melih0358
Üye
-
Konu Sahibi
-
aveadan aldım bende bataryada sorun var diye düsünüyorum. mesela bugun 10 saatte % 10 sarjı kalmıs sadece 10 15 tane fotoraf cektim bide sabah uyandığımda 10 dk wifi ile facebook twittere baktım baskada bisey yapmadım
bugun gotururum garantiye artık yapıcak bişey yok
onuda denedim
Benim telde de problem var. Sarj seninki gibiydi. Gece şarja bırakırdım gündüz alırdım. Şimdi 20% gece sarja takıyorum. Sabah alıyorum 0% Telefon açılmıyor . :S Taktıgımda sarj oluyor diye gözüküyor. Sabah 4-5 dk sarj edip açıyorum sarj 2-3% oluyor sonra dolduruyorum sarjı kullanıyorum . Sarj 100% olunca aniden boşalıyor mudur napıyordur bilemedim . Zaten sarj aletinde de temassızlık oluyor ( telefon-micro usb arasında ).
garantisi varsa garantiye ver derim
benim teldede bi düzelme var geceden sabaha % 15 - 20 falan gitmis bide beklemede 1 saatte % 2 % 3 arası sarjı gidiyor bu normalmidir sizce ?
bu yorumları okuyunca şok oldum benim tel geceden sabaha %5-%8 arasında azalma oluyor günboyu aktif kullanıyorum akşama kadar gidiyor ekran parlaklığı %30 civarında kullanıyorum belki bununla ilgilidir??
vallaha bende simdi soka girdim ya telefonun bataryasında sorun var o zaman benim hersey en düşükte herseyi uyguladım mesela dun gece 1 de yattım sarj % 29 du sabah 9 da kalktım baktım % 7 kalmıs stamina acık hersey en kısıkta uyku bile 15 snde 3g kapalı wifi falan hersey kapalı
sizin telefonunuzda xperia S LT26i dimi
garantisi varsa garantiye ver derim
benim teldede bi düzelme var geceden sabaha % 15 - 20 falan gitmis bide beklemede 1 saatte % 2 % 3 arası sarjı gidiyor bu normalmidir sizce ?
Hacı benim nacizane fikrim, bataryada değil romda sorun var.
- - - Eklendi - - -
Normal sayılır. Biraz daha iyi olması gerekir tabi.
ne biliyim iyice morelim bozuldu vallaha 12 saatte % 33e iniyor bu aralıkta sadece yaptığım 20dk facebook twitter baktım 3 dk telefon gorusmesi 3-4 kez saate baktım o kadar.. arkadaslarımda var mesela galaxy s3 ü İCE si note 2si türkcell maxi plus 5i olan onların hepsinin performansı bundan kat kat iyi ben daha bataryadan cekiyorum kalkıyorum tuvalte gidiyorum ekranı acıyorum % 99a dusmus bu olay 30 sn icerisinde geciyor vallaha deli oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?