metinn784 Üye ama olmuyor - - - Eklendi - - - Dikkat! Bağlanma sınırı İP adresiniz için tükenmiş! Lütfen bir zaman sonra deneyin 47 dakika(s).
ama olmuyor - - - Eklendi - - - Dikkat! Bağlanma sınırı İP adresiniz için tükenmiş! Lütfen bir zaman sonra deneyin 47 dakika(s).
Invoke Üye Sen zaten burdan mı indirmiştin? - - - Eklendi - - - Demek ki yakın zaman da burdan bir şey indrmişsin? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dene.
Sen zaten burdan mı indirmiştin? - - - Eklendi - - - Demek ki yakın zaman da burdan bir şey indrmişsin? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bunu dene.
metinn784 Üye hocam telefon coktü - - - Eklendi - - - Dikkat! Bağlanma sınırı İP adresiniz için tükenmiş! Lütfen bir zaman sonra deneyin 2:14 saat(s). - - - Eklendi - - - yarmcı olun lütfen
hocam telefon coktü - - - Eklendi - - - Dikkat! Bağlanma sınırı İP adresiniz için tükenmiş! Lütfen bir zaman sonra deneyin 2:14 saat(s). - - - Eklendi - - - yarmcı olun lütfen
Invoke Üye Birader hiç anlamadım ki ben, flashtoolu kuramadın, tel çöktü, geri 4.0.4ü nasıl kurdun? Driverları yüklemeden flashlamaya mı çalıştın acaba?
Birader hiç anlamadım ki ben, flashtoolu kuramadın, tel çöktü, geri 4.0.4ü nasıl kurdun? Driverları yüklemeden flashlamaya mı çalıştın acaba?
metinn784 Üye öyle bilgisayardan sarj oluyordu actım baktım olmuyorekranda unlem işareti vardı bi kez daha oldu yapamamıstım simdi yaptım oldu flastoll un dosyasını atabilirmisin baana ben bekleyemiyorum da
öyle bilgisayardan sarj oluyordu actım baktım olmuyorekranda unlem işareti vardı bi kez daha oldu yapamamıstım simdi yaptım oldu flastoll un dosyasını atabilirmisin baana ben bekleyemiyorum da
Invoke Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyur? Şuan telefonun açılıyor yani, sıkıntı yok?
metinn784 Üye yok allaha şkr - - - Eklendi - - - hocam su an iniyor inince bana yardım edersın degilmi
Invoke Üye Sayfa: 4de yazıyor zaten, sen sor yine de takıldığın yeri bir aksilik olmazsa yardımcı olurum.
metinn784 Üye sagolun hocam yarısı kaldı inince baslayacagım - - - Eklendi - - - sagolun hocam yarısı kaldı inince baslayacagım - - - Eklendi - - - hocam flash toll indi ama yıne yapamadım
sagolun hocam yarısı kaldı inince baslayacagım - - - Eklendi - - - sagolun hocam yarısı kaldı inince baslayacagım - - - Eklendi - - - hocam flash toll indi ama yıne yapamadım
Invoke Üye hacı flashtoolu kurdun, C/Flashtool/Drivers/ burda flashtool-drivers diye bir dosya .exe uzantılı. Aç bunu. Kur driverları. Sonra yap işlemini...
hacı flashtoolu kurdun, C/Flashtool/Drivers/ burda flashtool-drivers diye bir dosya .exe uzantılı. Aç bunu. Kur driverları. Sonra yap işlemini...
Invoke Üye metinn784' Alıntı: hocam cevap bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Ne sordun ki? Ya sen gönderemedin ya ben de görünmüyor, ben de sorununu yazmanı bekliyorum.. :/
metinn784' Alıntı: hocam cevap bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Ne sordun ki? Ya sen gönderemedin ya ben de görünmüyor, ben de sorununu yazmanı bekliyorum.. :/
metinn784 Üye hocam tanıyo teli ama yapamıyorum - - - Eklendi - - - hocam kabloyu takınca tel acılıyor