Sony Xperia GX Duyuruldu: 13MP Kamera, 4.6 inç HD Ekran, Snapdragon S4 İşlemci!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia GX Duyuruldu: 13MP Kamera, 4.6 inç HD Ekran, Snapdragon S4 İşlemci!

Sony Mobile, bugün İngiltere’nin Londra şehrinde bir basın duyurusu yayınladı. LT29i model numarası ve Hayabusa kod adıyla anılan amiral gemi modeli, Xperia GX olarak resmiyet kazandı.

Geçtiğimiz yıl Xperia Arc‘ın tasarımı tüketiciyi oldukça etkilemişti. 2012 başında tanıtılan Xperia S’te bu tasarımdan eser yoktu. Arc’ın kendine özgü çizgilerini mat bir malzeme, 131 x 69 x 10.5 mm, en ince noktasında 8.6 mm ve 127 gramlık bir telefonda birleştirmeyi başaran elektronik devi, aynı zamanda büyük ekranlı en küçük ürünlerden birini ortaya koymuş oldu.
4.6 inç Sony Mobile BRAVIA Engine, HD 1280 x 720 piksel çözünürlüklü gerçekçi ekranla donatılan Xperia GX, üreticisinin yeni nesil yığınlı 13MP Exmor R kamera sensörü sayesinde HDR fotoğraf, video kaydı ve düşük ışıkta harika çekim performansı gibi özellikleri yapısında barındıracak.
1.5GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon s4 işlemci (MSM8960 Pro olabilir.), 16GB dahili hafıza, 1700mAh çıkarılabilir pil, HDMI portu, 4G LTE ile 75Mbps kadar indirme hızı, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve yeni Sony kullanıcı arayüzü ile ekran üzerinde dolaşım butonlarının bulunduğu cihazın şimdilik sadece Japonya’da bu yaz satışa sunulacağı açıklandı.
Muhtemelen LT29i model numaralı Hayabusa, Xperia GX’in LTE iletişim teknolojisini içermeyen versiyonu olacaktır. LT29i’nin Temmuz’da 635 Dolar SIM kilitsiz fiyaz etiketiyle satılacağını biliyoruz. Çok yakında küresel modelin tanıtımı da yapılacaktır.

Walkman, Album ve Movies çoklu medya uygulamalarını da içeren Sony Xperia GX, her konuda rekabet etmeye hazır görünüyor. Snapdragon S4 çipseti, satışındaki bir numaralı kilit noktası olan 13MP kamerası ve fiziksel butonsuz ön paneli tüketicileri etkilemeye yetecektir.
Bunların yanı sıra Galaxy S3′ten yaklaşık 175 Dolar daha ucuz.Son olarak siyah ve beyaz renk seçeneklerinin mevcut
HDR video kaydı ile alakalı video ve Xperia GX’in resmi görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.



[video=youtube;fM2xYCcbV5U]http://www.youtube.com/watch?v=fM2xYCcbV5U&feature=player_embedded[/video]
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu firmaları sorunu ne? Sürekli ayni tasarımı kullanıyorlar??
 
Türe

Türe

Üye
Bir samsung bir apple bir de sony |-)
 
Uruloki

Uruloki

Üye
antutu da 6bin küsür almış bu android benchmarklarında sorun var galiba ve s4 pro var cihazda
 
Türe

Türe

Üye
c7 ile 701 de benziyor

---------- Eklendi @ 16:31:49 ---------- Yazıldı @ 16:29:26 ----------



benchmark ne zaman çıktı

Samsung kadar ya da htc kadar cok degil hepi topu 3-5 model
 
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsonn un ismi değişti tasarımları da bozdu
 
Del Rey

Del Rey

Üye
2012'nin ortasındayız adamlar 2010'da çıkan N8'in kamerasına yeni yeni yetişiyor.

Tasarım klon gibi. Android alacaksanız HTC Zeta'yı bekleyin derim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
vavra22

vavra22

Üye
bundan sonraki alacağım bütün telefonlar Sony olcak...
 
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
özelliklern sonuna şarjn 4 satten fazla gtmycegnide yazsaydn
 
Del Rey

Del Rey

Üye
Bilmem. Nokia'nın dahi 4 çekirdekli işlemciye sahip telefonları üstünde çalıştığını göz önünde bulundurursak Zeta oldukça gerçekçi. Adı Zeta olur başka birşey olur bilmem ancak böyle bir cihaz gelecektir.
 
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Zetayi Birkac sitede okumustum gerceklik payi var gibi ama donanimi kaldiricak batarya minimum 3000mah olmasi lazim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt