Sony vaıo vgn z51xtg/b

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kermit_45

Üye
    Konu Sahibi
Sony vaıo vgn z51xtg/b
SONY VAIO VGN Z51XTG/B

nun piyasaya sunduğu Z serisinin Z51XTG B modeli bir çok yönüyle 13.1 inçlik laptoplar arasında kendini gösteriyor. İncelememizde göreceğimiz gibi oldukça başarılı bir performans ve tasarımı ile karşımızda.
• İşletim Sistemi: Microsoft Windows® 7 Professional İng-Tr (64 Bit)
• İşlemci: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.8 GHz. 6 MB Cache P9700
• Ram: 6 GB DDR3 SD 1066 Mhz. (Max. 8 GB)
• HDD: 400 GB SATA (5400 Rpm) Sabit bellek
• Optik Sürücü: DVD-RW Double Layer
• Chipset: Mobile Intel® PM45 Express Chipset
• Ekran: X-Black LED 13,1" 1600X900 çözünürlükte
• Ses çıkışı: İntel High Definition Audio

de, Z serisinin özelliği olarak açma kapama düğmesi, AC adaptör girişi ve pili silindir menteşe üzerinde sıralanmıştır. Bu silindir menteşe iki paneli; LCD panel ve ana gövdeyi birbirine bağlayarak VAIO nuza ince ve şık bir profil kazandırmaktadır.
Menteşeye doğru zarifçe yukarı kıvrılan panel ile yepyeni klavye, çok şık bir görünüm kazanıyor. Tuşlar üzerinde çok hafif bir basılma payı bırakılarak, siz klavye ile çalışırken tuşların ellerinizi yormaması, yazım hatalarının önlenmesi ve konforunuzun maksimuma çıkarılması sağlanmış. Bu tasarımdaki klavyeye alışmanız birkaç gününüzü alacaktır ve sonra hızlı ve hatasız yazabileceksiniz.VAIO Z serisindeki Sony X-black LCD teknolojisinde kullanılan gelişmiş malzeme kullanımı çizilmelere karşı laptopa direnç kazandırıyor.TCG Ver.1.2 uyumlu Güvenilir Platform Modülü (TPM), Parmak İzi Tanıma ve G-Sensor HDD Şoka Karşı Koruma özellikleri de eklentiler arasında.
1.5 kg ağırlığı ile taşıması kolay olan bu notebook yanınızdan ayıramayacağınız bir konumda.
Ekran Kalitesi
Sony Vaio VGN-Z51XTG/B laptopun X-Black LED 1600X900 çözünürlükteki 13 inçlik ekranı ise bize istediğimiz kaliteyi yaşatıyor. Çizilmeye karşı direnci arttırılmış ve yansıma engelleyici özellikleri ile %100 renk gerçekliği sunan 1600x900 yüksek çözünürlükteki bu ekran kontrast derinliği arttırılmasıyla siyahları daha derin ve beyazları daha parlak gösteren doğal bir görünüm sunmaktadır.
Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.8 GHz. 6 MB Cache P9700 İşlemci size günlük işlerinizi rahat yapmanız için imkan tanımasının yanında, laptopun son moda oyunlarda da bir sorun yaşatmayacağı kesin. Aynı zamanda Vaio Z51XTG/B, 400GB lık sabit belleği ile veri depolamak için oldukça ideal gözüküyor.
Elektrik bağlantısı olmadan yaklaşık beş buçuk saat dayanabilen Lithium-Ion battery (VGP-BPS12) sayesinde, ne zaman ve nerede olursanız olun, interenete bağlanabilir ve maillerinizi kontrol edebilirsiniz.
Ayrıntılı fiyat bilgisine ‘den ulaşabilirsiniz.
SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B SONY VAIO VGN Z51XTG/B
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt