FordFocus RS
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu dosyayı indir, flashtool programı ile telefonuna kur. Flashtool ile yazılım kurma ile ilgili ayrıntılar için aşağıdaki linke tıkla
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/son-tugra-sony-ericsson-xperia-serileri-icin-flas-araci-flashtool-nasil-kullanilir-ozellikleri-654062.html
Çözümün için teşekkür ederim yalnız bu yöntemın yasal olmadığını düşünüyorum.onuda geçtim bu yazılım orjinal mi yani bizzat xperia ait yazılım mi onu merak ettim.tekrar teşekkür ederim
çok sağol dostum inşallah sorunsuz bir şekilde bitiririm şu işi.teşekkürler
İnşallah, bu konuyu dikkatli oku da:
http://www.maxicep.com/android-modi...tool-nasil-kullanilir-ozellikleri-654062.html
Zaten flashlayamazsın, hata verir, ama bir şey olmaz yani, aynı sürümde kalırsın sonra tekrar denersin hatasız yaparsın, öyle açılış ekranında kalma ihtimali filan yok.
Flashlarken bilinmeyen kaynaklar, ve usb hata ayıklması açık olsun. Ve telefonu msc yığın depolama modunda bağla.
Görselli istersen youtubeda da vardır.
--qarapapaq-- size bir sorum olacak yardım edebilirsiniz sevinirim. fakat internete çok giremiyorum o yüzden konuşmada sıkıntı olursa kusuruma bakmayın.
ben jelly bean yüklemiştim. ve telefonda fu ll hd çekimde ve çoklu mesaj göndermede sorunlar var olduğunu gördüm.
Şimdi ise sizin söylediklerinizi okuyunca "yani pc comp.tan yükleme yapılınca birşeylerin eksik olabileceğini" söylediniz. ben tekrar jelly bean i flashtool dan yüklemek istiyorum bu yüzden root veya buna benzer işlemler yapmam gerekiyor mu?
Rica ederim. Cihazı güncellediğinizde vs de tekrar rootlamanız gerekir.
Xperia ion da sistem güncellemesi yapamıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Pc comp indirdim tüm adımları uyguladım ama güncelleştirme adımına geldiğim zaman güncellenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?