Sony Xperia Miro Root Cwm Menüsünü Tamamen Kaldırma

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Miro Root Cwm Menüsünü Tamamen Kaldırma
Sony Xperia Miro root cwm menüsünü tamamen kaldırma

Slm değerli maxicep ailesi başlıktanda anlaşıldığı gibi telefonumdan rootu tamamıyla kaldırmak istiyorum bide cwm yüklemiştim hani telefonu kapatıp açtığımızda sony yazısı geldiği zaman ses kısma düğmesine bastığımızda cwm menüsü geliyordu işte o menüyüde tamamen kaldırmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar hadi kolay gelsin.

Invoke

Invoke

Üye
cwm nasıl kaldırılır, bilmiyorum.
flashtooltan stock romu flashlarsanız rootunuz gider.
Neden kaldırmak istiyorsunuz ki? Cwmnin size hiç bir zararı yoktur.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
unlock root yardımıyla rootu kaldırdım
programı kurdum unroot ta bastım sony xperia miro st 23 i dedi tıkladım ve başladı daha sonra telefon kapanıp açıldı ve telefonun menüsüne baktım süper su uygulaması gitmiş şimdi root kalktımı aceba bu arada cwm yi kaldırmadım umarım cwm menüsünün cihaza bi zararı olmazslm kardeş ordamısın

Invoke

Invoke

Üye
Buradayım, root kalkmış olmalı. Cwm'nin de rootun da bir zararı olmaz.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
peki flashtool un telefona bi zararı yada bir faydası varmıbenim telefonumun 16 ay garantisi kalmış garanti kapsamının dışına çıkarmı acebaflashtoolun telefona faydaları ne kardeş anlatırmısın sana zahmet

Invoke

Invoke

Üye
peki flashtool un telefona bi zararı yada bir faydası varmıbenim telefonumun 16 ay garantisi kalmış garanti kapsamının dışına çıkarmı acebaflashtoolun telefona faydaları ne kardeş anlatırmısın sana zahmet

Faydası ya da zararı olmaz. Flashtool sadece bazı işlemleri yapabilmen için gerekli bir programdır. Pc comp.un biraz daha gelişmiş versiyonu diyebiliriz.

Neden Flashtool Kullanmalıyım:
-PC Comp. sadece upgrade yaparken, flashtool ile downgrade yapabilirsiniz. Yani nasıl gb'ye döneceğim ics kasıyor, sorusunun cevabı burda.
-Neyi flashlayıp neyi flashlamayacağını seçebilirsiniz.
-Bootloader kilidini açabilirsiniz.
-Bazı modelleri rootlayabilirisniz vs vs.

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum sony xperia miro android 4.0.4 yüklü yani ics jely bean .4.2.2 yükleyebilirmiyim derleme numarası sürümü 11.0.A.5.5 bu sürümü yükseltebilirmiyim artısı eksisi nedir aceba jely bean sürümünü telefonuma yüklersem telefonum kaldırırmı

Invoke

Invoke

Üye
Bildiğime göre size verilen en son sürüm ics, jb verilmedi ve verilmeyecekte. Custom romlar ile yükleyebilirsiniz jb (ve evet, kaldırır, daha da iyi olur şuan kullandığınızdan). İhtiyacınız -Bootloaderı açık telefon -CWM

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
SAĞOLUN TEŞEKKÜRLER KARDEŞ ÇOK YARDIMCI TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSİN

Üst Alt