Sony Xperia C4 kullanıcı kulübü

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia C4 kullanıcı kulübü
-Sony Xperia C4 Maxicep kullanıcı kulübü-

-Üyeler-
nanotex
byAndroid
smh60
virus19

Teknik özellikler (sonymobile.com sitesinden alıntıdır)

Shiftdelete.net Xperia C4 incelemesi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Shiftdelete.net Xperia C4 uzun kullanım testi

Xperia C4 Isınma ve oyun performansı testi

Telefonun başlıca sorunları
Arkadaşlar telefonla ilgili haberleri ve sorunları burada tartışabiliriz. Tüm kullanıcıları bekliyorum.

Son düzenleme:
Tepkiler: virus19 ve smh60
Hadi başarılar iyi oldu bu kulüp

Tepkiler: nanotex

smh60

Üye
Yerimi alayım şöyle kullanan kişileri konuya yazarsan daha iyi olur

Tepkiler: nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcıları ekleyeceğim arkadaşlar. Başlıca sorunları, test videolarını filan da ekleyeceğim zaman oldukça.

Tepkiler: byAndroid

slymnsrk

Üye
almayı düşünüyordumda anladığım kadarıyla çok sorunlu bir telefon 3 aydır güncelleme gelmediyse dahada zor gelir. Çok tereddütlüyüm. Başka telmi alsam
ya oyunlarda fps düşüklüğü yoıkmu her videoda görüyorum ama yok dedi bi arkadaş anlamadım

smh60

Üye

Güncelleme kesinlikle gelecek xperia c3 ün 6.0 alacağı bile açıklandı c4 e mi gelmeyecek? Ayrıca c5 ultra ne kadar güncelleme alırsa bu cihaz da o kadar alır işlemci ram aynı sony güncelleme desteğini uzun tutan nadir markalardan fps düşmesi ben pek yaşamıyorum gta san andreas ful grafik gram kasma yok asphalt8 de fps kaybı var evet ama bu her oyun için geçerli değil

slymnsrk

Üye
bende az önce shiftdelete den android m alacaklara baktım z serisi var c5 var c4 ü yazmamışlar. Anlamadım şimdi bide android m ne zaman gelecek ? Geçmi gelecek
@nanotex @byAndroid sizler telefondan memnunmusunuz. Önerirmisiniz

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Dostum telefon güzel, yüzeysel olarak bakarsan. Arkaplanda kalmış sorunları var bunları Ana konuya ekledim, oku istersen. Bunlarla uğraşırım dersen al. Ama bana soracak olursan, sinirleri çabuk bozulan sabredemeyen biriysen alma. M4 aqua al beğenirsen ya da M5 i bekle. Ama ben şu anki haliyle telefonu önermiyorum

slymnsrk

Üye
m4 aqua hafızası az m5 de pahalı . Başka marka model öneririmisiniz

virus19

Üye
Benide ekleyebilirsiniz. Ayrıca telefon için 5.1.1 beklemeyin bence arkadaşlar bir çok yerde m4 ve c4 ün 5.1 almadan 6 ya geçeceği yazıyor ki banada öyle geliyor. Yinede bekleyip göreceğiz.

3 aydır güncelleme almayan diyen bir arkadaş vardı telefon ufak tefek 2 güncelleme aldı şimdiye kadar bakalım birdahaki güncelleme ne zaman gelir

Bu arada imza yapmaktan anlayan biri imza yapabilir mi

slymnsrk

Üye
ufak tefek güncellemelerle ne değişti ve 6 güncellemesi ne zaman gelir

smh60

Üye
C3 ün 5.1.1 alacağı resmi olarak açıklanmıştı direkt 6 da alabilir c4 çünkü mtk sony için pek alışılmış bi chipset değil 6 dan sonraki androidleri de göreceğine inanıyorum bu cihazın ama yazılımsal hataların da düzeltilmesi şart c5 ultra varsa o listede kesinlikle c4 de alır aynı işlemci ve ram var çünkü şu an için belli bir zaman yok daha tam sürüm çıkmadı zaten. İlk nexuslara ve android one a gelir

virus19

Üye
ufak tefek güncellemelerle ne değişti ve 6 güncellemesi ne zaman gelir
Yani ne değişti diye sorarsan gözle görülür bir değişim göremedim ancak güncelleme alması sonynin desteğini bırakmadığı anlamına gelir. Android güncellemelerinin birçoğunda gözle görülür birşey göremezsin zaten. Android m daha tanıtılmadı tarihle ilgili herhangi bir açıklamada yok sanırım. Android m tanıtılır önce nexuslara verilir ardından sony sırayla cihazlara portlamaya başlar 2016 dan önce m güncellemesi gelmez yani.
Bir forumda arkadaşımız servisle görüşmüş ve yakın zamanda beklemede fazla şarj yeme ile ilgili bir güncelleme yayınlanacağı söylenmiş tabi ne kadar doğru bilgi bilmiyorum.

slymnsrk

Üye
ekimle kasım arasında çıkacağını okudum inşallah doğrudur .
eğer erken alırsa 6 yı telefonu alacamda

MaxipmaN

Üye
Mediatek bozmuş sony`e yakışmıyor

smh60

Üye
Nexuslara geldiği an bu cihazlara hemen gelmesini beklemek haksızlık olur sonuçta kendilerince uygulamaları var bunları tek tek uyarlamak derlemek süre alabilir ki bunu tek tek cihazlara özel yapıyorlar bekleyip göreceğiz

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
m4 aqua hafızası az m5 de pahalı . Başka marka model öneririmisiniz
Ben de aradım ancak başka bir model bulamadım bu cıvarlarda Z3 compact var ama biraz pahalı buna göre
C3 android 5.1.1 i aldı diye biliyorum. Hatta geçtiğimiz hafta aldı.

Tepkiler: smh60

slymnsrk

Üye
şuanki durumuyla c4 ü 1200 tl civarı cihazlara ( asus zf 2 vsvs ) önerirmisiniz ?
Şuanki sorunlar illahlah dedirtiyormu?