Sony, PS4 için ilk PS2 oyunlarını sundu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony, PS4 için ilk PS2 oyunlarını sundu
Sony, yeni nesil oyun konsolu için PS2 oyun desteği vermeye başladı….



Teknoloji dünyasının köklü isimlerinden bir tanesi olan Sony, oyun dünyasının da oldukça önemli isimlerinden bir tanesi ve Microsoft ile birlikte oyun konsolu pazarında lider durumda yer alıyor. Playtation çatısı altında sunduğu oyun konsolları ile adından söz ettiren firma, son olarak iki sene önce Playstation 4’ü pazara sunmuştu.

Sony, geçtiğimiz ay hatırlanacağı üzere Playstation 4 oyun konsolunda, daha eski oyun konsolu olan PS2 için geliştirilen oyunların oynanabileceği yönde il bilgileri sunmuştu ve şimdi de gelen bilgilere göre ilk oyunlar da firma tarafından sunulmuş durumda.

Şu anda toplamda sekiz oyun onaylanmış durumda ve bu oyunlara bakacak olursak eğer, Dark Cloud, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Rogue Galaxy, ve Mark of Kri oyunları 14.99$ fiyat etiketine sahip ve Twisted Metal: Black and War of the Monsters ise 9.99$ olarak listelenmiş durumda.

Sony’nin bu sunduğu oyunlar Trophy desteğine de sahip.

Sony’nin oyun konsolu, AMD’nin geliştirdiği sekiz çekirdekli Jaguar işlemciden güç alıyor ve 8GB GDDR5 bellek içeren AMD grafik işlemci de içeren cihaz 1TB’a kadar HDD ile alınabiliyor.

Aralık ayı tatil sezonunu da içerisine alması nedeni ile PS4’ün indirimli fiyatlarla konsol satışını en üst seviyeye çıkartmak isteyeceğini de belirtelim. Bakalım Microsoft ve Sony arasında Aralık ayında yaşanacak mücadelenin kazananı hangi taraf olarak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sony, PS4 için ilk PS2 oyunlarını sundu - MaxiCep
 


Üst Alt