2.ele pek yanaşmam şahsen..=)hem nie satıyomuş acaba bak millet arc s al diyolar o nie satıyo ki acep![]()

ozmn başka =) hayırlsı olsun para var huzur var yapçak bişi yok![]()
biraz öyle,yazın köylerinde çay toplayarak para kazanmış arc s i öyle almış 1.300 küsüre mi ne
şimdide Sony Xperia S almak istiyor 
sende en sonunda aldırcan arc s ha =))

Sony Xperia Arc S almak isteyen olursa haber versin bir arkadaşım satıyorfiyatı konuşulur tertemiz telefon yani benim ihtiyacım olsa ben alırdım o derece yani
![]()

Adam öyle deyince Arc S kesinleşti aklımda, hiç pişman değilim iyi ki arc s almışım 
herşeyi dinlemeyin arkadaşlar =) bak sende ace2 arasında kalmışsın hem demekki oda iyi telefonlardan biri ace 2 alayım ben sen arc s kullan
güzel telefon ona lafım yok bak ama sony derken samsunga yöneldim tekrar teknik serviste iyi samsungta deneyimlere göre sony hiç bilmiyorum samsungta da galaxy w bideace 2 göze çarpıyo diyim ace 2 ondan önde sanırım öle demiş millet 
Aman sony'ye bulaşma kardeşim sar değeri çok yüksek.
Aman sony'ye bulaşma kardeşim sar değeri çok yüksek.

sanırım samsung olursa evet ace 2 olcak şimdilik kararım bu bakalımhem nie tutturuyon madem arc s diye ace 2 dururken :d arc s olmasaydı belki sende ace2 almıştın
![]()

diye ön kamerası olduğu için Ace 2 tercih ediyorsun ya
Arc S de daha çok işine yarayacak bir şey var "HDMI ÇIKIŞI", bu sayede telefonu televizyona bağlayıp, telefonun bütün özelliklerini çok daha büyük bir ekranda kullanabilirsin.