ama artık valla acayıp sabırsızlandım

geneluye

geneluye

Üye
yenı bı konu actım bu arada ıns begenırsınız oyunu reddbull x fighters

- - - Eklendi - - -

ya gelsın artık ics bekle bekle agac oldu ama artık valla acayıp sabırsızlandım

sanırım sony ics yi önermiyormuş ne düşünüyorsunuz hatalar varmış? sanırım xperia neo ya geldi kullanıcılar memnun mu ics den?

- - - Eklendi - - -

acaba shadow guardian ın apk sı var mı?

geneluye

geneluye

Üye
burada shadow guardian yok ki shadowgun var

- - - Eklendi - - -

bu arada
http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/sony-android-icsyi-onermiyor.html
http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-sony-android-ics-yi-onermiyor

canaytekin

canaytekin

Üye
    Konu Sahibi
pardon yanlıs okumusum bakarım dedıgın oyunada

geneluye

geneluye

Üye
bu arada iyi bir haberşm var sony nin discuss tartışmalarında okudum xperia s destek den bir kişi şöyle yazmış

Sorry to hear this. Can you upload a few of these photos? Both the good ones and the bad ones please.

I'll forward your feedback to the developers working with the camera software. We are rolling out new software for this phone (mainly meant to fix a GPS bug) which might come with some changes (I've not heard any info saying it will though so no promises).

We're also launching Android ICS for this phone within a pretty near future (I don't have the exact timeline for this).

adamın focus sorununa karşı bunu yazıyor ve şunu demiş yakına android ICS yi hazırlıyoruz demiş yalan söyleyeceğini sanmam bunu 26 mayısta söylemiş bilgilerinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt