Sony Xperia S Kırmızı Çerçeve Sorunu :(

Sponsorlu Bağlantılar

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Sony Xperia S Kırmızı Çerçeve Sorunu :(
Arkadaşlar babamda Sony Xperia S var. 4.0.4 sürümüne güncelledim. Gayet güzel tıkırında çalışıyor herşey fakat Galeriye girerken yada İnternete girerken Ev tuşuna felan tıkladığımda Kırmızı çerçeve çıkıp 2 saniye sonra gidiyor. İnternetten araştırdım Yüksek Düzey Modunu kapatın yazıyordu onu denedim felan ama olmadı malesef. Sizde olupta sonradan düzeltebilen varmı acaba yardımcı olabilecek ?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
galeri icin quickpic uygulamasını kullanıyorum daha hızlı ve güzel. Onu deneyebilirsiniz.

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
tavsiyen için saolda benim sorunum galeri değil kardeşim galeri sadece bir örnekti asıl problemim kırmızı çerçeve babam garantiye bile vermeyi düşünüyo ama 1 ayda gelir yav somuru:

PriZm

PriZm

Üye
çok ilginç.geliştirici seçeneklerindeki o seçeneği kapatınca düzelmesi lazım:hmmm

TheMadness

TheMadness

Üye
Gelistirici seceneklerini kntrl et.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hiç olmadı başka launcher yükle. Belki işe yarar.

giryani

giryani

Üye
Arkadaşlar babamda Sony Xperia S var. 4.0.4 sürümüne güncelledim. Gayet güzel tıkırında çalışıyor herşey fakat Galeriye girerken yada İnternete girerken Ev tuşuna felan tıkladığımda Kırmızı çerçeve çıkıp 2 saniye sonra gidiyor. İnternetten araştırdım Yüksek Düzey Modunu kapatın yazıyordu onu denedim felan ama olmadı malesef. Sizde olupta sonradan düzeltebilen varmı acaba yardımcı olabilecek ?

Merhaba aynı telefonu bende bir kaç hafta önce aldım. En songüncellemelerini yaptım, ama yaklaşık 1-2 gündür rehbere mesajlara uygulamalara vs girdiğim vakit dediğiniz gibi kırmızı çerçeve geliyor iki sn sonra kayboluyor..Sony'nin yardım sayfasına ve facebook sayfasına mesaj çektim. CEvap gelirse bilgilendiririm.. İyi bayramlar

giryani

giryani

Üye
*#*#7378423#*#* tuşla <service info> var ona gir sonra (customization settingis) var ona da gir, sonra (reset customization) var, oradan telefonu resetlediğin vakit kırmızı çerçeve kayboluyor. tabi önce telefonunu yedekle bilgilerini fotoğraflarını mesajlarını, numaralarını kaydet sonra resetle, ya değilse tüm bilgilerin kayboluyor. böyle yapınca telefonun ilk aldığın günkü ayarlarına dönüyor...

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
giryani arkadaşın dediği gibi kesin çözümü bu kodda

telefonundan *#*#7378423#*#* tuşla <service info> var ona gir sonra (customization settingis) var ona da gir, sonra (reset customization) var, oradan telefonu resetlediğin vakit kırmızı çerçeve kayboluyor

yanlız bunu yapmadan önce service test var oradan ekran ayarlarını test et düzelme ihtimalı yüksek olmaz ise yukardaki kesin çözüm

giryani

giryani

Üye
Ama şunu da belirteyim telefonu resetlediğiniz vakit, yüklediğiniz tüm uygulamalar siliniyor....onu nasıl yedekleriz bilmiyorum ama

mawi_silgi

Üye
Şöyle bir şey yaptım,düzeldiğini farkettim!! Geliştirici seceneklerinde,
-yüksek düzey modu- kapadım.. Ve ilginçtir, masa üstünden de -hava durumu- vidgetini kaldırdım.. Oldu... Bu vidget neden bu tip bir hataya yol açıyor bilmiyorum.. Ama buna bağlı

hoppi

Üye
giryani arkadaşın dediği gibi kesin çözümü bu kodda

telefonundan *#*#7378423#*#* tuşla <service info> var ona gir sonra (customization settingis) var ona da gir, sonra (reset customization) var, oradan telefonu resetlediğin vakit kırmızı çerçeve kayboluyor

yanlız bunu yapmadan önce service test var oradan ekran ayarlarını test et düzelme ihtimalı yüksek olmaz ise yukardaki kesin çözüm

*#*#7378423#*#* tuşlayıp resetleyince telefon (sony xperia miro st23i) ingilizceye filan dönmez demi aynı sorunu yaşıyorum da internetten frut nija quickpic filan yükledim sonra hemen kaldırdım aynı gün bir kaç geliştirici ayarınada basmıştım o yüzden bu kırmızı çerçeve niye oluyor bilemiyorum.özellikle ekran ışığı widgetini kulllanınca veya widget secim ekranını açarken oluyor:( ?

- - - Eklendi - - -

ekranda görünüp kaybolan kırmızı çerçevenin gitmesi için
ayarlar\geliştirici seçenekleri\yüksek düzey modu şeçeneği'ni kapattıktan sonra yeniden başlatmak gerekiyormuş :)
sony xperia miro st23i Düzeldi:)

Üst Alt