^BaRoN^
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arc için Mayıs sonu haziran başı dendi.Öncelik verilmesinin sebebi Ericsson'un en yeni ve en son modellerinin bu 3 model olması.bu güzel haber işte..fakat arc yada neo modelleri için ne zaman gelir??yada neden önceliği bu cihazlara verdiler??
Evet Xperia Arc S'den.ekran görüntüleri senin telefonundan mı?
Evet Xperia Arc S'den.
Ekran geçişlerinde bir sorun yok.Boş ram miktarıda artmış.2.3 varken 190-180 arasındaydı şimdi 250'lerde geziyorç.Tabiki şuan cihazı formatlanmış halde test ediyorum.Belki ilerde sorunlar çıkartabilir sony'nin dediği gibi.Dediğim gibi şuan için sadece İsveç,Norveç gibi ülkeler için sunuldu.TR için yok ancak şuan çıkan sürümlerde TR dil desteği var.Yüklemek istiyorsan:hocam yani anladığım kadarı ile stabil çalışıyor öyle mi bazı forumlarda sonyden stabil calismayabilir açıklamasını yaptığını duymuştum birde trde güncelleme ne zaman olur yoksa ben mi goremiyorumbirşey daha nordic nedir nerden bulunur
Eyvallah
yalnız telefon süpermiş
Ekran geçişlerinde bir sorun yok.Boş ram miktarıda artmış.2.3 varken 190-180 arasındaydı şimdi 250'lerde geziyorç.Tabiki şuan cihazı formatlanmış halde test ediyorum.Belki ilerde sorunlar çıkartabilir sony'nin dediği gibi.Dediğim gibi şuan için sadece İsveç,Norveç gibi ülkeler için sunuldu.TR için yok ancak şuan çıkan sürümlerde TR dil desteği var.Yüklemek istiyorsan:
Wotanserver yaz google a zaten çıkıyor.
Telefonunu seç orada usb için flash driver birde wotan programı var onları indir kur bilgisayarına.
Daha sonra pc ye reset at. Geri tuşuna basılı tutarak telefonu pc ye bağla.
Program senin telefonu görecek. Bu arada pc companion kapalı olmalı.
Sonra orada enable advanced falan bir şey yazıyor ona tıklıyorsun. telefon modelini seçiyorsun.
Nordic var .62 olanını seçiyorsun bitiyor,telefon nordic versiyona dönüyor.
İşlem bittikten sonra telefonu aç pc companion a bağla güncellemeyi kontrol et de.
Ics yi sana sunacak yarım saat sürmüyor yani daha doğrusu internet hızına bağlı bu.
---------- Eklendi @ 11:10:17 ---------- Yazıldı @ 11:09:52 ----------
EyvallahYaza SII'ye geçeceğiz inşallah
Bütçe yetmiyor
niye sII ? SIII çıkınca onu al daha iyi
Bütçe yetmiyorBunuda zaten 850'ye aldım Doğubanktan 900-950 civarı fiyatada S II alacağım
1 Ay falan oldu,Profilimde Wave gözüküyordu bir aydır foruma girememiştim şimdi güncelledim.
Xperia Arc S i ne zaman aldın?
1 Ay falan oldu,Profilimde Wave gözüküyordu bir aydır foruma girememiştim şimdi güncelledim.
Eyvallah
Hayırlı Olsun O Zaman
Eyvallahhayırlı olsun
Umarım yapabilirsin önemli değilteşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?