Son sürümde sıkıntı yok ondan önceki sürümlerde sistem dilini ingilizce, bölgeyi abd şeklinde ayarlaman gerekiyor(Denetim masasından)
XPde ne derece çalışıyor bilmiyorum, ben 7de sıkıntısız kullanıyordum, şuan 8 kurulu pcde, flashtool kullanamıyorum![]()
ama, telefon flashlamak, hiç bilmediğim bir durum olduğu için iyi öğrenip ondan sonra işe girişmek isterim.Son sürümde sıkıntı yok ondan önceki sürümlerde sistem dilini ingilizce, bölgeyi abd şeklinde ayarlaman gerekiyor(Denetim masasından)
XPde ne derece çalışıyor bilmiyorum, ben 7de sıkıntısız kullanıyordum, şuan 8 kurulu pcde, flashtool kullanamıyorum![]()
Çok basit zaten sadece programı kur adımları takip et =)Kernellik bir durumun yok stock romla beraber stock kerneli de otomatik yükler. Sadece telefonuna uygun stock romu (orijinal yazılımı) netten bulup indirip kuracaksın, flashtool ile. Anlatım içinde: imzamdaki flashtool konusuna tıkla, işine yarayacaktır. Wipe yapar zaten kendisi, yanda wipe seçenekleri olur, onlar işaretli olur zaten tikleri kaldırma yeterÇok basit zaten sadece programı kur adımları takip et =)
İnternette baktım da varmış böyle bir sorun ion yok listedeama çözümü bulamadım
Arıyorum, sen dene dediğim gibi driverı zaten pc comp. yüklemiştir diye düşünüyorum.
ne diyorsunHafıza kartını çıkarabilirsin, istersen de takılı kalsın, hafıza kartı etkilenmez.
USB Hata ayıklamasını ve bilinmeyen kaynakları açman lazım, konuda yazmıştım. mtp msc 2011lerde farkediyor sen de sorun olmaması gerekir.
Etseydin devam...
**Bir de başta demiştim belki farklılık olabilir diye, yani temelde aynı şey ve farklılık olmaması gerekir ;ama farklı olduğunu iddia eden arkadaşlar vardı, ondan öyle dediğimi söylemiştim yani yine büyük ihtimalle değişiklik olmaz; ama denemekten de zarar çıkmaz... =P