Sony W700i Işıkları Yanıp Sönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

w700i ışık yanıp sönme sorunu

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Sony W700i Işıkları Yanıp Sönüyor
Arkadaşlar Geçtigimiz günlerde Sony w700i telefonumun çalışıyordu normal şekilde sim kartını degiştirdim ve degiştirdikten sonra telefonun ekranına hiç bir şekilde yazılar gelmiyor ekranda beyaz bir ışık yanıp başka hiç bir şey olmuyor bazı arkadaşlarım yeni bir yazılım at diyor ama ben yine bir size sormak istedim ne yapmam gerekir yazılım atayım mı nasıl atayım bilgilerinizi bekliyorum

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
at gitsin formatı

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
SONSONY arkadaşım format nasıl atılır anlatırmısın bana

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
birader,telefon hafızasındaki dosyalarını sakla dıcektım ama tlfn hiç açılmıo dedin.
o zaman hafıza kartını çıkar.numaralar sim kartında ıse şanslısın.
ilk olarak,1 pc,1 se w700,1 usb kablo we ''sonyericsson update service'' programına ihtiyacımız war.
bu programın adını google a yaz.sonyericson un kendi orjinal sitesinden indir.30 mb falan dı heralde.
sonra programı aç.bi kaç dolum yapıo program.
sonra tlfnu seç.talimatlara uy.gerisi gelir.

--------------- Ekleme ---------------

kolay bi iş.sen bisey yapmıosun.
program halledio.
yazılım atarken dısarı çık bisiklet sür.15 dk snra 0 km w700i sahibi ol.eger yine açılmazsa servise ver.
ama açılır inşallah merak etme.
kolay gelsin

hafıza kartını çıkarıp ta açtın mı hiç telefonu?
ondan da olablr.ben çok gördüm bu sorunu çünkü.hafıza kartında virüs olablr.
bi dene bakalım

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
SONSONY arkadaşım telefona dedigini yaptım ve update yaparken internet koptu bilgisayar kapandı ve yarıda kaldı ışıgı yanıp sönen telefon artık hiç açılmıyor ışıkta yanmıyor ne yapmam gerekiyor şimdi

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
aynı işlemi bir daha yapmayı denedin mi?

hiç olmazsa,bulundugun bölgedeki telefonculara git ve telefona fullflash atılcak de.anlamazsa,yazılım atılcak de.
tamam.
ugrassak açarız ama vakit kaybı.

hiç olmazsa,bulundugun bölgedeki telefonculara git ve telefona fullflash atılcak de.anlamazsa,yazılım atılcak de.
tamam.
ugrassak açarız ama vakit kaybı.

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Sonysony arkadaşım denedim yine aynı işlemi yapmayı ama olmadı kabul etmedi başka evimde yapabilecegim bir şey varmı telefoncuya kesin gitmesi gerekiyor mu

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
ben hep ordan yapıodum.öyle hiç olmadı.garantisi yoktur zaten telefonun artık.
ya ver yapsınlar.ugraşma.dedigim gıbı vakit kaybı.
gerçekten

ben telefondan girdiğim için,her zaman olmuyor ve uzun mesajlar yazamıorum.
pek anlatamam yani.ama forumda wardır bu konular.
araştırsan bulursun.

kirik_cocuk_35

kirik_cocuk_35

Üye
arkadasım hafıza kartnını sök öyle ac telefonu..

frkn_7_7

Üye
arkadaaşlar kesinlikle flashlama üstüne uğrasıyorsanız seus güncelleme ile format atmayın teiniz cid53 olur

erdemk55

Üye
Dostum telefonunun işlemcisinde sorun var bende de oldu garantiye gönderdim oldu sorun yok'simdi

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
Arkadaşlar Geçtigimiz günlerde Sony w700i telefonumun çalışıyordu normal şekilde sim kartını degiştirdim ve degiştirdikten sonra telefonun ekranına hiç bir şekilde yazılar gelmiyor ekranda beyaz bir ışık yanıp başka hiç bir şey olmuyor bazı arkadaşlarım yeni bir yazılım at diyor ama ben yine bir size sormak istedim ne yapmam gerekir yazılım atayım mı nasıl atayım bilgilerinizi bekliyorum

biliyorum konuyu up lıyorum ama bnm w700i de gitti.flash atacam ama tel açılmıo.yani pc ye taktığımda yeni donanım falan buluo ama c ye basıp açmayı denediğimde normal açlıo gibi oluo.sonra beyaz ekran yine.daha önce 70 tl bayılıp tamirciye vermiştim.bi hafta sürmeden tel kendi kendine gitti yine.dün 2. tel olarak kullanim dedim böyle oldu.verdiğim yer w800i formatı atmış.acaba ondan mı?evde halletmek için napmam gerek?

ouzqan

ouzqan

Üye
konuyu niye hortlatıyon.

frmc32

frmc32

Üye
format bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt