sony ve samsung markalı teelfon

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
sony ve samsung markalı teelfon
merhaba arkdaşlar yakında be ns3 alıcam ama kardeşim ne alacağını bilmiyor . çocuk sony ve samsung markalı teelfon almak istiyor bütçesi 900 tl xperia ailesiyle fazla ilgileniyor tavsiyeelriniz samsung ve sony marka içerikli olsun bide gmd yi önermeyin :D

bide telefon alacaklara sesleniyorum telefonu yaz sonuna dğru mediamarkt tan alsınlar yüzde 50 ye kadar indirim oluyo

Anil-D

Anil-D

Üye
bakmadan almam

enterneoll

enterneoll

Üye
oda 2. el s3 alsın :D

Berk E.

Üye
Galaxy Nexus olabilir guncelleme isterse

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Go dandik, L tam iyi bir telefon fiyatına göre 800lira. Bence l alınabilir. Size de SP'ye bakmanızı tavsiye ederim, s3den iyi olacağını düşünüyorum, bir araştırın isterseniz.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
Go dandik, L tam iyi bir telefon fiyatına göre 800lira. Bence l alınabilir. Size de SP'ye bakmanızı tavsiye ederim, s3den iyi olacağını düşünüyorum, bir araştırın isterseniz.

belki go alır biraz sakar hem go yu alsan su kamerasıda almış oluyorsun bende bi sp ye bakrım tavsiyeleriniz için sağolun hadi tavsiyeelre devam

:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha:
:aha:

Invoke

Invoke

Üye
"Onun için iyi mi" demişsiz. Ben oyun için iyi mi diye okumuşum :D
Neyse yine de şunları eklemek isterim:
Go boyutu küçük bir telefon, özelliklerine bakarsak da pek iyi bir telefon değil. Ayrıca su kamerası almış olmuyorsunuz, onların bir sınırı var, yani su geçirmez değil, suya karşı dayanıklı. Ayrıca kamerası da pek matah değil.
L ile SP'yi tavsiye etme sebebime gelirsek:
Alttaki ledler bir kere güzel bir hava katıyor, 2013 yılı telefonlar, ve performanları iyi, her ne kadar benchmarklara takılmak istemesem de SP benchmarklarda SIII'ü geçmiş. Adreno 320gpusu ile daha iyi oyun performansı sunacaktır. L ise bir düşük modeli adreno 305 kullanıyor, geçen kliksada 800liraya düşmüştü yine o civarlara belki 750+ gibi fiyatlarına bulabilir, teknosada 900lira, gidip de teknosadan 900liraya almayın derim :D

Şu mesajı yazana kadar çok uğraştım torrent sağolsun :ehe

- - - Eklendi - - -

Ayrıca gonun çözünürlüğü de çok düşük, ve L ile SP jellybean 4.1 ile geliyor 4.3de alırlar diye düşünüyorum. Go gingerbread ile geliyor olması lazım. Jb aldı mı haberim yok ama ics performansı da iyi değildir, 512mb ramli android almayın derim. Böyle de yazıyorum ama kardeşinizin yaşı kaç ki? Yani telefondan beklentileri neler, eğer küçükse oyalansın diye alıyorsanız ucuza go bulmanız da mantıklı olabilir, bütçe açısından ama 512mb ram büyük sıkıntıdır.

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
"Onun için iyi mi" demişsiz. Ben oyun için iyi mi diye okumuşum :D
Neyse yine de şunları eklemek isterim:
Go boyutu küçük bir telefon, özelliklerine bakarsak da pek iyi bir telefon değil. Ayrıca su kamerası almış olmuyorsunuz, onların bir sınırı var, yani su geçirmez değil, suya karşı dayanıklı. Ayrıca kamerası da pek matah değil.
L ile SP'yi tavsiye etme sebebime gelirsek:
Alttaki ledler bir kere güzel bir hava katıyor, 2013 yılı telefonlar, ve performanları iyi, her ne kadar benchmarklara takılmak istemesem de SP benchmarklarda SIII'ü geçmiş. Adreno 320gpusu ile daha iyi oyun performansı sunacaktır. L ise bir düşük modeli adreno 305 kullanıyor, geçen kliksada 800liraya düşmüştü yine o civarlara belki 750+ gibi fiyatlarına bulabilir, teknosada 900lira, gidip de teknosadan 900liraya almayın derim :D

Şu mesajı yazana kadar çok uğraştım torrent sağolsun :ehe

- - - Eklendi - - -

Ayrıca gonun çözünürlüğü de çok düşük, ve L ile SP jellybean 4.1 ile geliyor 4.3de alırlar diye düşünüyorum. Go gingerbread ile geliyor olması lazım. Jb aldı mı haberim yok ama ics performansı da iyi değildir, 512mb ramli android almayın derim. Böyle de yazıyorum ama kardeşinizin yaşı kaç ki? Yani telefondan beklentileri neler, eğer küçükse oyalansın diye alıyorsanız ucuza go bulmanız da mantıklı olabilir, bütçe açısından ama 512mb ram büyük sıkıntıdır.

8.sınıfa gidiyor yani 13 yaşında

- - - Eklendi - - -

ya sony xperia l alacak yada s3 mini sizce hangisini alsın arkadaşlar

samikayaa

samikayaa

Üye
Xperia L, Xperia P,Xperia S, Xperia SP önerdiğim modeller bunlar arasında bi kıyaslama yapacak olursak Xperia L ve Xperia P derim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt