Sony, 4K Playstation 4 versiyonunu yakında duyuracak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony, 4K Playstation 4 versiyonunu yakında duyuracak
Sony'nin PS4 Neo versiyonu duyuru tarihi firma tarafından açıklandı.




Teknoloji dünyasının lider isimlerinden birisi olan Sony, oyun pazarında da mücadele eden en önemli isimlerden bir tanesi ve en son olarak Kasım 2013'te Playstation 4 adındaki oyun konsolunu pazara sunmuştu. Bu cihaz ile birlikte Microsoft da aynı ay içerisinde Xbox One adındaki oyun konsolu ile karşımıza gelmişti.



Kısa bir süre önce Microsoft, %40 daha ince yapıya sahip olan ve ayrıca 4K çözünürlük destekli yeni Xbox One S oyun konsolunu duyurmuştu ve bu ayın başında da Türkiye de dahil olmak üzere Xbox One S dünya genelinde bir çok ülke pazarında satışa sunuldu.

Sony de 4K çözünürlük destekli yeni bir Playstation 4 versiyonu üzerinde çalıştığı bilgileri bir süre önce gelmişti. Microsoft'un Xbox One S oyun konsolunun aksine PS4 Neo olarak hakkında bilgiler gelen bu yeni PS4 versiyonu ise henüz gün yüzüne çıkmış değil.

Ancak çok yakında duyurulacak gibi görünüyor. Sony, 7 Eylül tarihi için yeni bir Playstation etkinliği duyurusu gerçekleştirdi ve bu etkinlikte de yeni tasarıma sahip olan ve 4K destekli PS4 Neo'nun gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Henüz yeni PS4 Neo'nun hangi fiyat etiketi ile sunulacağına dair bilgi bulunmazken, Microsoft ile rekabeti karşısında Xbox One S fiyatlarına benzer şekilde satışa çıkacağını tahmin ediyoruz.

Türkiye fiyatına bakacak olursak eğer, Xbox One S 2TB, Türkiye'de 1.899TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuştu.

Sony, 4K Playstation 4 versiyonunu yakında duyuracak
 


Üst Alt