Sony xperia ion

Sponsorlu Bağlantılar

kankka

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia ion
Arkadaşlar merhaba bu gün gidip aldım telefoncudan bu aleti 1000 liraya aldım ben yanında da 16lik hafıza kartı istedim de 10 lira da ona istediler şimdi sizlere sorum ben baya bi oyun oynarım sizce ben bu telefonla kasmadan oyun oynayabilirmiyim az önce most wanted indirdim hdmi ile lcd ye bağladım ve çok güzel oynanıyor sizin yorumlarınız nedir bu fiyata daha iyisi alıabilirmiydi ?

Invoke

Invoke

Üye
1250ye SP alınabilirdi, cihaz güzel, zaten artık almışsınız. Hayırlı olsun diyelim.

- - - Eklendi - - -

Dungeon Hunter 4, Nova3, Dead Spacede güzel olur =)

- - - Eklendi - - -

Real Racing 3 bir de. =)

kankka

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler cidden spye de baktım ama pek bi fark göremedim hatta ekranı daha küçüktü ve kamerası 8 mp idi bunda 12 mp kamera ile gerçekten profesyonel fotoğraflar çekmek mümkün ama karanlıkta ne olur bilemem :) ayrıca oyun olarak o saydığınız oyunları kasarmı

Kerim.

Kerim.

Üye
Rr3 grafikler high'da ise kasabilir

Invoke

Invoke

Üye
çok teşekkürler cidden spye de baktım ama pek bi fark göremedim hatta ekranı daha küçüktü ve kamerası 8 mp idi bunda 12 mp kamera ile gerçekten profesyonel fotoğraflar çekmek mümkün ama karanlıkta ne olur bilemem :) ayrıca oyun olarak o saydığınız oyunları kasarmı

Aslında fark var aralarında, ion geçtiğimiz yılın amirallerindendi, Türkiye de bond telefonu diye pazarlamasını yapmaya çalıştılar da pek ses getirmedi yine de :ehe
SP bu yılın orta seviyesi ancak, donanım olarak daha üstün, ayrıca güncelleme konusunda daha garantili olabilirdi (sonynin güncelleme planını bilmiyorum ama ionda yabana atılacak bir telefon değil.)
SP'de adreno 320grafik birimi kullanılmış, İonda 220 aralarında fark var. Oyunlarda daha çok fark eder bu fark. Onun için demişsin SP diye, yoksa ekran kalitesi ve kamera olarak İon önde. Başka da fark yok zaten, tek önemli fark gpu idi. Neyse;
Dead Spacede kasmaz, Nova3 kasmaz. Real Racing 3 ve Dungeon Hunter 4 highda sorun çıkarabilir, denerseniz olmadı biraz kısarsınız, kaliteli oyunlar mediumu bırak lowda bile iyi durur yani.