Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sony xperıa s e ics 4.04 turkiye ye ne zaman gelir ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat373484
Üye
Konu Sahibi
sony xperıa s e ics 4.04 turkiye ye ne zaman gelir ?
Merhaba arkadaşlar sony xperıa s e ics 4.04 turkiye ye ne zaman gelir , resmi bir liste. varmı yada seri numarasına göre,.
sony nin sitesinde si numaralarına göre liste var ben beklemedim isveç güncellemesini yükledim hatta rootladım bile 2.3.7 de şarj süresi bana göre azdı şimdi devamlı internet kullandığım halde baya başarılı
sony nin sitesinde si numaralarına göre liste var ben beklemedim isveç güncellemesini yükledim hatta rootladım bile 2.3.7 de şarj süresi bana göre azdı şimdi devamlı internet kullandığım halde baya başarılı
O güncellemeyi nasıl yaptın garanti dışına cıkarmı ve sistemde sorun olurmu teşekkürler.
ŞenolTÜRK
Üye
flasstool ile garanti konusunda pek bilgim yok sistemde 1haftadır kullanımda hata bulamadım flash tan önce ve sonra fabrika ayarlarına döndüm memmunum şimdilik dediğim gibi özellikle batarya süresi uzadı
flasstool ile garanti konusunda pek bilgim yok sistemde 1haftadır kullanımda hata bulamadım flash tan önce ve sonra fabrika ayarlarına döndüm memmunum şimdilik dediğim gibi özellikle batarya süresi süper uzadı
arkadaşlar sony companionla kontrol ettiğimde yeni yazılım güncellemesi geldiğini gördüm güncelleyince android 4.04 oldu
ThE_kOnT
Üye
sevgili arkadaşlar ben flashtool programı ile 4.04 ü yükledim telefon gayet güzel ve hoş oldu..
ama oyun oynayan arkadaşlar için bu sürüm oldukça sıkıntılı.. çoğu oyunu bu versiyonda çalıştıramiyorsunuz benden söylemesi ;-)