Samsung Galaxy S2 mi Sony Ericsson Xperia Arc S mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bence150

Üye
    Konu Sahibi

Türe

Türe

Üye
s2 ;)

adanalı1

adanalı1

Üye
​s2

MezraL123

MezraL123

Üye
S2 kamera hariç her açıdan çok daha üstün. Ama bence Arc S'in tasarımı daha hoş. İkiside pişman etmez ama S2 daha iyi.

franzliszt

franzliszt

Üye
s2 kesinlikle , çünkü ekran ve performansı çok yüksek

tempestshine

tempestshine

Üye
S2 daha iyi :good:

krstnck

krstnck

Üye
Performans Olarak 2'side Çok Yakın İkisinide Çok İyi İnceledim Telefoncu Arkadaş 2'sinide Satıyor Şuan..Tek Çekirdek Olmasına Rağmen S2'yi Aratmıyor..Tip Olarak Çok Daha Üstün Ve S2 Gibi El Yakmıyor..2Side Bazı Oyunları Ya Açmıyor Ya Kasıyor Ama Arc S'te Şu Var Açamadığı Oyunu Açacağı Kapasiteye Çevirip Açıyor.Ben Arc S Derim Seni Üzmez Şık Ve Fiyatı Daha Uygun..Paran Varsa S2 Al Ama Isınmadan Yakınmayacaksan..Ayrıca S2 16 Gb Dahili Hafıza Var Arc S'te 400 Mb Kullanılabilir Var Bunlara Göre Düşün Taşın Hayırlı Olsun.

klongs

klongs

Üye
s2 al pişman olmazsın

bence150

Üye
    Konu Sahibi
Suan Acayip kararsızım Peki söyle birey sorayım 2 Telefon arasında fazla fark varmı ? yani arc s alsam cok birey kaybedermiyim s2 alsam cok birşey kazanırmıyım ?

klongs

klongs

Üye
Suan Acayip kararsızım Peki söyle birey sorayım 2 Telefon arasında fazla fark varmı ? yani arc s alsam cok birey kaybedermiyim s2 alsam cok birşey kazanırmıyım ?

s2 donanım olarak daha üstün arc s ten

MezraL123

MezraL123

Üye

Arkadaşın da söylediği gibi aralarında performans açısından pek bi fark yok. Arc Sin işlemcisi yeterli seviyede tek eksiği tek çekirdekli olması. Ama bunu pek farketmezsin. Ekranları arasındada uçurum denicek kadar fazla bi fark yok. Sonynin ekranı da gayet güzel ve canlı. Amoled ekranları aratmaz diyebilirim. Ram değeri biraz düşük tek sorun bu. Arc S alırsan ne kaybedersin, 720p videoları izleyemezsin, internet deneyimin S2 kadar iyi olmaz, oyunlarda nadir de olsa kasma gibi problemler yaşayabilirsin, yeni çıkıcak oyun uygulama vs şeyleri kaldırmayabilir. Ama tasarım açısından gerçekten çok daha üstün bana göre. Alırsan pişman olmazsın. Ama S2 de çoğu konuda çok daha iyi bi cihaz ve senelerce bile kullansan hala her konuda üstün olabilir.

krstnck

krstnck

Üye
Yok Ustam Ben Test Ettim Özellikle HD videolarda Donma Kasma Vs Yapmıyo Bende İnanamadım Açıkcası İzleniyor Sorunsuz İnternetten Hd videolar Ve S2 Kadarda Hızlı Tek Çekirdek Olduğu Hiçmi Hiç Belli Değil.

selim37

Üye
kesinlikle s2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt