Sony Xperia Miro İle Tanışın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
Çok çeşitlilik bence güzel birşey. Tek bir seri üzerinden gitmesi benim işime geliyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok çeşitlilik bence güzel birşey. Tek bir seri üzerinden gitmesi benim işime geliyor.

Bu sayede "ben şu özelliği istemiyorum, onun olmadığı telefon daha ucuza bulabilir miyim" derdi azalıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: CorbyW
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bu resimdekiler kim böyle be :) Kirpi kardeşliği gibi :d:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Fazla çeşit iyidir ama eğer Sony gidip 4 GB ramli MicroSD'siz model yaparsa isterse dünyanın en iyi telefonu olsun yine saçma olur...Sorun çok modelde değil gereksiz çok modelde zaten.

CorbyW

CorbyW

Üye
Höst laf ettirmem onlara. :D Onlar benim biricik BVB'm :D
Hayranı olduğım emocore grubu. :D

- - - Eklendi - - -

Fazla çeşit iyidir ama eğer Sony gidip 4 GB ramli MicroSD'siz model yaparsa isterse dünyanın en iyi telefonu olsun yine saçma olur...Sorun çok modelde değil gereksiz çok modelde zaten.

İyiki Xperia U'yu çıakrtmış. Dillere pelesenk oldu. Bayanlar için yapılmış bir model. 4gb yeterde artar onlara. Renkli renkli küçük birşey zaten. Ayrıca şık.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Höst laf ettirmem onlara. :D Onlar benim biricik BVB'm :D
Hayranı olduğım emocore grubu. :D

- - - Eklendi - - -

İyiki Xperia U'yu çıakrtmış. Dillere pelesenk oldu. Bayanlar için yapılmış bir model. 4gb yeterde artar onlara. Renkli renkli küçük birşey zaten. Ayrıca şık.

Doğal bir şey değil mi bu Samsung ya da Nokia yapsa yıllarca konuşulurdu bu da konuşulsun bir kaç gün.Bayanlar içinden kastın telefonu sosyal ağlar mesaj konuşma için kullanan kişilerse Neo V daha mantıklı bir tercih olmaz mı ? Çeşit iyidir güzeldir ama haftada bir telefon çıkarırsan elbette aralarında gereksiz modeller olur.Nokia 500'de Xperia U ile aynı olay.Sadece operatörlerin satması için telefon çıkarmak Sony gibi yılların firmasına yakışmıyor bence.

Bu konuda bir Samsung bir LG bir HTC yarışıyorlardı birde Samsung girdi.Zaten başka büyük Android üreticisi yok galiba :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt