sony xperıa s e ics 4.04 turkiye ye ne zaman gelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat373484

Üye
    Konu Sahibi
sony xperıa s e ics 4.04 turkiye ye ne zaman gelir ?
Merhaba arkadaşlar sony xperıa s e ics 4.04 turkiye ye ne zaman gelir , resmi bir liste. varmı yada seri numarasına göre,.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
4.4 :zong: 4.0.4'ten bahsediyorsun galiba. Gelir yakında

free1987

free1987

Üye
xperia neo v ye geldi. gerisini bilmem :-)

• Beğen
Tepkiler: murat373484
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
sony nin sitesinde si numaralarına göre liste var ben beklemedim isveç güncellemesini yükledim hatta rootladım bile 2.3.7 de şarj süresi bana göre azdı şimdi devamlı internet kullandığım halde baya başarılı

murat373484

Üye
    Konu Sahibi
sony nin sitesinde si numaralarına göre liste var ben beklemedim isveç güncellemesini yükledim hatta rootladım bile 2.3.7 de şarj süresi bana göre azdı şimdi devamlı internet kullandığım halde baya başarılı

O güncellemeyi nasıl yaptın garanti dışına cıkarmı ve sistemde sorun olurmu teşekkürler.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
flasstool ile garanti konusunda pek bilgim yok sistemde 1haftadır kullanımda hata bulamadım flash tan önce ve sonra fabrika ayarlarına döndüm memmunum şimdilik dediğim gibi özellikle batarya süresi uzadı

murat373484

Üye
    Konu Sahibi
flasstool ile garanti konusunda pek bilgim yok sistemde 1haftadır kullanımda hata bulamadım flash tan önce ve sonra fabrika ayarlarına döndüm memmunum şimdilik dediğim gibi özellikle batarya süresi süper uzadı
teşekkür ederim

alfasenturi

alfasenturi

Üye
arkadaşlar sony companionla kontrol ettiğimde yeni yazılım güncellemesi geldiğini gördüm güncelleyince android 4.04 oldu

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
sevgili arkadaşlar ben flashtool programı ile 4.04 ü yükledim telefon gayet güzel ve hoş oldu..
ama oyun oynayan arkadaşlar için bu sürüm oldukça sıkıntılı.. çoğu oyunu bu versiyonda çalıştıramiyorsunuz benden söylemesi ;-)

murat373484

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt