Sony Xperia S - Dead Trigger (versiyon 1.0.1) (Samsung Galaxy S III uyumludur)

Sponsorlu Bağlantılar

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia S - Dead Trigger (versiyon 1.0.1) (Samsung Galaxy S III uyumludur)
DEAD TRIGGER

[video=youtube;6totjCNUwgA]http://www.youtube.com/watch?v=6totjCNUwgA[/video]

Arkadaşlar eklediğim tüm oyunlar Sony Xperia S'e tam olarak uyumludur ve kendi telefonumda denenmiştir...

Bu oyun daha önce paylaşılmıştı biliyorum ama Sony Xperia S'te çalışmıyordu. Bu Sony Xperia S'te ve Samsung Galaxy S III'te sorunsuz çalışan versiyonudur.

Apk:

Obb:

Kurulum:

1. Apk'yı kurun.
2. com.madfingergames.deadtrigger dosyasını /sdcard/Android/Obb klasörüne kopyalayın.
3. Oyunu başlatın.

• Beğen
Tepkiler: , Cihanî Sultan ve canaytekin

canaytekin

canaytekin

Üye
kardesım harıka paylasım daha once denedıgım surumlerde grafıklerde uyumsuzluk vardı sımdı bunu denıcem ınsallah sorun cıkmaz ellerıne saglık

- - - Eklendi - - -

bu da olmadı sanırım ıcs den kaynaklanıyor sımdı telefon yazılımını yenıden yukluyorum ınsallah duzelır duzelmessede yenı surumunu beklıcem artık oyunun off

• Beğen
Tepkiler:
dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
biraderim ben sorunsuz şekilde oynuyorum, hatta grafikler high olarak... bencede yeniden kur yazılımı...

canaytekin

canaytekin

Üye
kurdum dostum bende hıgh de oynuyorum ama grafıklerde nasıl desem golgelenme gıbı garıp bısey var fotografını cekeblırsem eklıcem yenıden yukledım yazılımı hala aynı ıcs den dolayı boyle bı sorun var buyuk ıhtımalle tegra grafıklerıylede oynadım ultra hıgh yaptım kasılma falan yok ama tam olarak uyumlu degıl sınır oldum

- - - Eklendi - - -

kurdum dostum bende hıgh de oynuyorum ama grafıklerde nasıl desem golgelenme gıbı garıp bısey var fotografını cekeblırsem eklıcem yenıden yukledım yazılımı hala aynı ıcs den dolayı boyle bı sorun var buyuk ıhtımalle tegra grafıklerıylede oynadım ultra hıgh yaptım kasılma falan yok ama tam olarak uyumlu degıl sınır oldum

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
kurdum oynuyorum sorunsuz
teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim...

Maximien

Maximien

Üye
obb dosyasına file not found diyor dostum.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Grafikler super. Galaxy note sorunsuz

xedgo

xedgo

Üye
data dosyası link ölü kardeşim..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardeşim allah senden razı olsun oyun gerçekten mükemmel;-) yalnız oyun cokmu kısa yoksa ben level mi atlayamiyorum . 3. bölümden sonra başka bölüm açılmadı bende :'( başka bir seymi yapmak lazım acaba?

dadaraz

dadaraz

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim allah senden razı olsun oyun gerçekten mükemmel;-) yalnız oyun cokmu kısa yoksa ben level mi atlayamiyorum . 3. bölümden sonra başka bölüm açılmadı bende :'( başka bir seymi yapmak lazım acaba?

Rica ederim birader... Görevleri tamamladıkça yeni görevler açılıyor, ben 6 bölüm oynadım, ana senaryo yanında yan görevlerde mevcut, SHOP'a uğrayıp silah al, belki silahın olmadığındandır... :oke:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sağol kardeşim dediğin gibi yaptım yeni bölümler açıldı:-D

Androidsever

Androidsever

Üye
Galaxy S3 Test edildi En yüksek grafiklerde en ufak bir kasma olmadı

Obb klasörü bende yoktu kendim açtım ve içine attım

Eğer sizdede Obb klasörü yok ise aynısını yapabilirsiniz

patrol76

Üye