Sony Xperia Miro İle Tanışın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Miro İle Tanışın
Xperia Miro, orta sınıfta rakipleriyle mücadele edecek. Sony’nin bu yıl tanıttığı diğer Xperia tasarım çizgisini sürdüren modelde gümüş, siyah, pembe ve altın sarısı olamak üzere 5 farklı renk seçeneği bulunacak. Sosyal ağları hedef alan akıllı telefonda, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi bulunuyor. 3.5 inch ekrana sahip olan Miro’da, 30fps kayıt yapabilen 5MP kamera arka kamera ve görüntü konuşma için ön kamera bulunuyor.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

sataer

Üye
sony nin bu haftaki telefonlarına hoşgeldiniz haftaya görüşmek üzre..

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sony ne yapıyor böyle ya :) Kaç oldu bu telefon..Merakla bekliyorum yarın ne çıkacak acaba :) Gazete gibi marka valla hergün yeni bir SOny :) Hadi hayırlısı ..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten Sony piyasaya çok güzel dönüş yaptı.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

sataer

Üye
her segmentte farklı seçenekler üretmeye çalışıyorlar.. Sony yine telefon piyasasında tutunamıycak dedi dersiniz.

CorbyW

CorbyW

Üye
her segmentte farklı seçenekler üretmeye çalışıyorlar.. Sony yine telefon piyasasında tutunamıycak dedi dersiniz.

Tutunamayacak olduğu için Xperia serisi bu kadar revaçta.

(Arkadaş biri sony ile ilgili birşey diyince çingene gibi oluyorum. Niye seviyorum ben bu firmayı yahu. :D )

sataer

Üye
Saman alevi diye bişey var ;) sony i ben de severim tvleri güzel sinema sistemleri de sony vaio netbookum da mevcut ama telefon onun işi değil

klongs

klongs

Üye
sonyde htcyi samsungu model çıkarmada geçti valla

futbol123

futbol123

Üye
İnşallah uygun fiyatlı olur 800tl den aşağı

CorbyW

CorbyW

Üye
Ne güzel işte he segment için telefon çıkarıyor daha ne. :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bence telefonları kötü değil.Bazı samsunglardan kat kat iyi hatta.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonun altındaki XPERIA logosu standart oldu :tebessüm:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Piyasanın en kralı olmak istiyorlar :) bu da bizim işimize geliyor :)

cyber

cyber

Üye
bende cyber tanıştığıma memnun olmadım

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Sony ne yapıyor bilmiyorum orta segmente o bile fazla ama 5 telefon yapsın yeter saçmalamaya başladı iyice.Bir telefon çıkarır MicroSD girişi olmaz 4GB belleği olur bir telefon çıkarır şuyu eksik olur bir telefon çıkarır buyu eksik olur...Orta segment telefon üretmek demek üst segment'teki telefonla aralarındaki farkı açmak için bazı önemli unsurları kaldırmak değildir sadece biraz daha mütevazi olsa yeter.Birde HTC-Samsung ile dalga geçerdik bu konuda, Sony'ye az ama öz üretir derdik...

• Beğen
Tepkiler: klongs
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
bence alınacak telefonlardan biri tabi 800tl aşağı satılırsa dahada iyi olur.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonun özellikleri fena değil ki .. Aslında çok telefon olması kötü bir şey değil ama artık sıkıyor bir süre sonra yahu :zzz:

tempestshine

tempestshine

Üye
ben bunu beğendim :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt