Sony Xperia Ekranda mor bir leke var ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

MaNYeTiK-KaRPuZ

MaNYeTiK-KaRPuZ

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Ekranda mor bir leke var ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta dediğim gibi Sony Xperia Z3 Compact model telefonumun ekranında mor bir leke belirdi. Ekran kapalıyken gözükmüyor. Açıkken özellikle siyah arka planda çok belli oluyor ve parlaklığı açtıkça belirginleşiyor. Telefon sert bir darbe almadı. Neden olmuş olabilir? Düzeltme imkanım var mı? Garanti herhangi bir ücret talep eder mi?(Sony Eurasia garantisi mevcut) yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

lazmaz41

lazmaz41

Üye
kullanıcı hatası orası ezilmiş veya darbe görmüş
kullanıcı hatası orası ezilmiş veya darbe görmüş

Rygebin

Rygebin

Üye
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta dediğim gibi Sony Xperia Z3 Compact model telefonumun ekranında mor bir leke belirdi. Ekran kapalıyken gözükmüyor. Açıkken özellikle siyah arka planda çok belli oluyor ve parlaklığı açtıkça belirginleşiyor. Telefon sert bir darbe almadı. Neden olmuş olabilir? Düzeltme imkanım var mı? Garanti herhangi bir ücret talep eder mi?(Sony Eurasia garantisi mevcut) yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Benim smartwatch'ın ekranı da buna benzer bir leke vardı. Darbe gelmişti ölü piksele de benzetemedim.

lazmaz41

lazmaz41

Üye
darbeden veya cepde çok sıkışmadan meydana geliyo büyük ihtimal garantiden de ücret isterler

MaNYeTiK-KaRPuZ

MaNYeTiK-KaRPuZ

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltmek için benim yapabileceğim bir şey yok herhalde. Tek çözüm garanti o zaman. Peki yaklaşık olarak ne kadar ücret isterler bir bilginiz var mı?

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Benim asusta da sol üst köşeden aşağı doğru (bi 2 cm kadar) sarılık vardı bu da ona benzer bir şey ama bu daha çok darbe almışa benziyor
Düzeltmek için benim yapabileceğim bir şey yok herhalde. Tek çözüm garanti o zaman. Peki yaklaşık olarak ne kadar ücret isterler bir bilginiz var mı?
Aynen kullanıcı hatası. Bir ekran parası kadar ücret istenir herhalde. Servis ücreti alınmaz sanırsam garantide olduğu için.

MaNYeTiK-KaRPuZ

MaNYeTiK-KaRPuZ

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkür ederim. Bir de solda MicroSD kapağının içindeki siyah lastik yerinde durmuyor. Tahminimce yapışkanı gitmiş ve kapak yerine oturmuyor. Kapaklar sökülüp takılabildiği için yeni bir kapak takmak yeterli olacaktır. Garanti bununla ilgilenir mi ve buna da ücret alırlar mı?

Üst Alt